- 22 Aralık 2020
- 252
- 487
- 53
- 27
Ben bugün sabah çatlama iğne mi yaptm kızlar ama aşılama yapmayacaz kendimiz denemeye karar verdik hakkimizda hayırlısı olsun inşallah hepimiz çok güzel haberler alalm insallahhCanim biz ne desek boş olur aslinda en iyisini kadin dogm doktorun bilir kanal tedavisinde işlem sirasinda kullanilan ilaçlarin vs bebege veya tedaviye zarari olur mu bilemeyiz
Hayirlisi olsun kuzum nedne vazgectinizBen bugün sabah çatlama iğne mi yaptm kızlar ama aşılama yapmayacaz kendimiz denemeye karar verdik hakkimizda hayırlısı olsun inşallah hepimiz çok güzel haberler alalm insallahh
Ya canım ben daha önce 3 defa hamile kaldm hepsinde kendimiz denedikte kaldm aşılama yaptm birkez tutmadı sonra düşündümde benim aşılamaya ihtiyacm yok gibi geldi doktorda kendiniz deneyin filan deyince bende öyle karar verdm işteHayirlisi olsun kuzum nedne vazgectiniz
Anladim inşallah gebe kalirsin da Allah kucagina da almayi nasip eder canim benimYa canım ben daha önce 3 defa hamile kaldm hepsinde kendimiz denedikte kaldm aşılama yaptm birkez tutmadı sonra düşündümde benim aşılamaya ihtiyacm yok gibi geldi doktorda kendiniz deneyin filan deyince bende öyle karar verdm işte
Aminnn hepimize inşallah canım isteyen herkeseAnladim inşallah gebe kalirsin da Allah kucagina da almayi nasip eder canim benim
İnşallah hevesimiz kursağımızda kalmazBende 2 gün gecikmeye girdim hala adet olmadim.Hevesle bekledikçe daha da uzuyor zaman.Bende bu şans varken kesin yılbaşına falan denk gelir ilk kontrolum
Daha önce aşılamam 2 kere iptal oldu.Birinde doktor yıllık izine çıktı birinde covid oldu bu sefer çok umutluydum umarim yine iptal olmazİnşallah hevesimiz kursağımızda kalmaz
Doktor ilk kontrol için adetin kaçıncı günü çağırıyorSuan adetin 8.gunundeym ilacij 4.gununde 6-7tane minik yumurtam buyumeye baslamiş 4 gun daga igneye devm edicem persembe kontrolum var bakalim hepsi buyur inşallah
Kuzum 4.gunu cagirdi beni o gun gonalf baslatti yarinda adetin 11.gunu kontrole cagirdi ama ben kotuyum kasik acisindan zor yuruyorum sanirim erken gelişti yumurtalarDoktor ilk kontrol için adetin kaçıncı günü çağırıyor
Kuzum neden iptal etsinlerki aşilamani adetin 5-6. Gunu bile baslaniliyor ilaca icini ferah tut bu yuzden iptal edilmez asilamaBende 2 gün gecikmeye girdim hala adet olmadim.Hevesle bekledikçe daha da uzuyor zaman.Bende bu şans varken kesin yılbaşına falan denk gelir ilk kontrolum
Yaa inşallahKuzum neden iptal etsinlerki aşilamani adetin 5-6. Gunu bile baslaniliyor ilaca icini ferah tut bu yuzden iptal edilmez asilama
Bu ay ben herhangi bir ilaç kullanmadım ama sol tarafim resmen şişti yuruyemedim 1 hafta 10gun ağrım oldu bi anda batıyor gibi kramp giriyor 10dk gecmiyor sonra bianda tekrar başlıyordu.Cok acim oldu benimde.Birde göğüslerim cok hassaslasti ilk kez.atlet dahi değsin istemiyorum.Kuzum 4.gunu cagirdi beni o gun gonalf baslatti yarinda adetin 11.gunu kontrole cagirdi ama ben kotuyum kasik acisindan zor yuruyorum sanirim erken gelişti yumurtalar
Zaten yarin olsan bile 5inde cikma yasagi yok herturlu yetisirsin canimYaa inşallahÇünkü ilk günü mesaj at bana ilaçların hazir olsun cagircam dedi.Daha önce de yapılmadığı için bilmiyorum endiselendim
Gebe olursun bide kiz bi test yapsanaBu ay ben herhangi bir ilaç kullanmadım ama sol tarafim resmen şişti yuruyemedim 1 hafta 10gun ağrım oldu bi anda batıyor gibi kramp giriyor 10dk gecmiyor sonra bianda tekrar başlıyordu.Cok acim oldu benimde.Birde göğüslerim cok hassaslasti ilk kez.atlet dahi değsin istemiyorum.
Hic umudum yok ya 5 yıldır zaten tutsa kendiliğinden tutardı.Bu sefer bakmicam.Eger cok gecikirse 10gun falan o zaman bakarım.Artik negatif çıkmasına dayanamiyorum umutlanmak istemiyorumGebe olursun bide kiz bi test yapsana
Anladim canim haklisin ben bile 1.5yil olmasina ragmen ayni karamsarliktayim Rabbim tez zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip eder inşallahHic umudum yok ya 5 yıldır zaten tutsa kendiliğinden tutardı.Bu sefer bakmicam.Eger cok gecikirse 10gun falan o zaman bakarım.Artik negatif çıkmasına dayanamiyorum umutlanmak istemiyorum
Anladim canim haklisin ben bile 1.5yil olmasina ragmen ayni karamsarliktayim Rabbim tez zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip eder inşallah
Yarin sadece yumurtalata bakilcak ama ona bile heyecan yapiyorum sonunda olumsuz olunca cok uzuliyorum ama bu heyecani bastiramiyorumAmin inşallah
İlk başta eşime klomen ve proxeed plus verildi. Ama eşimin sperm sayısı 4 milyona düştü bence bizim takviyeleri anlatmayim çünkü işe yaramadıSperm sayıları için doktor nasıl bir tedavi uyguladı. İlaç vs biraz bahsedebilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?