Hosgeldiin canim aramizaMerhaba 1.5 yıldır deniyoruz eşimde de bende de bir problem yok sebepsiz infertilite. Ocak ayında aşılama yaptırıcaz tabi önce doktor muayenesine gidicez bir aksilik olmazsa aşılama yapılacak. Bu süreci birlikte yaşayalım İsterim kızlar
Cumartesine kadar sabahları ac karna kuru incir suyu kaynatp icecem kızlar bugünde ictm yumurtalıkları büyütüyomus bakalm cumartesi sizlere haber verecmHiiiç dert etme Cumartesiye kadar 17-18 ulaşır İnşallah olumlu düşünelim olumlu şeyler olsun.
Ben klomen kullandm cnm igne hiç kullanmadm o yüzden bilmiyorumKizlar bugun kontrolum vardi gonal-f verdi doktor 31inde kontrole gidicem coraspirin verdi birde sanriim riskli bi ilaçmiş ohss yapabilirmiş inşallah sorun yaşamam gunluk 100 yapicaksin dedi size kac vermişti doktorunuz ben ilk defa kullanicam
Kuzum incir suyu prolaktin yukseltiyor dikkatli kullanCumartesine kadar sabahları ac karna kuru incir suyu kaynatp icecem kızlar bugünde ictm yumurtalıkları büyütüyomus bakalm cumartesi sizlere haber verecm
2 gün ya kuzum pek bisi yapmaz heraldeKuzum incir suyu prolaktin yukseltiyor dikkatli kullan
Asilamada gonal-f kullanmak gerek dedi doktorum neden oyle dedi amlamadim benm zaten klomenle de 2-3yumurtam oluyorduBen klomen kullandm cnm igne hiç kullanmadm o yüzden bilmiyorum
He tamam canm o zaman2 gün ya kuzum pek bisi yapmaz heralde
Kaç senelik evlisin daha önce düşük filan yaptın mıHe tamam canm o zaman
Cnm bu gonal-f sana ne kadara mâl olduAsilamada gonal-f kullanmak gerek dedi doktorum neden oyle dedi amlamadim benm zaten klomenle de 2-3yumurtam oluyordu
Canım benimde yumurtalarım 13.günü gittim ilaçtan sonra 11-13 ml iki tane çok moralim bozulduAllah razı olsun canım bende öyle ümit ediyorum dua ediyorum inş cumartesi en az 18 mm falan olur
Canım aşılama işlemi 2000 tl + ilaçlar ama ilaçlar için rapor çıkardılar ilaçlar 400e geldi raporla + eşimden ve benden kan tahlilleri ve eşimden spermiyogram istediler aşılama oncesi ben kendi tahlillerimi ozel sigortamdan yaptırdım eşiminkiler 400 tuttu yani toplam 2800 oldu aşılama günü verilen spermiyogram bu tutara dahilgeçmiş olsun canım darısı başıma.
Maliyeti ne kadar tuttu
Merhaba benimde 11.günümde 13 dendi yumurtamaCanım hiç üzülme cumartesiye kadar büyüyecektir ben kontrole gittiğimde 19.5 ile catlatti doktor
Canım bana aşılama günü verdiler coraspirini ne riski varmış ben hiç duymadım pıhtılaşmayı engellemesi için veriyorlarmış. gonal f ben 75lik kullandım 6 gün boyuncaKizlar bugun kontrolum vardi gonal-f verdi doktor 31inde kontrole gidicem coraspirin verdi birde sanriim riskli bi ilaçmiş ohss yapabilirmiş inşallah sorun yaşamam gunluk 100 yapicaksin dedi size kac vermişti doktorunuz ben ilk defa kullanicam
Canım tüp bebek için 2 başarısız iğneli aşılama olması gerekiyor o zaman rapor çıkabiliyor ve tüp bebegin yarısını devlet karşılıyor doktorlar bu yüzden iğneli yapıyorlar hemde şans daha yüksek oluyormuş ve benim doktorum klomenin rahmi yorduğunu söylüyorAsilamada gonal-f kullanmak gerek dedi doktorum neden oyle dedi amlamadim benm zaten klomenle de 2-3yumurtam oluyordu
15 aydir istiyoruz 2.5yillk evliyim hic gebe kalamadim daha aKaç senelik evlisin daha önce düşük filan yaptın mı
4 gun 100luk kullanicam bende gonal f sanrm pihtilaşmayi etkiliyor nette oyle yaziyorCanım bana aşılama günü verdiler coraspirini ne riski varmış ben hiç duymadım pıhtılaşmayı engellemesi için veriyorlarmış. gonal f ben 75lik kullandım 6 gün boyunca
Anladm canm dah iyi o zamanCanım tüp bebek için 2 başarısız iğneli aşılama olması gerekiyor o zaman rapor çıkabiliyor ve tüp bebegin yarısını devlet karşılıyor doktorlar bu yüzden iğneli yapıyorlar hemde şans daha yüksek oluyormuş ve benim doktorum klomenin rahmi yorduğunu söylüyor
Canım tabi ki büyür ben sadece 1 kez gittim yumurta kontrolüne o yüzden aşamalarını net bilmiyorum gittigim günde catlatma ignemi olmamı söyledi doktorumMerhaba benimde 11.günümde 13 dendi yumurtama
Yarın 15.gün sizce büyümüş olur mu
İnşallah canım ya peki sen kaçıncı günde gittiğinde büyümüştü çatlatma yaptı yaniCanım tabi ki büyür ben sadece 1 kez gittim yumurta kontrolüne o yüzden aşamalarını net bilmiyorum gittigim günde catlatma ignemi olmamı söyledi doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?