- 14 Aralık 2020
- 191
- 78
- 13
- 30
Kanıma girme kızHelal olsun vallahi sanahadi hayirlisiii
Ya tup bebek doktorum 10.gun kan ver dedi ben gidip 5.gun verdim instagramda en erken test veren hastam diye paylaşti beni adamKanıma girme kız
Çıktı mi peki testteYa tup bebek doktorum 10.gun kan ver dedi ben gidip 5.gun verdim instagramda en erken test veren hastam diye paylaşti beni adamanamin karnindan erken de cikmamişim ama ne bu sabirsizlik
Evet hatta 4.gun idrarda cikti doktorda şok 5.gun kan verdim 68ciktiÇıktı mi peki testte
Boyle cikmisti baya zor gorunuyordu amaÇıktı mi peki testte
Benim gözüm görmediBoyle cikmisti baya zor gorunuyordu ama
Gorememen cok normal ben gordum ama cok zor gordumBenim gözüm görmediİkiz diye erken çıkmış da olabilir
Neyse ya az kaldı zaten biraz daha sabredeyim.Ama hic bir belirti hiç bişey hissetmiyorum.
Bu dediklerin benimde normaldede oluyor.Olsa da anlamam muhtemelen.Gerci adet belirtileriyle de aynı.Ne karışık şeyler ya.28 gelsede rahatlasam biGorememen cok normal ben gordum ama cok zor gordum5.gun embriyolari 5-6.gunde cikiyor kuzum zaten tekte olsa. Belirti arama benim belirtilerim beta 1000i gecince cikti o da sadece siddetli kasik agrisi suan bile belirtim yok desen yeridir aadece mide yanmasi ki benim normalde de yanardi bide hafif gogus hassasiyeti
Evet kesinlikle hic farki yok ayirt etmek imkansiz nerdeyse.. İnşallahh tutmuştur inşallahh çook mutlu olurum senin adinaBu dediklerin benimde normaldede oluyor.Olsa da anlamam muhtemelen.Gerci adet belirtileriyle de aynı.Ne karışık şeyler ya.28 gelsede rahatlasam bi
Merakla bekliyorumEvet kesinlikle hic farki yok ayirt etmek imkansiz nerdeyse.. İnşallahh tutmuştur inşallahh çook mutlu olurum senin adina
Ben dayanamadim test yaptimMerakla bekliyorum
Aaaaaa canimm bence gebesiin igne etkisi olamaz buuuu Buşraa
Catlatma ignesini hangi tarihte olmuştuun ay cok sevindim suannnn
Catlatma ignesini hangi tarihte olmuştuun ay cok sevindim suan
Ohoooo igne migne etkisi kalamaz bugune kadar imkani yok doktorlar bile en gec 12.gun beta sifirlanir diyorBak cevap bile yazamadim ellerim titriyocatlatma ignesinden sonra 14.gunum
Bence seninkinden bile daha cok gözüküyorOhoooo igne migne etkisi kalamaz bugune kadar imkani yok doktorlar bile en gec 12.gun beta sifirlanir diyoryaa ben hep pozitif hissediyordum senin adina varya kanda da pozitif cikacak sagsaliim inşallahh
Yaa tabiki deeeBence seninkinden bile daha cok gözüküyorinşallah yarin sabah gorucez bakalim
Yeni işten geldim.Yarin giderim artık.Kafami bosalticam sabah çok güzel enerjilerle gidicem inşallahYaa tabiki deeebenim transferin 7.gunu boyle cikmişti anca degerin 100uzeri cikacak buyuk ihtimal ya sabahi nasil bekliyosun valla ben simdiye hastanedeydim hahjajaj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?