- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 28
Ya canım zaten devlete gittim yani bilmiyorum bide özele mi baktırsamAllah allah nasil kuculmuşyumurtanin buyumesi durur tamam ama oldugu mm'den kuculmezki gerci doktor daha iyi bilir tabi de. Napacaksiniz peki şimdi
Acaba daha küçükken çatladı mı ondan mı küçüldü anlamadm vallahii bakalm.bana ne diyecekler yarınYa canım zaten devlete gittim yani bilmiyorum bide özele mi baktırsam
Seninkine küçülmüş banada yumurtan kaybolmuş demezler insallahYa canım zaten devlete gittim yani bilmiyorum bide özele mi baktırsam
Canım az önce özele gittim hiç içmesinmemişti zaten o devletteki doktor yumurta olduğu yerde duruyor muş 13 milim yani bu öteki salak doktorda öteki küçükleri görmüş bunu görmemişSeninkine küçülmüş banada yumurtan kaybolmuş demezler insallah
Canım az önce özele gittim hiç içmesinmemişti zaten o devletteki doktor yumurta olduğu yerde duruyor muş 13 milim yani bu öteki salak doktorda öteki küçükleri görmüş bunu görmemişAllah allah nasil kuculmuşyumurtanin buyumesi durur tamam ama oldugu mm'den kuculmezki gerci doktor daha iyi bilir tabi de. Napacaksiniz peki şimdi
Yok canım ya 13 milim de Çatlamaz yumurta kolay kolay ama bakalım yani inşallah olur ama artık kontrole gitmeyeceğimAcaba daha küçükken çatladı mı ondan mı küçüldü anlamadm vallahii bakalm.bana ne diyecekler yarın
Allah allah nasil yanilir bu konuda hayret bişey neyse iyi ki gitmişsin bak digerineCanım az önce özele gittim hiç içmesinmemişti zaten o devletteki doktor yumurta olduğu yerde duruyor muş 13 milim yani bu öteki salak doktorda öteki küçükleri görmüş bunu görmemiş
Aynen canım anladım ben zaten savsaklıyor işteAllah allah nasil yanilir bu konuda hayret bişey neyse iyi ki gitmişsin bak digerine
Sen ne kullanmiştn ilac dozu falan kactiAynen canım anladım ben zaten savsaklıyor işte
Büyürmü acaba 15.günden sonra ya
Klomen 50 mgSen ne kullanmiştn ilac dozu falan kacti
Bende pkosum klomen kullansam da kullanmasam da 16-18.gun arasi catliyor yumurtam ama hergun 1-1.5mm buyuyor seninkininde en az 0.5mm bile buyumesi gerekti klomen vermedimk bikac doz daha?Klomen 50 mg
5 gün kullandım
Pcos var bende adetlerim 33/34/35 günde olur acaba ondan mı geç büyür
Verdi canım yine 4 gün kullandım bugün sonduBende pkosum klomen kullansam da kullanmasam da 16-18.gun arasi catliyor yumurtam ama hergun 1-1.5mm buyuyor seninkininde en az 0.5mm bile buyumesi gerekti klomen vermedimk bikac doz daha?
Anladm canm ben vermedi zannettim. Doktorun ne dedi bugun 13mm gorunceVerdi canım yine 4 gün kullandım bugün sondu
Sence 3 gün bekliyim mi
Yani ilacı bırak dediAnladm canm ben vermedi zannettim. Doktorun ne dedi bugun 13mm gorunce
Ortalama 33gunde adet oluyorsan 18-19. Gunler catlar yumurtan canim ona gore kendini ayarlayablrsin inşallah catlar da guzel haberi alirsin bu ayYani ilacı bırak dedi
İlişkini yaşa yinede dedi bende 3 gün daha bekliyeyim
Amin canım inşallah yaOrtalama 33gunde adet oluyorsan 18-19. Gunler catlar yumurtan canim ona gore kendini ayarlayablrsin inşallah catlar da guzel haberi alirsin bu ay
Bikac gun sonra bidaha git istersen kontrole için rahat eder hem canmAmin canım inşallah ya
Ya doktorum gerek yok dedi bende değerlendiririm 17.18 günleriBikac gun sonra bidaha git istersen kontrole için rahat eder hem canm
Tamam canm senin için nasil rahat edecekse mesela ovulasyonu ayirt edebiliyormusn akintindan agrindan oyle de degerlendireblrsinYa doktorum gerek yok dedi bende değerlendiririm 17.18 günleri
Aynen canım uzayan bir akıntı olur şeffafTamam canm senin için nasil rahat edecekse mesela ovulasyonu ayirt edebiliyormusn akintindan agrindan oyle de degerlendireblrsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?