• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Ocak Ayı Aşılama Yaptıracak Olanlar👼👼

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnşallah kuzum.Doktora mesaj attim hemen. değerler gayet güzel yükseliyor.Persembe son kez verelim sonra us için gün vereyim sana.Hadi hayirli olsun demis 🤭

İnşallah kuzum.Doktora mesaj attim hemen. değerler gayet güzel yükseliyor.Persembe son kez verelim sonra us için gün vereyim sana.Hadi hayirli olsun demis 🤭
Cok heyecanli zamanlar🤩🤩 hep guzel haberler al inşallah canim🤲 keseyi gordugunde bile kalbin yerinden cikacak🥰

Gayet iyi maşallahh tup bebek yaptirirsan eger ki inşallah gerek almaz baya yumurtan cikar benim de amh 5☺️
Artik bekleyemiyoruz bizde hemen tüp bebek yapalim dedik 😀 asilama da yumurta gelistiremedik bi türlü. Cok şükür ki tedavi olabilecek maddi manevi durumlara sahibiz diyorum. Temmuzda başlayacağım tüp bebeğe 😊😊

Artik bekleyemiyoruz bizde hemen tüp bebek yapalim dedik 😀 asilama da yumurta gelistiremedik bi türlü. Cok şükür ki tedavi olabilecek maddi manevi durumlara sahibiz diyorum. Temmuzda başlayacağım tüp bebeğe 😊😊
Allah isiniz kolaylastirsin inşallahh🥰🥰

Hadi Bismillahirrahmanirrahim.Guzel haberlerle gel inşallah.Dualarim seninle olucak 🥰

Back