- 19 Nisan 2020
- 3.368
- 2.854
- 63
- 29
Kizlar ben ignemi 4gun yapicam 27sinde bitecek doktor beni 31inde cagirdi geç degil mi okuyorum herkes igne bitince hemen gitmiş kontrole Hayatbirumutt B Busratuncsoy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman takma hic gununu bekle canim hayirlisi olsun insallahAynen canım uzayan bir akıntı olur şeffaf
Bide hafif ağrı olursa bilirim
İnşallh cabım allah büyükO zaman takma hic gununu bekle canim hayirlisi olsun insallah
Tabiki de rabbim ol dedikten sonra hic birşeyin onemi yokİnşallh cabım allah büyük
Tabiki de rabbim ol dedikten sonra hic birşeyin onemi yok
Kizlar ben ignemi 4gun yapicam 27sinde bitecek doktor beni 31inde cagirdi geç degil mi okuyorum herkes igne bitince hemen gitmiş kontrole Hayatbirumutt
Kizlar ben ignemi 4gun yapicam 27sinde bitecek doktor beni 31inde cagirdi geç degil mi okuyorum herkes igne bitince hemen gitmiş kontrole Hayatbirumutt B Busratuncsoy
Sen yinede kendin degerlendir 2 günde bir olacağı varsa olur zaten hakkımızda hayırlısıAynen canım uzayan bir akıntı olur şeffaf
Bide hafif ağrı olursa bilirim
Anladim canm tamam tesekkur ederiimValla cnm.ben iğne hiç kullanmadm haptan 3 gün sonra gidiyodm hep kontrole
Aynen canım biraz arastrdımdaSen yinede kendin degerlendir 2 günde bir olacağı varsa olur zaten hakkımızda hayırlısı
Kuru incirde iyi kaynatıp içince ama fazla içme prolaktin yükseltiyomusAynen canım biraz arastrdımda
Mesela omega 3,d vitamini,b12 almakta iyiymiş yumurtlama için
Ben direk yiyim günde 5 tane yeterKuru incirde iyi kaynatıp içince ama fazla içme prolaktin yükseltiyomus
Olur cnm ama 3 tane ye yeterliBen direk yiyim günde 5 tane yeter
AynenOlur cnm ama 3 tane ye yeterli
Hayır ekstresi var onu içeyim bide kapsülOlur cnm ama 3 tane ye yeterli
Daha önce hiç aşılama yaptırmadım o yüzden bi fikrim yok kuzumKizlar ben ignemi 4gun yapicam 27sinde bitecek doktor beni 31inde cagirdi geç degil mi okuyorum herkes igne bitince hemen gitmiş kontrole Hayatbirumutt B Busratuncsoy
Yarın kontrolüm var burdan yazarım sizlere öpüyorum hepiniziDaha önce hiç aşılama yaptırmadım o yüzden bi fikrim yok kuzum
Beni ignem bittikten 4gun sonra cagirdi kafama takildi cogu kisiyi hep igne bitimi hemen cagirmişlar bak sen de oyle inşallah catlatma ignesi yapmakta gec kalmayizKızlar yumurtlama için bal tarçın corekotu macununu çok söylüyorlar onu da uygulayabilirsiniz ignelerden sonra da ben mesela gonal f 6 gun yaptim 6.gun yapmadan gel dedi doktorum gunduz muayene etti bu aksam son gonal f i yap dedi ve ayni akşam 23.30da catlatma ignemi yaptim
İnşallah sikinti olmazDaha önce hiç aşılama yaptırmadım o yüzden bi fikrim yok kuzum