• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Ocak Ayı Aşılama Yaptıracak Olanlar👼👼

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar yumurtlama için bal tarçın corekotu macununu çok söylüyorlar onu da uygulayabilirsiniz ignelerden sonra da ben mesela gonal f 6 gun yaptim 6.gun yapmadan gel dedi doktorum gunduz muayene etti bu aksam son gonal f i yap dedi ve ayni akşam 23.30da catlatma ignemi yaptim
Ben bu dönemde cesaret edemem ya.zaten yeterli olan ilacı aliyorum.ya yediğim içtiğim şeyler tam tersi etki yaparsa ya da etkisini arttirirsa olmasi gereken şeylerin akışı değişir diye korkuyorum.İlac kullandığım hiçbir dönem bitkisel takviye kullanmadim korkutuyor beni 😐

Kızlar benim bugün aşılamanın 4.günü ama halâ yumurtamin oluştuğu sol kasigimda yumurtlama ağrısı gibi bir agri var ve sağ kasigimda da batmalar oluyor goguslerimde de bugün aşırı bir hassasiyet ve agri var ilaçlar böyle etkiler yapabilir mi

Kızlar benim bugün aşılamanın 4.günü ama halâ yumurtamin oluştuğu sol kasigimda yumurtlama ağrısı gibi bir agri var ve sağ kasigimda da batmalar oluyor goguslerimde de bugün aşırı bir hassasiyet ve agri var ilaçlar böyle etkiler yapabilir mi
Yapar canim catlatma ignesi bende yapiyordu bir de gonal f prolaktin yukseltiyormuş goguslerin o yuzden oyle olmuş olabilir

Ben bu dönemde cesaret edemem ya.zaten yeterli olan ilacı aliyorum.ya yediğim içtiğim şeyler tam tersi etki yaparsa ya da etkisini arttirirsa olmasi gereken şeylerin akışı değişir diye korkuyorum.İlac kullandığım hiçbir dönem bitkisel takviye kullanmadim korkutuyor beni 😐
Bende klomen ve çatlatma iğnesi olduğum ay bal tarçın ç. otu kürü yapmıştım. 2 tane kist oluşmuş.6 cm e yakındı boyutları. Bence de ilaç tedavisiyle aynı anda kür yapmamak lazım.Belki sadece bende olmuştur kimseyi de korkutmak istemem ama benim başıma gelen böyleydi.

Kızlar yardımmmmmm lütfen...
Bugün adetin 14.günü yumurtam 16-16.5 mm civari catlatma iğnesi yapacam birkaç güne ama hangi gün yapmalıyım bilemedm doktor pazartesi gece yap dedi igneyi salı gündüz yapsam fazla mı buyur bilemedim cidden
Kuzum doktor ne dediyse oyle hareket et riske atma derim

KIZLAr tekrardan merhaba adetin 3.günü bugün doktor klomen ile başlattı Pazartesi başlıycam Allah kısmet ederse yalnız aklıma takılan birşey var bu aşılama sürecinde hergün yumurtlama takibi olmuyormu doktor haftaya cumartesi çağırdı beni yumurtalıklarına bakalım diye böyle olan varmı

KIZLAr tekrardan merhaba adetin 3.günü bugün doktor klomen ile başlattı Pazartesi başlıycam Allah kısmet ederse yalnız aklıma takılan birşey var bu aşılama sürecinde hergün yumurtlama takibi olmuyormu doktor haftaya cumartesi çağırdı beni yumurtalıklarına bakalım diye böyle olan varmı
Ben aşilamasiz klomen kulladm her seferinde hap bitiminden 4-5gun sona gttim kontrole klomen hafif bi ilac yumurtalari hemen buyutmuyor o yuzden oyle cagirmiştir canim

Kızlar yardımmmmmm lütfen...
Bugün adetin 14.günü yumurtam 16-16.5 mm civari catlatma iğnesi yapacam birkaç güne ama hangi gün yapmalıyım bilemedm doktor pazartesi gece yap dedi igneyi salı gündüz yapsam fazla mı buyur bilemedim cidden
Sen Pazartesi gece yap 18 falan olmuş olur bence inşallah mutlu sona ulaşırız

Back