- 2 Ocak 2021
- 121
- 69
- 42
- Konu Sahibi Hayalletcasper
- #1.201
Çok tebrikler sağlıkla kavuşun inşallah Bizlere aklınıza geldikçe dua edin lütfenKizlar beta 154.80 cıktı çok şükür rabbim isteyen herkse nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok tebrikler sağlıkla kavuşun inşallah Bizlere aklınıza geldikçe dua edin lütfenKizlar beta 154.80 cıktı çok şükür rabbim isteyen herkse nasip etsin
Amin inşallah cnm Her zmn dualarimdasiniz rabbim inşallah enkısa zmnda isteyen herkese nasip ederÇok tebrikler sağlıkla kavuşun inşallah Bizlere aklınıza geldikçe dua edin lütfen
Allah sağ salim kucağınıza almayı Nasip etsin inşallah darısı bizim gibi bekleyenlere inşallah dua edin bizedeKizlar beta 154.80 cıktı çok şükür rabbim isteyen herkse nasip etsin
Sağol canım inşallah Rabbim en kısa zmnda sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin hepinize rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahAllah sağ salim kucağınıza almayı Nasip etsin inşallah darısı bizim gibi bekleyenlere inşallah dua edin bizede
Kaset testleri hep sabah ilk idrarla mi yapmistiniz yoksa gun icinde mi?Sağol canım inşallah Rabbim en kısa zmnda sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin hepinize rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Ilk idrarla yaptım canımKaset testleri hep sabah ilk idrarla mi yapmistiniz yoksa gun icinde mi?
Cok tesekkur ederim cevabiniz icin ♡Ilk idrarla yaptım canım
Cok tesekkur ederim cevabiniz icin ♡
Benim 8 dakika once 12. gunum oldu Pazartesi kan testi deniyor, bilmiyorum sanki hic belirtim de yok, gecen sefer 15.gunde adet olmuştum ilk asilamamda, bunda da 15.gunu beklerim belki diyorum. Kan vermek istemiyorum ama idrar testi de herkeste erken sonuc vermiyor. Elimde bir surelab marka var, sizin kullandiginiz freely yok, yapsam mi yarin sabah bilemedim.Rica ederim ne demek sizin test zamanı ne zmn
Belirti konusunda da benimde hiç belirtim yok diğer asilamalarda da olmamıştı ama tutmuştu çok şükür kişiden kişiye değişiyor testim pozitif hesaplara göre 4 hafta içinde gebelik ama hala belirti yok bende hamile degilmisim gibiBenim 8 dakika once 12. gunum oldu Pazartesi kan testi deniyor, bilmiyorum sanki hic belirtim de yok, gecen sefer 15.gunde adet olmuştum ilk asilamamda, bunda da 15.gunu beklerim belki diyorum. Kan vermek istemiyorum ama idrar testi de herkeste erken sonuc vermiyor. Elimde bir surelab marka var, sizin kullandiginiz freely yok, yapsam mi yarin sabah bilemedim.
Siz idrar testinizi ne zaman yaptınız acaba aşılamadan kaç gün sonra ?Belirti konusunda da benimde hiç belirtim yok diğer asilamalarda da olmamıştı ama tutmuştu çok şükür kişiden kişiye değişiyor testim pozitif hesaplara göre 4 hafta içinde gebelik ama hala belirti yok bende hamile degilmisim gibi
Yok canım rahim filmi bende çektirdim Exem foam kit diğe bir ilaç aldırdı hatta pek ağrı sızı olmuyor Teoman hoca pek konuşmuyor yoğunluktan dolayı sakın ilgisiz benimle konuşmuyor anlatmıyor diye düşünme oradaki hemşireler seninle konuşuyor ilaçlarını fln anlatıyor eğer rahim filminde herhangi bir sorun yoksa aşılama ya hemen başlarsın hayırlısı olsun şimdiden
Canım hayırlı olsun çok sevindim,rabbim kucağına almayı nasip etsin.idrar testin kaçıncı gün çıkmıştı acabaBelirti konusunda da benimde hiç belirtim yok diğer asilamalarda da olmamıştı ama tutmuştu çok şükür kişiden kişiye değişiyor testim pozitif hesaplara göre 4 hafta içinde gebelik ama hala belirti yok bende hamile degilmisim gibi
Canım ben aşılamanın 11.gunu yaptım çok silik zor görülen bi çizgi vardı ben iğnenin etkisi yavaştan yok oluyor diye düşündüm sonra 13.gun yaptım daha belirgin cıktı 14.gün tekrar baktım baya köyü cıktı 15.gunde kan verdim işte 154.80 cıktı sonucum çok şükürSiz idrar testinizi ne zaman yaptınız acaba aşılamadan kaç gün sonra ?
Çok sağol Canım ben aşılamanın 11.gunu yaptım çok silik zor görülen bi çizgi vardı ben iğnenin etkisi yavaştan yok oluyor diye düşündüm sonra 13.gun yaptım daha belirgin cıktı 14.gün tekrar baktım baya köyü cıktı 15.gunde kan verdim işte 154.80 cıktı sonucum çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahCanım hayırlı olsun çok sevindim,rabbim kucağına almayı nasip etsin.idrar testin kaçıncı gün çıkmıştı acaba
Çok şükür yaa hadi sağlıcakla kavuş inşaallah canımmCanım ben aşılamanın 11.gunu yaptım çok silik zor görülen bi çizgi vardı ben iğnenin etkisi yavaştan yok oluyor diye düşündüm sonra 13.gun yaptım daha belirgin cıktı 14.gün tekrar baktım baya köyü cıktı 15.gunde kan verdim işte 154.80 cıktı sonucum çok şükür
Darısı sizlere inşallah canım rabbim sağlıklı sıhhatli çift çift versinÇok şükür yaa hadi sağlıcakla kavuş inşaallah canımm
Amin canım allah razı olsunDarısı sizlere inşallah canım rabbim sağlıklı sıhhatli çift çift versin