- 14 Aralık 2020
- 191
- 78
- 13
- 30
Ben varimmmKizlar yok mu bu gece nobette olan
Ben bu dönemde cesaret edemem ya.zaten yeterli olan ilacı aliyorum.ya yediğim içtiğim şeyler tam tersi etki yaparsa ya da etkisini arttirirsa olmasi gereken şeylerin akışı değişir diye korkuyorum.İlac kullandığım hiçbir dönem bitkisel takviye kullanmadim korkutuyor beniKızlar yumurtlama için bal tarçın corekotu macununu çok söylüyorlar onu da uygulayabilirsiniz ignelerden sonra da ben mesela gonal f 6 gun yaptim 6.gun yapmadan gel dedi doktorum gunduz muayene etti bu aksam son gonal f i yap dedi ve ayni akşam 23.30da catlatma ignemi yaptim
Kolay gelsiin caniimBen varimmm
Yapar canim catlatma ignesi bende yapiyordu bir de gonal f prolaktin yukseltiyormuş goguslerin o yuzden oyle olmuş olabilirKızlar benim bugün aşılamanın 4.günü ama halâ yumurtamin oluştuğu sol kasigimda yumurtlama ağrısı gibi bir agri var ve sağ kasigimda da batmalar oluyor goguslerimde de bugün aşırı bir hassasiyet ve agri var ilaçlar böyle etkiler yapabilir mi
Kızlar yardımmmmmm lütfen...Kizlar yok mu bu gece nobette olan
Beni de ekler misiniz? Ocak ayındaki Bat ım 27 ocak.Bende bu ay aşılama yaptırcam nasipseANNE ADAYLARIMIZ
Hayatbirumutt 13.01.2021
Selinos 22.01.2021
snemnemnem 31.12.2020
@Burcu2614 01.01.2021
@dryakbas 12.01.2021
@Ufukkayra 10.01.2021
Bende klomen ve çatlatma iğnesi olduğum ay bal tarçın ç. otu kürü yapmıştım. 2 tane kist oluşmuş.6 cm e yakındı boyutları. Bence de ilaç tedavisiyle aynı anda kür yapmamak lazım.Belki sadece bende olmuştur kimseyi de korkutmak istemem ama benim başıma gelen böyleydi.Ben bu dönemde cesaret edemem ya.zaten yeterli olan ilacı aliyorum.ya yediğim içtiğim şeyler tam tersi etki yaparsa ya da etkisini arttirirsa olmasi gereken şeylerin akışı değişir diye korkuyorum.İlac kullandığım hiçbir dönem bitkisel takviye kullanmadim korkutuyor beni
Kuzum doktor ne dediyse oyle hareket et riske atma derimKızlar yardımmmmmm lütfen...
Bugün adetin 14.günü yumurtam 16-16.5 mm civari catlatma iğnesi yapacam birkaç güne ama hangi gün yapmalıyım bilemedm doktor pazartesi gece yap dedi igneyi salı gündüz yapsam fazla mı buyur bilemedim cidden
Hosgeldiin canim guzel haberi bu ay alirsin inşallahhBeni de ekler misiniz? Ocak ayındaki Bat ım 27 ocak.Bende bu ay aşılama yaptırcam nasipse
Ister pazartesi gece yap ister salı sabah yap dedi bilemedmKuzum doktor ne dediyse oyle hareket et riske atma derim
Canin ne zaman istiyorsa o zamanIster pazartesi gece yap ister salı sabah yap dedi bilemedm
Teşekkürler hepimiz bu ay alırız inşallahHosgeldiin canim guzel haberi bu ay alirsin inşallahh
Ben aşilamasiz klomen kulladm her seferinde hap bitiminden 4-5gun sona gttim kontrole klomen hafif bi ilac yumurtalari hemen buyutmuyor o yuzden oyle cagirmiştir canimKIZLAr tekrardan merhaba adetin 3.günü bugün doktor klomen ile başlattı Pazartesi başlıycam Allah kısmet ederse yalnız aklıma takılan birşey var bu aşılama sürecinde hergün yumurtlama takibi olmuyormu doktor haftaya cumartesi çağırdı beni yumurtalıklarına bakalım diye böyle olan varmı
Anladım canım çok sağolBen aşilamasiz klomen kulladm her seferinde hap bitiminden 4-5gun sona gttim kontrole klomen hafif bi ilac yumurtalari hemen buyutmuyor o yuzden oyle cagirmiştir canim
Canım benım batıda yaz istersen 24 AralıkBen aşilamasiz klomen kulladm her seferinde hap bitiminden 4-5gun sona gttim kontrole klomen hafif bi ilac yumurtalari hemen buyutmuyor o yuzden oyle cagirmiştir canim
Adetin gecti mi yani anlamadim canim?Canım benım batıda yaz istersen 24 Aralık
Ocaktaki batin kaç canimCanım benım batıda yaz istersen 24 Aralık
Sen Pazartesi gece yap 18 falan olmuş olur bence inşallah mutlu sona ulaşırızKızlar yardımmmmmm lütfen...
Bugün adetin 14.günü yumurtam 16-16.5 mm civari catlatma iğnesi yapacam birkaç güne ama hangi gün yapmalıyım bilemedm doktor pazartesi gece yap dedi igneyi salı gündüz yapsam fazla mı buyur bilemedim cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?