Aşılama Ocak Ayı Aşılama Yaptıracak Olanlar👼👼

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yeni işten geldim.Yarin giderim artık.Kafami bosalticam sabah çok güzel enerjilerle gidicem inşallah Ama eger yapmasaydim yarin sabah bekleyemezdim orda.Bugun taşikardim geçmedi resmen sakinleşemedim
Yaaa kendim aklima geldim o ani yasadim tekrar sankiii yarin haberini bekliyorummm

Sen bugun hayaller kurmaya basla eşine nasil soyliceksiin ailene nasil soyliceksinn cok heyecanlii rabbim saglikli hayirli gebelik nasip etsin insallahhh
Eşim eve geldi ben hiç caktirmamaya çalışıyorum yüzüne bakamıyorum gülcem diye bana direk ne dedi biliyomusun test mi yaptin yoksa dedi bende hemen oltaya geldim yaa nerden anladın hemen dedim.Daha cikmazmiz testte.kanda çıkarmış belki çıkar diye denedim dedim.Uzuldu biraz olsaydı çıkardi demi şimdiye dedi sabah belli olcak artik dedim.Belki gece söylerim böyle böyle oldu diye bilemiyorum şimdi nasil desem hep bunun hayalini kurdum aslinda

Kurulan hayaller yapilamiyor aslinda insanin ici ici sigmiyor cunku ben neler neler dusiniyordum ama aynada selfie cekilelim gel dedim videoyu actim ben hamileyim dedim çat diye kesinlikle videoya almaya caliş ani kalsin hissetti bence o da ister istemez hareketlerinden anlamistir başka testin var mi

Yok 1 tane aldim.Sabaha belli olucak ya.simdi icin az da olsa rahat.hic bisey bilmemek daha zor

Kese gözükmeden anlaşılmaz değil mi ? Beta belki cok hızlı artar orda belli olur çoğul olduğu
Betadan az cok belli ediyor kendini ama kesin kese zamani belli oluyor bazen 2 kat artip cift cikip fazla artip tek cikanda oluyormuş suan betan 100-200civri cikarsa haftaya cuma kese gozukecek duruma gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…