- 2 Şubat 2019
- 2.177
- 2.128
- 83
Allah razi olsun canim insallah. Rabbim isteyen herkese mübarek günler hürmetine hayirlisiyla nasip etsin inşallah.Hadi Bismillahirrahmanirrahim.Guzel haberlerle gel inşallah.Dualarim seninle olucak![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razi olsun canim insallah. Rabbim isteyen herkese mübarek günler hürmetine hayirlisiyla nasip etsin inşallah.Hadi Bismillahirrahmanirrahim.Guzel haberlerle gel inşallah.Dualarim seninle olucak![]()
Amiin amiin inşallahhInsallah canim. Sizde sag salim kucağınıza alin insallah darisi bana nasip olsun.
Oo coştu bebişimiz veya bebişlerimizBugun 605 çıktı sonuc pazartesiye ultrasona çağırdi doktor keseye bakalim dedi![]()
Çok meraklıyım şuan acaba tek mi iki mi 3 müOo coştu bebişimiz veya bebişlerimizmaşallah caniim pazartesi kese fotonu bekliyoruuuz
![]()
Kuzum hic belli olmuyor o cok artip tekte olabiliyormuş normal artip cogul oldugu da oluyormuşÇok meraklıyım şuan acaba tek mi iki mi 3 müama çoğul olsa daha çok artmazmiydi
Esine nasil soyledin ne tepki verdiÇok meraklıyım şuan acaba tek mi iki mi 3 müama çoğul olsa daha çok artmazmiydi
Beni hastaneye o bırakmıştı ordan işe gitti yarim saatte bir aradi zaten çıkmadı mı sonuç diye.Aradim o an müsait değilmiş açmadı.Geri döndüğünde minubusteydim.Noldu çıktı mı sonuç ne dediler ardarda sıralıyor sorulari.Sesini duyunca beni bi ağlama tuttu minubusdeyim konuşamıyorum da.Sadece hickirik sesiEsine nasil soyledin ne tepki verdi![]()
AyyBeni hastaneye o bırakmıştı ordan işe gitti yarim saatte bir aradi zaten çıkmadı mı sonuç diye.Aradim o an müsait değilmiş açmadı.Geri döndüğünde minubusteydim.Noldu çıktı mı sonuç ne dediler ardarda sıralıyor sorulari.Sesini duyunca beni bi ağlama tuttu minubusdeyim konuşamıyorum da.Sadece hickirik sesi.Ses gelmeyince anladi oda başladı ağlamaya.Cok sevindim diyebildi sadece.Eve gidince tekrar konuşabildik ağlamadan.İlk gün ağlamakla geçti birşey konuşamadık.Pek de umudumuz yoktu aslında ilk aşılama bide.Ertesi gün dilimiz çözüldü
![]()
İnşallah.O günleride sağlıkla huzurla görürüzAyyrabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallahh saglicakla kucaginiza alin yavrunuzu
![]()
Amiin inşallahhİnşallah.O günleride sağlıkla huzurla görürüz![]()
Canim gitin mi doktoraBugun 605 çıktı sonuc pazartesiye ultrasona çağırdi doktor keseye bakalim dedi![]()
Kuzum gittim tek kese görüldü.5 +2 ile uyumlu dedi.bakalim haftaya tekrar kalp atışları için gidicezCanim gitin mi doktora![]()
Caniiim çok sevindiim maşallahhKuzum gittim tek kese görüldü.5 +2 ile uyumlu dedi.bakalim haftaya tekrar kalp atışları için gidicez![]()