- 2 Şubat 2019
- 2.177
- 2.128
- 83
Güzel haberlerini bekliyorum ❤Amiin kuzum sağol inşallah betanin arttığınida görürüz.Cok sağol sizlerde hep dualarimdasiniz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel haberlerini bekliyorum ❤Amiin kuzum sağol inşallah betanin arttığınida görürüz.Cok sağol sizlerde hep dualarimdasiniz.
Bende uzuldum ama Allahtan umut kesilmez belki birden yukselecek inşallah oyle olur canim benmBugün beta 40 çıktı.hoca 3.hafta icin normal değer ama böyle yavaş çıkarsa sağlıklı bir gebelik olmayabilir dedi.Suan çok üzüldüm.pazar tekrar vericem
Bide iki farkli hastanede yaptirdim acaba o da etkiler mi sonucuBende uzuldum ama Allahtan umut kesilmez belki birden yukselecek inşallah oyle olur canim benm
Evet etkileyebilir ama bu kadar farkedermi bilmiyorum ben ozellikle dikkat etmistim kan takip ederken mesela baska yerde vermemiştimBide iki farkli hastanede yaptirdim acaba o da etkiler mi sonucu
İzin almak cok zor oluyor.Calistigim hastanede vereyim dedim ama üzdü beniEvet etkileyebilir ama bu kadar farkedermi bilmiyorum ben ozellikle dikkat etmistim kan takip ederken mesela baska yerde vermemiştim
Pazar gunu o zaman yine calistigin hastanede ver canimİzin almak cok zor oluyor.Calistigim hastanede vereyim dedim ama üzdü beni
Öyle yapayim bakalımPazar gunu o zaman yine calistigin hastanede ver canim
Busra farklı cihazlar gerçekten etkiliyor. Ayni yerde vermeye çalış. Umarim betan katlanarak artar.Bugün beta 40 çıktı.hoca 3.hafta icin normal değer ama böyle yavaş çıkarsa sağlıklı bir gebelik olmayabilir dedi.Suan çok üzüldüm.pazar tekrar vericem
Yarın vericem inşallah güzel çıkar değerler.Tevekkul ettim olursa elbette çok sevinirim ama olmazsada vardir Allah'ın bir bildiği.Zorda olsa buralara gelebildik.Tutabildiginine gördük.Yavas yavaş ilerliyoruz bakalimBusra farklı cihazlar gerçekten etkiliyor. Ayni yerde vermeye çalış. Umarim betan katlanarak artar.
Son kimyasal gebeliğimde farklı yerde vermistim biri 40 lardayken digeri 70 civarı idi. Üzülme daha bisey belli değil dua et. Rabbim hayırlısini nasip etsin inşallah
Insallah iyi haberlerle gelmek nasip olurYarın vericem inşallah güzel çıkar değerler.Tevekkul ettim olursa elbette çok sevinirim ama olmazsada vardir Allah'ın bir bildiği.Zorda olsa buralara gelebildik.Tutabildiginine gördük.Yavas yavaş ilerliyoruz bakalim
104 çıktı sonuç.bi önceki 40di.2 katindan fazla çıktı şükürInsallah iyi haberlerle gelmek nasip olur
Bak ben dediiim sana ya birden yukselebilir diye demek ki tutundu annesine ohh sukurler olsunn rabbime çok sevindimm canimm maşallahhhh104 çıktı sonuç.bi önceki 40di.2 katindan fazla çıktı şükür
Haberini bekliyordum foruma girip duruyordum yazarsin diye gozunaydinn104 çıktı sonuç.bi önceki 40di.2 katindan fazla çıktı şükür
Cuma günü düşük ciktikdan sonra silince hafif kanama gibi bişey geldi korkmustum meğer tutunuyomus inşallah böyle devam eder salı tekrar vericemHaberini bekliyordum foruma girip duruyordum yazarsin diye gozunaydinn
O yerini sağlamlastirmiş belli maşallahh inşallahh canim kat kat artsin inşallah sagliklaCuma günü düşük ciktikdan sonra silince hafif kanama gibi bişey geldi korkmustum meğer tutunuyomus inşallah böyle devam eder salı tekrar vericem
İnşallahO yerini sağlamlastirmiş belli maşallahh inşallahh canim kat kat artsin inşallah saglikla
Cok şükür. Yerlesme kanamasi yasamissin kat kat artsin insallah. Saglikla ilerlesin saglikla gelsin minik ❤❤❤ Allah kucagina almayi nasip etsin inşallah.104 çıktı sonuç.bi önceki 40di.2 katindan fazla çıktı şükür
Evet kuzum sanırım yerleşme kanamasıydi.İnsallah sağlıkla devam eder.Sen neler yapiyosun suan tedaviye devam ediyor musunCok şükür. Yerlesme kanamasi yasamissin kat kat artsin insallah. Saglikla ilerlesin saglikla gelsin minik ❤❤❤ Allah kucagina almayi nasip etsin inşallah.
Ara verdim canim. Ise basladim bende. Temmuzda direkt tüp bebeğe baslicam.Evet kuzum sanırım yerleşme kanamasıydi.İnsallah sağlıkla devam eder.Sen neler yapiyosun suan tedaviye devam ediyor musun