Aşılama Ocak Ayı Aşılama Yaptıracak Olanlar👼👼

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet Eskişehir'deyim.Yunusemre tüp bebek merkezine gidiyorum Dr.Merdan Ali ye gidiyorum.Hangi hastanedeydin

Evet Eskişehir'deyim.Yunusemre tüp bebek merkezine gidiyorum Dr.Merdan Ali ye gidiyorum.Hangi hastanedeydin
Esimin görevi dolayisiyla ankaradayiz canim. Merdan ali merdanoğluna bende gitmiştim memnun kaldim kendisinden. Bir kac osgb de çalıştım ve eski sakarya hastanesinde.

Kızlar Allah ım hiçbirinizin kucağını boş bırakmasın eşimin testini yaptırdık 4 milyon çıktı sperm sayısı bu sayıyla aşılama olmadığı için tüp bebeğe karar verdik adetime göre 1 hafta sonra başlayacağız. Allah ım hepinize nasip etsin ben yinede burada sizi takip edeceğim güzel haberlerinizi bekliyorum

Hayirlisi olsun canim benim inşallahh emeklerinizin karşiligini alirsiniz yine de bat yaz seni de ekleyeyim aşilama yaptirman sart degil anne adayimizsin inşallah buraya pozitif yazarsiin

Hayirlisi olsun canim benim inşallahh emeklerinizin karşiligini alirsiniz yine de bat yaz seni de ekleyeyim aşilama yaptirman sart degil anne adayimizsin inşallah buraya pozitif yazarsiin
25 Aralık canım Doğum günüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…