Yaaa kendim aklima geldim o ani yasadim tekrar sankiiiYeni işten geldim.Yarin giderim artık.Kafami bosalticam sabah çok güzel enerjilerle gidicem inşallahAma eger yapmasaydim yarin sabah bekleyemezdim orda.Bugun taşikardim geçmedi resmen sakinleşemedim
Hemen yazicam yarinYaaa kendim aklima geldim o ani yasadim tekrar sankiiiyarin haberini bekliyorummm
Sen bugun hayaller kurmaya basla eşine nasil soyliceksiin ailene nasil soyliceksinn cok heyecanlii rabbim saglikli hayirli gebelik nasip etsin insallahhhHemen yazicam yarin
Eşim eve geldi ben hiç caktirmamaya çalışıyorum yüzüne bakamıyorum gülcem diye bana direk ne dedi biliyomusun test mi yaptin yoksa dediSen bugun hayaller kurmaya basla eşine nasil soyliceksiin ailene nasil soyliceksinn cok heyecanlii rabbim saglikli hayirli gebelik nasip etsin insallahhh
Kurulan hayaller yapilamiyor aslinda insanin ici ici sigmiyor cunkuEşim eve geldi ben hiç caktirmamaya çalışıyorum yüzüne bakamıyorum gülcem diye bana direk ne dedi biliyomusun test mi yaptin yoksa dedibende hemen oltaya geldim yaa nerden anladın hemen dedim.Daha cikmazmiz testte.kanda çıkarmış belki çıkar diye denedim dedim.Uzuldu biraz olsaydı çıkardi demi şimdiye dedi sabah belli olcak artik dedim.Belki gece söylerim böyle böyle oldu diye bilemiyorum şimdi nasil desem hep bunun hayalini kurdum aslinda
Yok 1 tane aldim.Sabaha belli olucak ya.simdi icin az da olsa rahat.hic bisey bilmemek daha zorKurulan hayaller yapilamiyor aslinda insanin ici ici sigmiyor cunkuben neler neler dusiniyordum ama aynada selfie cekilelim gel dedim videoyu actim ben hamileyim dedim çat diye kesinlikle videoya almaya caliş ani kalsin hissetti bence o da ister istemez hareketlerinden anlamistir başka testin var mi
Çok iyi dayandin yine de benceYok 1 tane aldim.Sabaha belli olucak ya.simdi icin az da olsa rahat.hic bisey bilmemek daha zor
Sabah nasil olacak bakalımÇok iyi dayandin yine de benceçok heyecanliiii o 1 saat gecmeyecek sana yariiin
Eller terler ağiz kurur kalbin atisi kulaklarda duyulurSabah nasil olacak bakalım
Kese gözükmeden anlaşılmaz değil mi ? Beta belki cok hızlı artar orda belli olur çoğul olduğuEller terler ağiz kurur kalbin atisi kulaklarda duyulurya acaba cogul gebelik oldu muu
Betadan az cok belli ediyor kendini ama kesin kese zamani belli oluyorKese gözükmeden anlaşılmaz değil mi ? Beta belki cok hızlı artar orda belli olur çoğul olduğu
İstiyormusun çoğulKese gözükmeden anlaşılmaz değil mi ? Beta belki cok hızlı artar orda belli olur çoğul olduğu
Yani bilemiyorum ne istedigimi. ablamin 3uzlerden biliyorum biraz korkuyorum aslinda ama olursada yapacak bişey yokİstiyormusun çoğul
GunaydiinYani bilemiyorum ne istedigimi. ablamin 3uzlerden biliyorum biraz korkuyorum aslinda ama olursada yapacak bişey yok
GünaydınGunaydiinhayirlisi diyelim o zaman,
Gozunaydin caniiim inşallah saglikla ilerler cok sevindiiimGünaydın38.5 çıkti sonucum.Suan pozitif gözüküyor artışını takip edelim cuma tekrar kan ver dedi
Çok şükür çok mutluyum şuan sanki rüya gibiGozunaydin caniiim inşallah saglikla ilerler cok sevindiiim
Nasipp işte nasipte varsa olurÇok şükür çok mutluyum şuan sanki rüya gibiaşılamada oran düşük olduğu için çok da umudum yoktu aslında ama ol deyince oluveriyor iste
Busraaa yeni gördüm çok sevindimmm. Saglikla ilerlesin inşallah. Allah kucagina almak nasip etsin. Mübarek günlerde duamdasin.Günaydın38.5 çıkti sonucum.Suan pozitif gözüküyor artışını takip edelim cuma tekrar kan ver dedi
Amiin kuzum sağol inşallah betanin arttığınida görürüz.Cok sağol sizlerde hep dualarimdasiniz.Busraaa yeni gördüm çok sevindimmm. Saglikla ilerlesin inşallah. Allah kucagina almak nasip etsin. Mübarek günlerde duamdasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?