- 19 Nisan 2020
- 3.368
- 2.854
- 63
- 29
Tamam canm guzel haberlerle inşallahhAynen canım öyle yapalım haber vereceğim size gelişmeleri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canm guzel haberlerle inşallahhAynen canım öyle yapalım haber vereceğim size gelişmeleri
Hosgeldin canim hepimiz oyleyiz yalniz degilsin bi yanimiz hep umut olsada bi yanimiz da hep karamsar inşallah hepimize nasip olur en kisa zamanda anne olmakasilama donemindeki bat tarihin belli olunca soyleMerhaba bizde Ocak ayında aşılama yaptırmaya karar verdik. Doktor öyle uygun gördü. 6 milyon sperm çıkmıştı bu ay baktırdık 20 milyona yükselmiş. Dr bunu görünce aşılamayı tavsiye etti. Bende bir sorun görünmüyor çok şükür. Sadece olumsuz düşünüp kendimi yoruyorum o kadar....
Aşılama sonrasi pozitifleri okuyorum umutlaniyorum sonrasinda 3. 4. Asilamalari okuyorum umudumu kaybediyorum.sonra tekrar umutlaniyorum.bu sefer ya olmazsa üzülürüm diye kendimi çok bağlamak istemiyorum.İnanilmaz bir cikmazdayimMerhaba bizde Ocak ayında aşılama yaptırmaya karar verdik. Doktor öyle uygun gördü. 6 milyon sperm çıkmıştı bu ay baktırdık 20 milyona yükselmiş. Dr bunu görünce aşılamayı tavsiye etti. Bende bir sorun görünmüyor çok şükür. Sadece olumsuz düşünüp kendimi yoruyorum o kadar....
Bence de farketmez kuzum esim iki kere spermiyogram verdi benim urologda demisti en az 3gun en fazla 6gun perhiz demişti 5 iyi benceKızlar selam bugün 11.günümdu doktor muayene etti bu akşam catlatma iğnesini yapicam çarşamba sabah aşılamayı yapacak cinsel perhiz genelde 3 gün diyorlar ama eşimin çarşamba 5 olacak eğer bugün yaparsa dedi hemşire 2 gün olacak sizce hangi gün uygun 2 ile 5 arası normalmiş ikiside aynı dedi ama emin olamadım
Sağol canım bende doktora sordum şimdi tekrar 2 yerine 5 daha iyi dediBence de farketmez kuzum esim iki kere spermiyogram verdi benim urologda demisti en az 3gun en fazla 6gun perhiz demişti 5 iyi bence
Bende bugun adet oldum persembe kontrolum var klomene baslatir heralde basliyoruz bakaliim heyecanliyim inşallah hepimizin tutarSağol canım bende doktora sordum şimdi tekrar 2 yerine 5 daha iyi dedi
Genelde 2 ve 3 gün diyor doktorlar.5 gun sperm kalitesi icin uzun bi süreç.Hareketi yavaşlıyor zaman uzadikca.Arasi çok kisa olduğunda da kalite düşüyor.En iyisi 2 3 gün arasiKızlar selam bugün 11.günümdu doktor muayene etti bu akşam catlatma iğnesini yapicam çarşamba sabah aşılamayı yapacak cinsel perhiz genelde 3 gün diyorlar ama eşimin çarşamba 5 olacak eğer bugün yaparsa dedi hemşire 2 gün olacak sizce hangi gün uygun 2 ile 5 arası normalmiş ikiside aynı dedi ama emin olamadım
DoktorSağol canım bende doktora sordum şimdi tekrar 2 yerine 5 daha iyi dedi
Aa yazdığını görmemişim.Doktor dediyse doğrudur ben sadece tahminde bulundum verdiğimiz spermiyogramlara istinadenSağol canım bende doktora sordum şimdi tekrar 2 yerine 5 daha iyi dedi
Ay hadi İnşallah bende bekliyorum gecikme olmazsa 9 günüm kaldıBende bugun adet oldum persembe kontrolum var klomene baslatir heralde basliyoruz bakaliim heyecanliyim inşallah hepimizin tutar
Yaa gözünaydın:)) bende heyecanliyim günler geçmiyor bi an once adet olsam da baslasam diye bekliyorumBende bugun adet oldum persembe kontrolum var klomene baslatir heralde basliyoruz bakaliim heyecanliyim inşallah hepimizin tutar
Seninle karşılaşınca garip oluyor büşraAy hadi İnşallah bende bekliyorum gecikme olmazsa 9 günüm kaldı
Yaa dimi Dünya küçük dedikleri bu oluyor sanırımSeninle karşılaşınca garip oluyor büşra
Bende oyleydim hatta bu ay adet olunca ilk defa uzulmedimYaa gözünaydın:)) bende heyecanliyim günler geçmiyor bi an once adet olsam da baslasam diye bekliyorum
Aşilama mi yoksa sadece catlatma ignesimi yapilacakKızlar selam bende ocak ayında gonal f başlıcam ve çatlatma yapıcaz bende çikolata kisti var eşimdede varikosel işe yarar mu sizce
Bian once gecsiiin gunlerAy hadi İnşallah bende bekliyorum gecikme olmazsa 9 günüm kaldı
Bende gün sayiyorum resmen :)) gonal f mi kullanacaksın canim?Bende oyleydim hatta bu ay adet olunca ilk defa uzulmedim
Gerçekten de öyleymişYaa dimi Dünya küçük dedikleri bu oluyor sanırım