• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Ocak Ayı Aşılama Yaptıracak Olanlar👼👼

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım ben 11.gün gittim o akşam catlatma iğnesini yaptım ama bende tek yumurtaydi 13.gün aşılama oldu yanı dün yarın itibariyle de 2şer gün arayla ilişki önerdi
İnş tutar canım dualarım hepimizle burdan haberleselm gelişmeleri inş hepimiz kavusuruz yavrularımıza ne kadar zor olduğunu sadece bizler anlayabiliriz bunu yaşayan anlar gerçekten 🤲😔

İnş tutar canım dualarım hepimizle burdan haberleselm gelişmeleri inş hepimiz kavusuruz yavrularımıza ne kadar zor olduğunu sadece bizler anlayabiliriz bunu yaşayan anlar gerçekten 🤲😔
Evet ben bugun cok duygulandim muayne sirasi beklerken herkes gebe bi benim kucagim boştu cok dokundu bana rabbim tez zamanda hepimize nasip etsin inşallaj😢🤲

Inşallah canım ilk deneme genelde olmuyor diyorlar bazen içimi çok endişe kaplıyor bazende güzel düşüneyim diyorum ama birde duyuyoruz genelde aşılama sonrası kimyasal gebelik dış gebelik falan Rabbim hepimize nasip etsin kucagimiza almayı inşallah

Kizlar bugun kontrolum vardi gonal-f verdi doktor 31inde kontrole gidicem coraspirin verdi birde sanriim riskli bi ilaçmiş ohss yapabilirmiş inşallah sorun yaşamam gunluk 100 yapicaksin dedi size kac vermişti doktorunuz ben ilk defa kullanicam
Ben 12 yaşındayken adet duzensizliginden doktora gitmistim.doğum kontrol hapi verdi 2. Ay ilaça bağlı beynime pıhtı atmıştı.7sene kullandım coraspirin.Bu ilaçlarında emboli riski olduğunu söyledi doktorum bende aşılamaya beraber tekrar baslicam coraspirine

Ben 12 yaşındayken adet duzensizliginden doktora gitmistim.doğum kontrol hapi verdi 2. Ay ilaça bağlı beynime pıhtı atmıştı.7sene kullandım coraspirin.Bu ilaçlarında emboli riski olduğunu söyledi doktorum bende aşılamaya beraber tekrar baslicam coraspirine
Anladim canim sagolasin

Inşallah canım ilk deneme genelde olmuyor diyorlar bazen içimi çok endişe kaplıyor bazende güzel düşüneyim diyorum ama birde duyuyoruz genelde aşılama sonrası kimyasal gebelik dış gebelik falan Rabbim hepimize nasip etsin kucagimiza almayı inşallah
Ben 2.kez aşılama yaptıracam canım ilki olmadı malesef 2.5 yıllık evliyim tedavilerle 3 defa hamile kaldm üçünü de kaybettim malesef çok yıprandım çok yoruldm kimseyle görüşmek istemiyorm herkesin bebeği oldu herkes hamile kendimi kötü hissediyorum eve kapandım resmen

Ben 2.kez aşılama yaptıracam canım ilki olmadı malesef 2.5 yıllık evliyim tedavilerle 3 defa hamile kaldm üçünü de kaybettim malesef çok yıprandım çok yoruldm kimseyle görüşmek istemiyorm herkesin bebeği oldu herkes hamile kendimi kötü hissediyorum eve kapandım resmen
Sebebi var mı canım peki doktorlar ne diyor çok üzüldüm gerçekten inşallah en kısa zamanda Rabbim sağlıkla nasip eder

Sebebi var mı canım peki doktorlar ne diyor çok üzüldüm gerçekten inşallah en kısa zamanda Rabbim sağlıkla nasip eder
Inan canım elle tutulur hic bi sebep yok bütün testler yapıldı eşime ve bana pıhtılaşma sözde var denildi ama çoğu doktorda hayır yok diyor gerçi hamile kalirsam yinede iğne filan kullanacam ama net bi sebep yok 🤲

Kizlar ben gynostolde kullaniyordum inositol var icinde doktoruma sormayi unuttum gonalf le beraber kullansam bir sey olur mu acaba? O da inofolic gibi bi takviye sadece icindeki inositol miktari inofolicten fazla

Canım aşılama işlemi 2000 tl + ilaçlar ama ilaçlar için rapor çıkardılar ilaçlar 400e geldi raporla + eşimden ve benden kan tahlilleri ve eşimden spermiyogram istediler aşılama oncesi ben kendi tahlillerimi ozel sigortamdan yaptırdım eşiminkiler 400 tuttu yani toplam 2800 oldu aşılama günü verilen spermiyogram bu tutara dahil
Benim tüm tahlillerim var yaptırmıştım hepsni zaten bana 1500 tl sperm yıkama dahil dediler. İlaçlarla birlikte bu rahat 2500 bulur diye düşünüyorum Rapor çıkartma şansım yok. Benim bir çocuğum olduğu için.

Back