• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Ocak Ayı Aşılama Yaptıracak Olanlar👼👼

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba bizde Ocak ayında aşılama yaptırmaya karar verdik. Doktor öyle uygun gördü. 6 milyon sperm çıkmıştı bu ay baktırdık 20 milyona yükselmiş. Dr bunu görünce aşılamayı tavsiye etti. Bende bir sorun görünmüyor çok şükür. Sadece olumsuz düşünüp kendimi yoruyorum o kadar....

Merhaba bizde Ocak ayında aşılama yaptırmaya karar verdik. Doktor öyle uygun gördü. 6 milyon sperm çıkmıştı bu ay baktırdık 20 milyona yükselmiş. Dr bunu görünce aşılamayı tavsiye etti. Bende bir sorun görünmüyor çok şükür. Sadece olumsuz düşünüp kendimi yoruyorum o kadar....
Hosgeldin canim hepimiz oyleyiz yalniz degilsin bi yanimiz hep umut olsada bi yanimiz da hep karamsar inşallah hepimize nasip olur en kisa zamanda anne olmak🤲asilama donemindeki bat tarihin belli olunca soyle😊

Aşılama sonrasi pozitifleri okuyorum umutlaniyorum sonrasinda 3. 4. Asilamalari okuyorum umudumu kaybediyorum.sonra tekrar umutlaniyorum.bu sefer ya olmazsa üzülürüm diye kendimi çok bağlamak istemiyorum.İnanilmaz bir cikmazdayim

Kızlar selam bugün 11.günümdu doktor muayene etti bu akşam catlatma iğnesini yapicam çarşamba sabah aşılamayı yapacak cinsel perhiz genelde 3 gün diyorlar ama eşimin çarşamba 5 olacak eğer bugün yaparsa dedi hemşire 2 gün olacak sizce hangi gün uygun 2 ile 5 arası normalmiş ikiside aynı dedi ama emin olamadım

Kızlar selam bugün 11.günümdu doktor muayene etti bu akşam catlatma iğnesini yapicam çarşamba sabah aşılamayı yapacak cinsel perhiz genelde 3 gün diyorlar ama eşimin çarşamba 5 olacak eğer bugün yaparsa dedi hemşire 2 gün olacak sizce hangi gün uygun 2 ile 5 arası normalmiş ikiside aynı dedi ama emin olamadım
Bence de farketmez kuzum esim iki kere spermiyogram verdi benim urologda demisti en az 3gun en fazla 6gun perhiz demişti 5 iyi bence

Genelde 2 ve 3 gün diyor doktorlar.5 gun sperm kalitesi icin uzun bi süreç.Hareketi yavaşlıyor zaman uzadikca.Arasi çok kisa olduğunda da kalite düşüyor.En iyisi 2 3 gün arasi

Kızlar selam bende ocak ayında gonal f başlıcam ve çatlatma yapıcaz bende çikolata kisti var eşimdede varikosel işe yarar mu sizce

Back