Canım ben 11.gün gittim o akşam catlatma iğnesini yaptım ama bende tek yumurtaydi 13.gün aşılama oldu yanı dün yarın itibariyle de 2şer gün arayla ilişki önerdiİnşallah canım ya peki sen kaçıncı günde gittiğinde büyümüştü çatlatma yaptı yani
Anladım canım inşallah güzel haber alırsınCanım ben 11.gün gittim o akşam catlatma iğnesini yaptım ama bende tek yumurtaydi 13.gün aşılama oldu yanı dün yarın itibariyle de 2şer gün arayla ilişki önerdi
Adetin 11. Gün gittim cnm 13 mm di bende c.tesi tekrar gidicemCanım benimde yumurtalarım 13.günü gittim ilaçtan sonra 11-13 ml iki tane çok moralim bozuldu
Şimdi yarın 15.günüm bakalım büyüdüler mi
Bu arada sen kaçıncı gününde gittiğinde 13 ml yumurtan
Inş büyür cnm benimde 11.günü 13 mm di cumartesi tekrar gidicem bakalm burdan gelismeleri yazalmMerhaba benimde 11.günümde 13 dendi yumurtama
Yarın 15.gün sizce büyümüş olur mu
İnş tutar canım dualarım hepimizle burdan haberleselm gelişmeleri inş hepimiz kavusuruz yavrularımıza ne kadar zor olduğunu sadece bizler anlayabiliriz bunu yaşayan anlar gerçektenCanım ben 11.gün gittim o akşam catlatma iğnesini yaptım ama bende tek yumurtaydi 13.gün aşılama oldu yanı dün yarın itibariyle de 2şer gün arayla ilişki önerdi
aynen canım ben yarın yazarımInş büyür cnm benimde 11.günü 13 mm di cumartesi tekrar gidicem bakalm burdan gelismeleri yazalm
Tamam teşekkür ederimHosgeldiin canim aramizaasilamadaki Bat tarihin belli olunca yaz tabloya ekleyeyim
Evet ben bugun cok duygulandim muayne sirasi beklerken herkes gebe bi benim kucagim boştu cok dokundu bana rabbim tez zamanda hepimize nasip etsin inşallajİnş tutar canım dualarım hepimizle burdan haberleselm gelişmeleri inş hepimiz kavusuruz yavrularımıza ne kadar zor olduğunu sadece bizler anlayabiliriz bunu yaşayan anlar gerçekten
Inşallah canim Rabbim hepimize en kisa zamanda nasip etsinAnladım canım inşallah güzel haber alırsın
Inşallah canım ilk deneme genelde olmuyor diyorlar bazen içimi çok endişe kaplıyor bazende güzel düşüneyim diyorum ama birde duyuyoruz genelde aşılama sonrası kimyasal gebelik dış gebelik falan Rabbim hepimize nasip etsin kucagimiza almayı inşallahİnş tutar canım dualarım hepimizle burdan haberleselm gelişmeleri inş hepimiz kavusuruz yavrularımıza ne kadar zor olduğunu sadece bizler anlayabiliriz bunu yaşayan anlar gerçekten
Ben 12 yaşındayken adet duzensizliginden doktora gitmistim.doğum kontrol hapi verdi 2. Ay ilaça bağlı beynime pıhtı atmıştı.7sene kullandım coraspirin.Bu ilaçlarında emboli riski olduğunu söyledi doktorum bende aşılamaya beraber tekrar baslicam coraspirineKizlar bugun kontrolum vardi gonal-f verdi doktor 31inde kontrole gidicem coraspirin verdi birde sanriim riskli bi ilaçmiş ohss yapabilirmiş inşallah sorun yaşamam gunluk 100 yapicaksin dedi size kac vermişti doktorunuz ben ilk defa kullanicam
Anladim canim sagolasinBen 12 yaşındayken adet duzensizliginden doktora gitmistim.doğum kontrol hapi verdi 2. Ay ilaça bağlı beynime pıhtı atmıştı.7sene kullandım coraspirin.Bu ilaçlarında emboli riski olduğunu söyledi doktorum bende aşılamaya beraber tekrar baslicam coraspirine
Ben 2.kez aşılama yaptıracam canım ilki olmadı malesef 2.5 yıllık evliyim tedavilerle 3 defa hamile kaldm üçünü de kaybettim malesef çok yıprandım çok yoruldm kimseyle görüşmek istemiyorm herkesin bebeği oldu herkes hamile kendimi kötü hissediyorum eve kapandım resmenInşallah canım ilk deneme genelde olmuyor diyorlar bazen içimi çok endişe kaplıyor bazende güzel düşüneyim diyorum ama birde duyuyoruz genelde aşılama sonrası kimyasal gebelik dış gebelik falan Rabbim hepimize nasip etsin kucagimiza almayı inşallah
Sebebi var mı canım peki doktorlar ne diyor çok üzüldüm gerçekten inşallah en kısa zamanda Rabbim sağlıkla nasip ederBen 2.kez aşılama yaptıracam canım ilki olmadı malesef 2.5 yıllık evliyim tedavilerle 3 defa hamile kaldm üçünü de kaybettim malesef çok yıprandım çok yoruldm kimseyle görüşmek istemiyorm herkesin bebeği oldu herkes hamile kendimi kötü hissediyorum eve kapandım resmen
Inan canım elle tutulur hic bi sebep yok bütün testler yapıldı eşime ve bana pıhtılaşma sözde var denildi ama çoğu doktorda hayır yok diyor gerçi hamile kalirsam yinede iğne filan kullanacam ama net bi sebep yokSebebi var mı canım peki doktorlar ne diyor çok üzüldüm gerçekten inşallah en kısa zamanda Rabbim sağlıkla nasip eder
Benim tüm tahlillerim var yaptırmıştım hepsni zaten bana 1500 tl sperm yıkama dahil dediler. İlaçlarla birlikte bu rahat 2500 bulur diye düşünüyorum Rapor çıkartma şansım yok. Benim bir çocuğum olduğu için.Canım aşılama işlemi 2000 tl + ilaçlar ama ilaçlar için rapor çıkardılar ilaçlar 400e geldi raporla + eşimden ve benden kan tahlilleri ve eşimden spermiyogram istediler aşılama oncesi ben kendi tahlillerimi ozel sigortamdan yaptırdım eşiminkiler 400 tuttu yani toplam 2800 oldu aşılama günü verilen spermiyogram bu tutara dahil
Küçülmüş bu seferde dedi doktorCanım tabi ki büyür ben sadece 1 kez gittim yumurta kontrolüne o yüzden aşamalarını net bilmiyorum gittigim günde catlatma ignemi olmamı söyledi doktorum
Bugün 15.günümde devlete gittim ama yumurtan küçülmüş dedi yani anlamadım bendeCanım ben 11.gün gittim o akşam catlatma iğnesini yaptım ama bende tek yumurtaydi 13.gün aşılama oldu yanı dün yarın itibariyle de 2şer gün arayla ilişki önerdi
Allah allah nasil kuculmuşKüçülmüş bu seferde dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?