Aşılama Ocak Ayı Aşılama Yaptıracak Olanlar👼👼

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kesinlikle olumsuz düşünme rabbim hayırlısıyla sağlıcakla versin inşallah hep öyle dua et

Bana klomen dedi doktorum yumurtlamada bir problem yoksa en mantıklısı bence o. Çünkü iğneler zaten tüp bebek tedavisinde kullanılan iğneler onun yerine tüp bebek daha mantıklı
Ben bugune kadar 6-7kere klomen kullandim buyumede catlamda sorun olmadi o zaman bana da klomenle yapar heralde

Merhaba kızlar bende Ocak ayında ilk aşılamamı deneyeceğim şuan adetliyim ancak rapor çıkarcağım için bu ay değil bidahaki aya kaldı ilk aşılamam olacak inşallah güzel bir sonuçlar alırız hepimiz :)

Benide ekleyin lütfen yarın Dr kontrolüm var adetin 4. Günü geçen ay için olmazsa aşılama demişti yarın belli olucak süreci nasıl yapıldığını anlatabilirmi yaptıran arkadaşlar hayırlısı hepimiz için

Kızlar bir de bir konuda fikrinizi almak istiyorum ben 2 gün önce doktoruma vajinadan kötü koku geldiğini ve özellikle bu sene sık sık idrar yolu enfeksiyonu geçirdiğimi söyledim o da bir kutu biteral antibiyotik ve vagiflora diye bir fitil verdi bende endiseliyim sonuçta haftaya aşılama olacak fitilin aşılama öncesinde herhangi bir zararı olur mu ama bu sefer bir enfeksiyon varsa tutmama ihtimali de olabilir sizler bu fitili kullandınız mi bilgi verirseniz çok sevinirim

Aşılamani yapacak doktor verdiyse bilgisi dahilindedir.Eger değilse bile yinede doktoruna danışmakta fayda var.Enfeksiyon da döllenmeyi etkileyebilir.Ya da kullandığın fitil vagina ph ini değiştirebilir

Bende geldim reglimi bekliyorum ocakta asilama yapılacak banada. Pko luyum. Bu ay asilama yapılacaktı ama gonal f ile yumurtam gelismedi iptal ettik.

Hosgeldin caniim inşallah guzel haberi alirsin asilamanda bat belli olunca yazarsin eklerim

Hayirlisi olsun canim hoşgeldin aramiza bat belli olunca haber ver inşallah guzel haberini alirsin maalesef bi fikrim yok benim de ilk olacak

Bende geldim reglimi bekliyorum ocakta asilama yapılacak banada. Pko luyum. Bu ay asilama yapılacaktı ama gonal f ile yumurtam gelismedi iptal ettik.
İnşallah bu ay guzel yumurtalarin olur da hayirli haberi alirsin caniim bat belli olunca yaz ekleyeyim

Canm ilaclarini duzenlk kullan ve bu surecte kefir yogurt ayran tuket cok enf atlatmana yardimci olur ve bol su iç vajende olan bazi enfeksiyonlar spermleri olduruyor yada ilerlerse rahim icine gecer bu da gebelige engel olur o yuzden tedavini aksatma inşallah hemen gecer

Inşallah canım yinede doktorla görüşeceğim risk almak istemiyorum açıkçası çok teşekkür ederim

Allah kolaylik versin canim pandemide calismak cok cok zor . Eşimde bende saglikciyim. Riskli bölümden olduğum icin isi bıraktım çalışırken bi düşüğüm oldu maalesef. Bu arada eskişehirliymissin profilinde gördüm bende eskişehirliyim. Hangi dr a gidiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…