- 14 Aralık 2020
- 191
- 78
- 13
- 30
Şuana kadar 3 kez iptal oldu.4.deyim.devlet pcolara 6 hak veriyormus aşılama için.Doktorumda deneyelim henüz deneyemedik belki tutar dedi.Direk tüp bebeğe gecemiyormusuz denemeden.Ucretli yaptirirsan olur dedi.O yüzden şimdilik deniycez bakalimEvet rabbime sukurler olsun cektiğim her seye degdiamiin inşallah canim tup bebek yapmayi dusunuyormusunuz
İnşallah aşilamada başarili olursunuz canim benim inşallahhŞuana kadar 3 kez iptal oldu.4.deyim.devlet pcolara 6 hak veriyormus aşılama için.Doktorumda deneyelim henüz deneyemedik belki tutar dedi.Direk tüp bebeğe gecemiyormusuz denemeden.Ucretli yaptirirsan olur dedi.O yüzden şimdilik deniycez bakalim
Hayırlı olsun canım. Cok cok sevindim. Rabbim iki yavrunuda sag salim kucagina almayi nasip etsin inşallahİnşallah aşilamada başarili olursunuz canim benim inşallahhtup bebek sureci cok ama cok zor ama şu yaşadigin surecte bi o kadar zor ama gun gelecek sen de değdi diyeceksin inşallahh onun varligini ogrendiğinde tum yasadiklarini unutuvericeksin
Amiin amiin inşallahhHayırlı olsun canım. Cok cok sevindim. Rabbim iki yavrunuda sag salim kucagina almayi nasip etsin inşallahdarisi basimiza olsun
Dün kontrolum vardi 3 tane yumurta olgunlaşmış 14mmye ulastilar.bugun tekrar çağırdi 5 tane olmuşlar 2si 18mm olmus digerleri 15mm.Cogul gebelik riski var e2 düşük cikmis ohss olmazsin ama çoğul olabilir iptal edelim dedi.Dedim ki hocam eylülden buyana asilamaya en cok yaklaştığımız an bu an.Sizde uygun görürseniz aşılama yapalım dedim.Onay verdi.Persembe günü aşılama olucam inşallahİnşallah aşilamada başarili olursunuz canim benim inşallahhtup bebek sureci cok ama cok zor ama şu yaşadigin surecte bi o kadar zor ama gun gelecek sen de değdi diyeceksin inşallahh onun varligini ogrendiğinde tum yasadiklarini unutuvericeksin
Çok sevindim bu habere hem de çokkDün kontrolum vardi 3 tane yumurta olgunlaşmış 14mmye ulastilar.bugun tekrar çağırdi 5 tane olmuşlar 2si 18mm olmus digerleri 15mm.Cogul gebelik riski var e2 düşük cikmis ohss olmazsin ama çoğul olabilir iptal edelim dedi.Dedim ki hocam eylülden buyana asilamaya en cok yaklaştığımız an bu an.Sizde uygun görürseniz aşılama yapalım dedim.Onay verdi.Persembe günü aşılama olucam inşallah
Ablaminda aşılama ile 3uz olmuştu benimde olabilir belki çoğulÇok sevindim bu habere hem de çokkinşallah hakkinizda hayirlisi olur canimm belki nasibnde ikiz annesi olmak vardir belli mi olur ay cok mutlu oldum
Hadi inşallahhhhAblaminda aşılama ile 3uz olmuştu benimde olabilir belki çoğul
Caniim oldun mu asilamayiAblaminda aşılama ile 3uz olmuştu benimde olabilir belki çoğul
Bu sabah oldum.Cok heyecanli bir andiCaniim oldun mu asilamayi
Hayirlisi olsunn inşallah pozitif olurrBu sabah oldum.Cok heyecanli bir andi3 yumurtam çatlamış.28nde belli olucak inşallah
Canm nasilsinn var mi bi belirti bi kipirtiİnşallahşimdi ayin 28i gelmek bilmez
İlk günler çok ağrım oldu.Mide bulantısıda suan var ama doktor progestan yapar dedi.Onun dışında bisey yok.Heyecan dışındaCanm nasilsinn var mi bi belirti bi kipirti
Son 4gun ben de heyecanliyim senin adina,İlk günler çok ağrım oldu.Mide bulantısıda suan var ama doktor progestan yapar dedi.Onun dışında bisey yok.Heyecan dışında
Çok karışık duygular yaşıyorum.Uzulurum diye sevinemiyorum.ya suan pozitifse ben bilmiyosam neden düşünüp duruyorum.iki durumdada ne yaparim acaba nasil davranırım.Uff kafam koca kazan doluSon 4gun ben de heyecanliyim senin adina,
Benim tup bebekteki halim kendimle savasiyordum hergunÇok karışık duygular yaşıyorum.Uzulurum diye sevinemiyorum.ya suan pozitifse ben bilmiyosam neden düşünüp duruyorum.iki durumdada ne yaparim acaba nasil davranırım.Uff kafam koca kazan dolu
Yok ya yapmicam beklicem.Erken olur çıkmaz ya da kasette çıkmayacak kadar düşüktür erkenden üzmeyim kendimi.14.gun kan vericem direkBenim tup bebekteki halim kendimle savasiyordum hergunsen yine dayaniyorsun ben hayatta bekleyemezdim test yapardim simdiye 28inde idrar testi yapicakmisin kan mi vericeksin
Helal olsun vallahi sanaYok ya yapmicam beklicem.Erken olur çıkmaz ya da kasette çıkmayacak kadar düşüktür erkenden üzmeyim kendimi.14.gun kan vericem direk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?