İnşallah saglikla gebe kalip saglikla kucagina alirsin canimInsallahSelinos Daha önce 2 gebelik yasadim. Biri düşük biri kimyasal oldu. Rabbim cümlemize Hayirli, saglikli evlat nasip etsin inşallah.
Benimde ilk olucak inşallah regl olmayi bekliyorumBende geldimreglimi bekliyorum ocakta asilama yapılacak banada. Pko luyum. Bu ay asilama yapılacaktı ama gonal f ile yumurtam gelismedi iptal ettik.
Evet Eskişehir'deyim.Yunusemre tüp bebek merkezine gidiyorum Dr.Merdan Ali ye gidiyorum.Hangi hastanedeydinAllah kolaylik versin canim pandemide calismak cok cok zor . Eşimde bende saglikciyim. Riskli bölümden olduğum icin isi bıraktım çalışırken bi düşüğüm oldu maalesef. Bu arada eskişehirliymissin profilinde gördüm bende eskişehirliyim. Hangi dr a gidiyorsun?
Esimin görevi dolayisiyla ankaradayiz canim. Merdan ali merdanoğluna bende gitmiştim memnun kaldim kendisinden. Bir kac osgb de çalıştım ve eski sakarya hastanesinde.Evet Eskişehir'deyim.Yunusemre tüp bebek merkezine gidiyorum Dr.Merdan Ali ye gidiyorum.Hangi hastanedeydin
İnşallah canım takvime göre bat 12 ocak şuan adetliyim zaten :)Hosgeldin caniim inşallah guzel haberi alirsin asilamandabat belli olunca yazarsin eklerim
Haziran temmuz gibi oraya başvuru yaptim gebe eleman var yerine diye oda senmiissin demekEsimin görevi dolayisiyla ankaradayiz canim. Merdan ali merdanoğluna bende gitmiştim memnun kaldim kendisinden. Bir kac osgb de çalıştım ve eski sakarya hastanesinde.
Yok yok olmayabilirsin bian seni de radyoloji olarak düşündümEsimin görevi dolayisiyla ankaradayiz canim. Merdan ali merdanoğluna bende gitmiştim memnun kaldim kendisinden. Bir kac osgb de çalıştım ve eski sakarya hastanesinde.
Aa bende radyolojiyiimm. Ama gebelik yaşadığımda eskişehirde değildim canim. Çalışırken 1 düşüğüm oldu o 2018 deydi. 5 ay öncede bi gebelik yasadim oda kimyasal olduu.Yok yok olmayabilirsin bian seni de radyoloji olarak düşündüm
O zaman sen değilmişsinAa bende radyolojiyiimm. Ama gebelik yaşadığımda eskişehirde değildim canim. Çalışırken 1 düşüğüm oldu o 2018 deydi. 5 ay öncede bi gebelik yasadim oda kimyasal olduu.
Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah tez vakitteÇalışırken 1 düşüğüm oldu o 2018 deydi. 5 ay öncede bi gebelik yasadim oda kimyasal olduu.
Hayirlisi olsun canim benim inşallahh emeklerinizin karşiligini alirsinizKızlar Allah ım hiçbirinizin kucağını boş bırakmasın eşimin testini yaptırdık 4 milyon çıktı sperm sayısı bu sayıyla aşılama olmadığı için tüp bebeğe karar verdik adetime göre 1 hafta sonra başlayacağız. Allah ım hepinize nasip etsin ben yinede burada sizi takip edeceğim güzel haberlerinizi bekliyorum
25 Aralık canımHayirlisi olsun canim benim inşallahh emeklerinizin karşiligini alirsinizyine de bat yaz seni de ekleyeyim aşilama yaptirman sart degil anne adayimizsin inşallah buraya pozitif yazarsiin
Tup bebekte başari oranlari çok yuksek yeni yaşinda annelik duygusunu tadarsin inşallah25 Aralık canımDoğum günüm
Ay çok güzel denk gelmiş inşallah buradan güzel haberlerini alırız25 Aralık canımDoğum günüm
Keşke canım ama tedaviye başlama günüm olacak sanırım ❤Ay çok güzel denk gelmiş inşallah buradan güzel haberlerini alırız
Amin inşaAllah canımTup bebekte başari oranlari çok yuksek yeni yaşinda annelik duygusunu tadarsin inşallah
O zaman diger ayin batini yazaym canm tabloyaKeşke canım ama tedaviye başlama günüm olacak sanırım ❤
Aynen canım öyle yapalımO zaman diger ayin batini yazaym canm tabloyaolsuun yenk yaş yeni umut
Teşekkür ederim cnm bat 10 OcakHayirlisi olsun canim hoşgeldin aramiza bat belli olunca haber ver inşallah guzel haberini alirsin maalesef bi fikrim yok benim de ilk olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?