OCAK 2025 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🤰♥️

Avakadonhn tadı bana çok kötü geliyor. Ama baktığım kadarıyla herkes avakado yiyor transferden sonra acaba nasıl yediniz bir tarif hazırladınız mı tadını daha güzel olması için

Avakadonhn tadı bana çok kötü geliyor. Ama baktığım kadarıyla herkes avakado yiyor transferden sonra acaba nasıl yediniz bir tarif hazırladınız mı tadını daha güzel olması için
Öncelikle marketten iyice yumuşamış olanı al içini çıkar çatalla ez hakiki zeytinyağı biraz tuz biraz pul biber ekmeğe sürüp üstüne peynir falan araya kaynatıyorum bende çok sevemedim vallahi

Canım ben iyice erişmiş yani yumuşamışş avakaduyu küçük küçük kesip limon hafif tuz ve zeytinağlı yemeyi seviyorum istersen limonla dene azda pul biber ama nette çok güzel salata tarifleri var denenebilir illa damağına uyan lezleti bulursun :)

Selam kızlar transfer günü hariç bugün benim 6. Günüm zaman yaklaştıkça heyecan da artıyor. 4 günüm de çok bel ağrım vardı arada sağ kasığıma doğru sancılar giriyor böyle bı an oluyor ve geçiyor size de oluyor mu

Kızlar iyi akşamlar lütfen beni tek bırakmayın yardımcı olun bana2 ocakta transfer oldum.Ilaclarım bitmek üzere oldugu için ilaç hemşirem 9.günü kan testi istedi.Sonuç 31 çıktı.Ilac hemşirem bekledigimizden düşük geldi değer ama yükselebilir dedi akşamına 15 20 dk sancı çektim ve kahve rengi lekelenmem oldu.bugunde ne batma ne sancı hiç bisey hissetmiyorum yarın test verecegim ama ben uyuyamıyorum düşünmekten.Lutfen böyle bi durum yaşayan oldu mu

Öncelikle merhaba umarım bebişin seninledir seninle aynı gün transfer olmuşuz bende test günümü beklemeden bugün test yaptım.( 14 Ocak ) çift çizgi görünce kan vermek istedim 465 çıktı yarın doktorumu arayacağım . Ağır bir şey taşıma gibi yada ağır bir iş yaptınız mı .? Strese girmeyin o şekilde olup yükselen oluyor geç tutanmadan dolayı . Benim ki çift yerleşti belki ondan yüksek çıkmıştır . Beslenmenize ilacınıza devam edin moralinizi yüksek tutun .

Yani dikkat ediyorum kendime.zaten çalışan bayanım ama elimden geldiği kadar hareketlerimee dikkat ediyorum yeme içme konusunda dikkatliyim disardan bisey yiyip içmiyorum fazla...Ben tek embriyo transferi oldum bakalım yarın ne çıkacak sonucum.belirtilerimin kaybolması beni endişeye soktu.Bu arada hayırlı olsun sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınız bebislerinizi

Çok teşekkür ederim avakado , badem , yoğurt , et ,süt ve yumurta tüketmeye özen gösterin bol su için kabak çekirdeği yiyin çalışma sonrası bol bol dinlenin. Bu arada progestan iğne fitil ve kan sulandırıcı göbekten iğne oluyor musun?

Evet cnm hepsini kullanıyorum Yarın hayırlı sevinçli haberlerle dönerim inşallah

Kızlar merhaba ovitrelle ve gonapeptyl arasındaki fark nedir biliyor musunuz? E2 değerine göre mi yazılıyo bunlar ?

Ben kakao ve bal ekleyip blendırlıyorum tadı enfes oluyor. Hergün tuzlu yemek istemiyorum. Alternatif olarak yapabilirsiniz. Çikolatalı musse gibi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…