Aşılama Ocak Ayı Aşılama Yaptıracak Olanlar👼👼

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar 7-8 yumurta falan olunca aşilama yaparlar mi yine de yoksa iptal edilirmi biliyormusunuz

Kizlar 7-8 yumurta falan olunca aşilama yaparlar mi yine de yoksa iptal edilirmi biliyormusunuz
Yaaa tabi ihtimal daha yüksek oluur
Rabbim çifter çifter versin inşallah. Devam etmek yada iptal etmek doktora göre değişiyor canim. Bi tanıdığımızın 3 üz oldu ama cok güzeller

Sperm sayıları için doktor nasıl bir tedavi uyguladı. İlaç vs biraz bahsedebilir misiniz

Selam kızlar. Bat 01.01 Ocak 2de doktoruma gidicem aşılama için fakat 2 gün once diş ağrısı yaşadım dişim şişti apse yaptı dişçiye gittim 2kanal tedavisi 1 dişimi çekti.2 gün antibiyotik yuttum 1hafta kullanmam gerek fakat cok halsizlik ve ishal yapıyor. Haftasonu tekrar dişçiye gitmem gerek kanal tedavisi dolgusu içn. Aynı gün aşılama için ilaç başlamam gerek hepsi birbirine girdi. Gebelik ve diş aynı anda olmuyor galiba. Diş tedavim 3ay sürermiş diş takılırsa. Napıcam ya

Yaaa tabi ihtimal daha yüksek oluur
Rabbim çifter çifter versin inşallah. Devam etmek yada iptal etmek doktora göre değişiyor canim. Bi tanıdığımızın 3 üz oldu ama cok güzeller
Amin hepimize versin inşallah canim çok heyecanliyim inşallah nasip olur hepimize bu ay

Canim biz ne desek boş olur aslinda en iyisini kadin dogm doktorun bilir kanal tedavisinde işlem sirasinda kullanilan ilaçlarin vs bebege veya tedaviye zarari olur mu bilemeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…