• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OCAK 2025 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🤰♥️

5.gün embriyosu 3ab sizin?
5.gün benimde cnm.3.gün embriyosuna 12.gün test falan yaptırıyorlar acaba oyuzden mi sizinkini geç istediler diye düşündüm.Belki bende yanlış biliyordurum ama cumartesi transfer gunumle birlikte 10.günüm.hafta sonu ilaç temin etme sıkıntısı olmasın diye cuma günü test yaptırın siz dedi hemşirem

Ben 2 ocakta regaip kandilinde akşam 19 civarı oldu benim bugün kaçıncı günüm oluyor. Ve belirtiler ne zaman başlıyor cumartesi gününe kan tahlili yaptırayım diyorum :( çok ümitsizim
Sakın ümitsizliğe kapılma piskolojik durumlar çok etkiliyor erken tahlil yaptırma benim ilk tranferim de yaptığım bir hata bu erkenden test yaptım ve olmadı diye cok üzüldüm belkide olacaktı ve o uzuntumden dolayı olmadı 12 günde belli olur diyorlar tutunduğu bazen geç bile olabiliyormuş kadınlar kulübünde gördüm yine 12 günde test yaptırmış negatif çıkmış o da tutmadığini düşünmüş ama sonra dan tutmuş yeterki rabbim ol desin olur herzaman bir umut var olmuyorsa belkide hayırlısı budur sakın moralini bozma benim bugün üçüncü günüm

Back