Aşılama Ocak Ayı Aşılama Yaptıracak Olanlar👼👼

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba 1.5 yıldır deniyoruz eşimde de bende de bir problem yok sebepsiz infertilite. Ocak ayında aşılama yaptırıcaz tabi önce doktor muayenesine gidicez bir aksilik olmazsa aşılama yapılacak. Bu süreci birlikte yaşayalım İsterim kızlar

Hosgeldiin canim aramizaasilamadaki Bat tarihin belli olunca yaz tabloya ekleyeyim

Kizlar bugun kontrolum vardi gonal-f verdi doktor 31inde kontrole gidicem coraspirin verdi birde sanriim riskli bi ilaçmiş ohss yapabilirmiş inşallah sorun yaşamam gunluk 100 yapicaksin dedi size kac vermişti doktorunuz ben ilk defa kullanicam

Ben klomen kullandm cnm igne hiç kullanmadm o yüzden bilmiyorum

Allah razı olsun canım bende öyle ümit ediyorum dua ediyorum inş cumartesi en az 18 mm falan olur
Canım benimde yumurtalarım 13.günü gittim ilaçtan sonra 11-13 ml iki tane çok moralim bozuldu
Şimdi yarın 15.günüm bakalım büyüdüler mi
Bu arada sen kaçıncı gününde gittiğinde 13 ml yumurtan

geçmiş olsun canım darısı başıma.

Maliyeti ne kadar tuttu
Canım aşılama işlemi 2000 tl + ilaçlar ama ilaçlar için rapor çıkardılar ilaçlar 400e geldi raporla + eşimden ve benden kan tahlilleri ve eşimden spermiyogram istediler aşılama oncesi ben kendi tahlillerimi ozel sigortamdan yaptırdım eşiminkiler 400 tuttu yani toplam 2800 oldu aşılama günü verilen spermiyogram bu tutara dahil

Canım bana aşılama günü verdiler coraspirini ne riski varmış ben hiç duymadım pıhtılaşmayı engellemesi için veriyorlarmış. gonal f ben 75lik kullandım 6 gün boyunca

Asilamada gonal-f kullanmak gerek dedi doktorum neden oyle dedi amlamadim benm zaten klomenle de 2-3yumurtam oluyordu
Canım tüp bebek için 2 başarısız iğneli aşılama olması gerekiyor o zaman rapor çıkabiliyor ve tüp bebegin yarısını devlet karşılıyor doktorlar bu yüzden iğneli yapıyorlar hemde şans daha yüksek oluyormuş ve benim doktorum klomenin rahmi yorduğunu söylüyor

Kaç senelik evlisin daha önce düşük filan yaptın mı
15 aydir istiyoruz 2.5yillk evliyim hic gebe kalamadim daha a
Canım bana aşılama günü verdiler coraspirini ne riski varmış ben hiç duymadım pıhtılaşmayı engellemesi için veriyorlarmış. gonal f ben 75lik kullandım 6 gün boyunca
4 gun 100luk kullanicam bende gonal f sanrm pihtilaşmayi etkiliyor nette oyle yaziyor

Anladm canm dah iyi o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…