• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Ocak Ayı Aşılama Yaptıracak Olanlar👼👼

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayni fikirdeyim ne kadar az insan o kadar çok huzur bu surecte.. hele şu ya cok takiyorsun sal biraz diyenler varya saldirasim geliyor🤭🤷
Sen düşünme bak o ay olucak hemenciler
Ayni fikirdeyim ne kadar az insan o kadar çok huzur bu surecte.. hele şu ya cok takiyorsun sal biraz diyenler varya saldirasim geliyor🤭🤷
Ne zaman saldın o ay hemen olucak bak gör 😂 Belki doğruluk payı vardır ama insan o psikolojide olmuyo işte.

Sen düşünme bak o ay olucak hemenciler

Ne zaman saldın o ay hemen olucak bak gör 😂 Belki doğruluk payı vardır ama insan o psikolojide olmuyo işte.
Aynen kuzum yaşamayan bilemez bunu Allah kimseye de evlat yoklugu acisi gostermesin🤲🤲

Merhaba herkese oncelikle umarim Rabbim herkesin emeklerinin karsiligini verir 🙏 bende bugün gonal 450 75 ml iğneye başladım benim rahim arkaya bakıyor diye normal yolla olmadığını düşünüyorum çünkü bende ve eşimde farklı bir sorun yok. Bu ay aşılama yapılacak p.tesi doktora gideceğim kontrole. Bu süreçte neler yapmalıyız neler yapmamalıyız paylasirsaniz çok sevinirim. Çünkü heyecanlıyım fakat ihtimal de düşük denildigi için heveslenmesek istiyorum umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız 🙏

Merhaba herkese oncelikle umarim Rabbim herkesin emeklerinin karsiligini verir 🙏 bende bugün gonal 450 75 ml iğneye başladım benim rahim arkaya bakıyor diye normal yolla olmadığını düşünüyorum çünkü bende ve eşimde farklı bir sorun yok. Bu ay aşılama yapılacak p.tesi doktora gideceğim kontrole. Bu süreçte neler yapmalıyız neler yapmamalıyız paylasirsaniz çok sevinirim. Çünkü heyecanlıyım fakat ihtimal de düşük denildigi için heveslenmesek istiyorum umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız 🙏
Oncelikle hayirlisi olsun canim mutlu haberi alirsin inşallah🤲 saglikli beslenme disinda yapacagmz extra bisey yok sanirim bende ilk defa yaptiracagim o yuzde pek bi bilgim yok.. Nasipte varsa olur canim ihtimale bakmaz inşallah nasibimizde vardir😍🤲

İçin rahat olsun çok yakindan tanıdığım bi ablaminda rahmi tersdi ve şuan 2 tane kızı var.Hamile kalana kadarda rahminin ters olduğunu bilmiyorduk.Sifa olsun inşallah güzel haberler alalim 🤲😇

Benimde ilk aşılamam olacak ne yapılır yapılmaz benimde bir bilgim yok ama tecrübeli arkadaşlardan burada öğreneceğiz ve hep birlikteyiz mutlu son inşallah 🤲

Bu dediğine katılıyorum.Yakin çevremde benden sonra evlenenlerin bebekleri oldu ayni ortama girdiğimizde kimse bisey demese bile ki diyen birisi mutlaka bulunuyor.Cocuklarla oynarim ilgilenirim asla onlari kiskanmam fakat bu sorular gelince önce kendini yetersiz hissettirip ardından olur ya olur doktora gitmediniz mi kendilerince teselli cümleleri beni boğuyor resmen.Birdaha da bi ortama girmek istemiyorum uzun süre.Pandemi bu anlamda çok sey katti bana artik ev iş arasi kendi kendime teselli veriyorum🤭
Biz bide yeni evliyiz sadece annelerimiz biliyor problemi ona rağmen hani çocuk yok mu demek sinirimi bozuyor. Yok diyorum okuyorum ben ne çocuğu diyorum ama içim kan ağlıyor. Keşke problemi erken öğrenmeseydik bile dediğim oluyor. 33 yaşındayken teyzem evlendi onun bile ilk aydan çocuğu oldu benim yaşım 23 olmuyor problemlerle uğraşıyoruzz

Kizlar asilamada illa gonal-f mi kullaniliyor yoksa klomen de kullaniliyor mu?
Bana klomen dedi doktorum yumurtlamada bir problem yoksa en mantıklısı bence o. Çünkü iğneler zaten tüp bebek tedavisinde kullanılan iğneler onun yerine tüp bebek daha mantıklı

Ters rahimde Farklı bir ilişki pozisyonu Öneriyorlar ve o pozisyonla çoook hamile kalan var

İçin rahat olsun çok yakindan tanıdığım bi ablaminda rahmi tersdi ve şuan 2 tane kızı var.Hamile kalana kadarda rahminin ters olduğunu bilmiyorduk.Sifa olsun inşallah güzel haberler alalim 🤲😇
Çok teşekkür ederim canım içim ferahliyor böyle seyleri duyunca ama malum aşılama için doktorlar %22 ıhtimal diyor korkuyorum da bir yandan. Inşallah hepimiz güzel haberler alırız 🙏

Tabi orası Allah tan ama vesile işte her şey bence öyle düşün
O pozisyonu 1 kez denedim ama her defasında dışarıya akiyor gerci doktorlar ona da normal diyor ve benim arkaya baktığı için ilişkide çok ağrım oluyor ve stres yapıyorum bakalım aşılama tutarsa sebebi budur diyeceğim ama eğer tutmazsa sebepsiz olacak sanırım

O pozisyonu 1 kez denedim ama her defasında dışarıya akiyor gerci doktorlar ona da normal diyor ve benim arkaya baktığı için ilişkide çok ağrım oluyor ve stres yapıyorum bakalım aşılama tutarsa sebebi budur diyeceğim ama eğer tutmazsa sebepsiz olacak sanırım
İnşaAllah tutar 🤲🏻

Çok teşekkür ederim canım içim ferahliyor böyle seyleri duyunca ama malum aşılama için doktorlar %22 ıhtimal diyor korkuyorum da bir yandan. Inşallah hepimiz güzel haberler alırız 🙏
Tüp bebek bile %60 civarı genç yaşta.Hic korkma.bu konuya ilk mesajim güzel enerjiler oluşturalımdi.Bizde öyle yapalım hep birlikte 😇

Back