• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Ocak Ayı Aşılama Yaptıracak Olanlar👼👼

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canim biz ne desek boş olur aslinda en iyisini kadin dogm doktorun bilir kanal tedavisinde işlem sirasinda kullanilan ilaçlarin vs bebege veya tedaviye zarari olur mu bilemeyiz
Ben bugün sabah çatlama iğne mi yaptm kızlar ama aşılama yapmayacaz kendimiz denemeye karar verdik hakkimizda hayırlısı olsun inşallah hepimiz çok güzel haberler alalm insallahh🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲

Hayirlisi olsun kuzum nedne vazgectiniz
Ya canım ben daha önce 3 defa hamile kaldm hepsinde kendimiz denedikte kaldm aşılama yaptm birkez tutmadı sonra düşündümde benim aşılamaya ihtiyacm yok gibi geldi doktorda kendiniz deneyin filan deyince bende öyle karar verdm işte

Ya canım ben daha önce 3 defa hamile kaldm hepsinde kendimiz denedikte kaldm aşılama yaptm birkez tutmadı sonra düşündümde benim aşılamaya ihtiyacm yok gibi geldi doktorda kendiniz deneyin filan deyince bende öyle karar verdm işte
Anladim inşallah gebe kalirsin da Allah kucagina da almayi nasip eder canim benim🤲🤲

Bende 2 gün gecikmeye girdim hala adet olmadim.Hevesle bekledikçe daha da uzuyor zaman.Bende bu şans varken kesin yılbaşına falan denk gelir ilk kontrolum 😔

Bende 2 gün gecikmeye girdim hala adet olmadim.Hevesle bekledikçe daha da uzuyor zaman.Bende bu şans varken kesin yılbaşına falan denk gelir ilk kontrolum 😔
Kuzum neden iptal etsinlerki aşilamani adetin 5-6. Gunu bile baslaniliyor ilaca icini ferah tut bu yuzden iptal edilmez asilama

Kuzum neden iptal etsinlerki aşilamani adetin 5-6. Gunu bile baslaniliyor ilaca icini ferah tut bu yuzden iptal edilmez asilama
Yaa inşallah 🤲 Çünkü ilk günü mesaj at bana ilaçların hazir olsun cagircam dedi.Daha önce de yapılmadığı için bilmiyorum endiselendim

Kuzum 4.gunu cagirdi beni o gun gonalf baslatti yarinda adetin 11.gunu kontrole cagirdi ama ben kotuyum kasik acisindan zor yuruyorum sanirim erken gelişti yumurtalar
Bu ay ben herhangi bir ilaç kullanmadım ama sol tarafim resmen şişti yuruyemedim 1 hafta 10gun ağrım oldu bi anda batıyor gibi kramp giriyor 10dk gecmiyor sonra bianda tekrar başlıyordu.Cok acim oldu benimde.Birde göğüslerim cok hassaslasti ilk kez.atlet dahi değsin istemiyorum.

Bu ay ben herhangi bir ilaç kullanmadım ama sol tarafim resmen şişti yuruyemedim 1 hafta 10gun ağrım oldu bi anda batıyor gibi kramp giriyor 10dk gecmiyor sonra bianda tekrar başlıyordu.Cok acim oldu benimde.Birde göğüslerim cok hassaslasti ilk kez.atlet dahi değsin istemiyorum.
Gebe olursun bide kiz bi test yapsana

Hic umudum yok ya 5 yıldır zaten tutsa kendiliğinden tutardı.Bu sefer bakmicam.Eger cok gecikirse 10gun falan o zaman bakarım.Artik negatif çıkmasına dayanamiyorum umutlanmak istemiyorum
Anladim canim haklisin ben bile 1.5yil olmasina ragmen ayni karamsarliktayim Rabbim tez zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip eder inşallah🤲🤲

Back