Aşılama Ocak Ayı Aşılama Yaptıracak Olanlar👼👼

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Allah allah nasil kuculmuş yumurtanin buyumesi durur tamam ama oldugu mm'den kuculmezki gerci doktor daha iyi bilir tabi de. Napacaksiniz peki şimdi
Canım az önce özele gittim hiç içmesinmemişti zaten o devletteki doktor yumurta olduğu yerde duruyor muş 13 milim yani bu öteki salak doktorda öteki küçükleri görmüş bunu görmemiş

Canım az önce özele gittim hiç içmesinmemişti zaten o devletteki doktor yumurta olduğu yerde duruyor muş 13 milim yani bu öteki salak doktorda öteki küçükleri görmüş bunu görmemiş
Allah allah nasil yanilir bu konuda hayret bişey neyse iyi ki gitmişsin bak digerine

Klomen 50 mg
5 gün kullandım
Pcos var bende adetlerim 33/34/35 günde olur acaba ondan mı geç büyür
Bende pkosum klomen kullansam da kullanmasam da 16-18.gun arasi catliyor yumurtam ama hergun 1-1.5mm buyuyor seninkininde en az 0.5mm bile buyumesi gerekti klomen vermedimk bikac doz daha?

Bende pkosum klomen kullansam da kullanmasam da 16-18.gun arasi catliyor yumurtam ama hergun 1-1.5mm buyuyor seninkininde en az 0.5mm bile buyumesi gerekti klomen vermedimk bikac doz daha?
Verdi canım yine 4 gün kullandım bugün sondu
Sence 3 gün bekliyim mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…