• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Ocak Ayı Aşılama Yaptıracak Olanlar👼👼

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Eklentiler

• Screenshot_2021-04-25-21-47-27-951_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-04-25-21-47-27-951_com.android.chrome.jpg
    39,3 KB · Görüntüleme: 28
Benim gözüm görmedi 😀 İkiz diye erken çıkmış da olabilir 😇
Neyse ya az kaldı zaten biraz daha sabredeyim.Ama hic bir belirti hiç bişey hissetmiyorum.
Gorememen cok normal ben gordum ama cok zor gordum😁😁 5.gun embriyolari 5-6.gunde cikiyor kuzum zaten tekte olsa. Belirti arama benim belirtilerim beta 1000i gecince cikti o da sadece siddetli kasik agrisi suan bile belirtim yok desen yeridir aadece mide yanmasi ki benim normalde de yanardi bide hafif gogus hassasiyeti

Gorememen cok normal ben gordum ama cok zor gordum😁😁 5.gun embriyolari 5-6.gunde cikiyor kuzum zaten tekte olsa. Belirti arama benim belirtilerim beta 1000i gecince cikti o da sadece siddetli kasik agrisi suan bile belirtim yok desen yeridir aadece mide yanmasi ki benim normalde de yanardi bide hafif gogus hassasiyeti
Bu dediklerin benimde normaldede oluyor.Olsa da anlamam muhtemelen.Gerci adet belirtileriyle de aynı.Ne karışık şeyler ya.28 gelsede rahatlasam bi 😀

Bu dediklerin benimde normaldede oluyor.Olsa da anlamam muhtemelen.Gerci adet belirtileriyle de aynı.Ne karışık şeyler ya.28 gelsede rahatlasam bi 😀
Evet kesinlikle hic farki yok ayirt etmek imkansiz nerdeyse.. İnşallahh tutmuştur inşallahh çook mutlu olurum senin adina😍😍

Bak cevap bile yazamadim ellerim titriyo 😂 catlatma ignesinden sonra 14.gunum
Ohoooo igne migne etkisi kalamaz bugune kadar imkani yok doktorlar bile en gec 12.gun beta sifirlanir diyor🤩 yaa ben hep pozitif hissediyordum senin adina varya😍😍 kanda da pozitif cikacak sagsaliim inşallahh😍

Ohoooo igne migne etkisi kalamaz bugune kadar imkani yok doktorlar bile en gec 12.gun beta sifirlanir diyor🤩 yaa ben hep pozitif hissediyordum senin adina varya😍😍 kanda da pozitif cikacak sagsaliim inşallahh😍
Bence seninkinden bile daha cok gözüküyor 😂😂 inşallah yarin sabah gorucez bakalim 😍😍

Bence seninkinden bile daha cok gözüküyor 😂😂 inşallah yarin sabah gorucez bakalim 😍😍
Yaa tabiki deee🤩🤩 benim transferin 7.gunu boyle cikmişti anca degerin 100uzeri cikacak buyuk ihtimal😍 ya sabahi nasil bekliyosun valla ben simdiye hastanedeydim hahjajaj🤣🤣

Yaa tabiki deee🤩🤩 benim transferin 7.gunu boyle cikmişti anca degerin 100uzeri cikacak buyuk ihtimal😍 ya sabahi nasil bekliyosun valla ben simdiye hastanedeydim hahjajaj🤣🤣
Yeni işten geldim.Yarin giderim artık.Kafami bosalticam sabah çok güzel enerjilerle gidicem inşallah 🤲 Ama eger yapmasaydim yarin sabah bekleyemezdim orda.Bugun taşikardim geçmedi resmen sakinleşemedim 😂

Back