• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Ocak Ayı Aşılama Yaptıracak Olanlar👼👼

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ya kuzum bende ebeyim😊 yalniz degilsin hepimiz inan ayni durumdayiz tabiki sen uzun suredir bekliyorsun bu surec hakli olarak cok yipratmiştir seni ama belki nasibin bu aydadir inşallahh belli mi olur🥰 umut her zaman olsunn😊
Umut hep var.Rabbimden dualarimi hic eksik etmiyorum.Kendim için degil herkes için hep dua ediyorum.Bundan sonra sizlerde varsınız dualarimda 🌼

Bende Ocak ayında aşılama deneyeceğim ben biraz en erkenciniz olabilirim 😄 6 ayımız olacak Ocak ayında şans eseri eşimin sperm sayısının az olduğunu öğrendik ondan dolayı doktorumuz aşılamayı önerdi. Hsg hormonlar hepsi yapıldı Aralık sonu klomenle yapalım dedi doktorumuz

Bende Ocak ayında aşılama deneyeceğim ben biraz en erkenciniz olabilirim 😄 6 ayımız olacak Ocak ayında şans eseri eşimin sperm sayısının az olduğunu öğrendik ondan dolayı doktorumuz aşılamayı önerdi. Hsg hormonlar hepsi yapıldı Aralık sonu klomenle yapalım dedi doktorumuz
Bizimde aynı canım eşimin sperm sayısı düşük

Erkenci degilsin canim bi sorun varsa hemen duzeltmek yola koyulmak en dogrusu tabii😊

Sayınız kaç? Biz cuma günü testi tekrarlicaz eğer hafif düşükse aşılama yaptıracağız fazla düşükse tüp bebek düşündük
Canım bizim ilk sayımız 6 milyondu daha sonra 50 milyonlara çıkardık tedaviyle en son Mayıs ayında vermişti test nasıl olacak bakalım

Pcos maalesef ama buna da şukur😊 3aydir adetim duzenli ama yine de olmadi sebepsiz infertiliteye dogru gidiyoruz😅
Hakkımızda hayırlısı olsun canım buradaki herkes inşallah Ocak ayında hamile olur yeni yıla en güzel şekilde gireriz ♥️

Yeterli gibi ama normal yollardan olmuyor baksana 😢 sizin kaç sayınız
Bizim ilk öğrendiğimizde 11 milyon civarıydı sonra 20 milyon civarına çıktı cuma günüde test tekrarlanacak. Eğer güzel bir artış olmuşsa aşılama denicez eğer düşmüşse tüp bebeğe dönecez çünkü ben ağır depresyon geçirdim dayanamıyorum artık. Günlük hayatım mahvoldu. İlk çocuğu bir olsaydı eski mutluluğuma bi dönim eşimin tedavisine öyle devam ederiz dedik. Gerçekten insanların Bebek için güzel güzel dilekleri bile kalbime dokunur oldu

Gerçekten insanların Bebek için güzel güzel dilekleri bile kalbime dokunur oldu
Bu dediğine katılıyorum.Yakin çevremde benden sonra evlenenlerin bebekleri oldu ayni ortama girdiğimizde kimse bisey demese bile ki diyen birisi mutlaka bulunuyor.Cocuklarla oynarim ilgilenirim asla onlari kiskanmam fakat bu sorular gelince önce kendini yetersiz hissettirip ardından olur ya olur doktora gitmediniz mi kendilerince teselli cümleleri beni boğuyor resmen.Birdaha da bi ortama girmek istemiyorum uzun süre.Pandemi bu anlamda çok sey katti bana artik ev iş arasi kendi kendime teselli veriyorum🤭

Bu dediğine katılıyorum.Yakin çevremde benden sonra evlenenlerin bebekleri oldu ayni ortama girdiğimizde kimse bisey demese bile ki diyen birisi mutlaka bulunuyor.Cocuklarla oynarim ilgilenirim asla onlari kiskanmam fakat bu sorular gelince önce kendini yetersiz hissettirip ardından olur ya olur doktora gitmediniz mi kendilerince teselli cümleleri beni boğuyor resmen.Birdaha da bi ortama girmek istemiyorum uzun süre.Pandemi bu anlamda çok sey katti bana artik ev iş arasi kendi kendime teselli veriyorum🤭
Ayni fikirdeyim ne kadar az insan o kadar çok huzur bu surecte.. hele şu ya cok takiyorsun sal biraz diyenler varya saldirasim geliyor🤭🤷

Back