OCAK 2025 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🤰♥️

Yazarım canim birşey soracağım yemek konusunda ne yapmalıyım sizce nelere dikkat etmeliyim
bol su tüket kabız olmamaya dikkat et ben iki kayısıyı sıcak suda bekletip önce suyunu içiyordum. sonra kayısıları tüket. maydanoz tükenmemiştim ben. Hergün 1 bardak kefir içmiştim

bol su tüket kabız olmamaya dikkat et ben iki kayısıyı sıcak suda bekletip önce suyunu içiyordum. sonra kayısıları tüket. maydanoz tükenmemiştim ben. Hergün 1 bardak kefir içmiştim
2,5 litre su tüketmeye özen gösteriyorum ilaçlarımı hergun aynı saatte alıyorum kefir hiç aklıma gelmedi doğru dedin peki paketli gıdaya iyi gelirmi sence

günaydın kızlar bugün transferi olan arkadaşlarım var. Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin .Müjdeli haber bizlere vermek nasip olsun inş P pelinsucum K Karendila unuttuğum varmı başka bugün transferi olan

2,5 litre su tüketmeye özen gösteriyorum ilaçlarımı hergun aynı saatte alıyorum kefir hiç aklıma gelmedi doğru dedin peki paketli gıdaya iyi gelirmi sence
sen içini ferah tut bol bol dua et hayırlı ise zaten olacaktır

Merhaba opudan önce ilaç kullandığınız dönemde akıntınız oldu mu jihiç? Benim ilk ıvf dememem . Gonal f kullandım 5 gün sonra kontrole gittim bana çatlama önleyici bir ilaç verdiler bacaktan yapıyorum.gonal f kullanmaya devam et dediler.2 gün sonra kontrole gideceğim ama dünden beri akıntım var . Normal mi sizce bilen biri söyleyebilir mi

akıntı seffafse normal canım yumurtalar büyüyor ya ondan oluyor korkma sarı ve kokulu peynir kesiği gibiyse doktorunu bilgilendir

Ben 2 ocakta regaip kandilinde akşam 19 civarı oldu benim bugün kaçıncı günüm oluyor. Ve belirtiler ne zaman başlıyor cumartesi gününe kan tahlili yaptırayım diyorum çok ümitsizim

Ben 2 ocakta regaip kandilinde akşam 19 civarı oldu benim bugün kaçıncı günüm oluyor. Ve belirtiler ne zaman başlıyor cumartesi gününe kan tahlili yaptırayım diyorum çok ümitsizim
Sizinle aynı gün transfer olmuşuz Rabbim hayırlısıyla ve kolaylıkla bu hafta gebelik haberimizi almayı nasip etsin.Normalde cumartesi 10.günümde test yapacaktım ama ilaç hemşirem cumada günü yaptırabilirsiniz dedi

Arkadaşlar benim bi sorum olacak.Transfer sonrası idrar renginizde koyulaşma oldu mu?İlaçlardan olabilir mi?

Bana 12 gün teste gelin dedi cumartesi 9. Gün olmuyor mu ben 2si akşam 19 da oldum transferi hayırlısı olsun herkes için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…