• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OCAK 2025 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🤰♥️

5.gün embriyosu 3ab sizin?
5.gün benimde cnm.3.gün embriyosuna 12.gün test falan yaptırıyorlar acaba oyuzden mi sizinkini geç istediler diye düşündüm.Belki bende yanlış biliyordurum ama cumartesi transfer gunumle birlikte 10.günüm.hafta sonu ilaç temin etme sıkıntısı olmasın diye cuma günü test yaptırın siz dedi hemşirem

Ben 2 ocakta regaip kandilinde akşam 19 civarı oldu benim bugün kaçıncı günüm oluyor. Ve belirtiler ne zaman başlıyor cumartesi gününe kan tahlili yaptırayım diyorum :( çok ümitsizim
Sakın ümitsizliğe kapılma piskolojik durumlar çok etkiliyor erken tahlil yaptırma benim ilk tranferim de yaptığım bir hata bu erkenden test yaptım ve olmadı diye cok üzüldüm belkide olacaktı ve o uzuntumden dolayı olmadı 12 günde belli olur diyorlar tutunduğu bazen geç bile olabiliyormuş kadınlar kulübünde gördüm yine 12 günde test yaptırmış negatif çıkmış o da tutmadığini düşünmüş ama sonra dan tutmuş yeterki rabbim ol desin olur herzaman bir umut var olmuyorsa belkide hayırlısı budur sakın moralini bozma benim bugün üçüncü günüm

Merhaba arkadaşlar Çarşamba saat 17 de transferim yapıldı 2 embriyo transferi gerçekleşti. Bugün transfer hariç 2. Gündeyim herkes çok haklıymış sanki zaman durmuş hiç gecmiyormus gibi. Normalde zamanın hızına yetisemeyen ben şuan geçsin diye dua ediyorum. Çarşamba transfer olan arkadaşlar siz nasılsınız neler yapıyorsunuz. Bn yatak istirahatine devam ediyorum ilaçlarımın saatine dikkat ediyorum. Bol su içip zamanın dolmasını bekliyorum hem kendim için hem de hepiniz için dua ediyorum. 19 Ocak test günüm ama ben dayanabileceğimi sanmıyorum 7 veya 8 günümde evde idrar testi yapmayı planlıyorum

Merhaba arkadaşlar Çarşamba saat 17 de transferim yapıldı 2 embriyo transferi gerçekleşti. Bugün transfer hariç 2. Gündeyim herkes çok haklıymış sanki zaman durmuş hiç gecmiyormus gibi. Normalde zamanın hızına yetisemeyen ben şuan geçsin diye dua ediyorum. Çarşamba transfer olan arkadaşlar siz nasılsınız neler yapıyorsunuz. Bn yatak istirahatine devam ediyorum ilaçlarımın saatine dikkat ediyorum. Bol su içip zamanın dolmasını bekliyorum hem kendim için hem de hepiniz için dua ediyorum. 19 Ocak test günüm ama ben dayanabileceğimi sanmıyorum 7 veya 8 günümde evde idrar testi yapmayı planlıyorum
Ben yavrumla konuşuyorum
Zaten benimle olduğunu düşünüyorum tutundu mu sorusunu bile sormuyorum kendime sende sorma :)) sevgili rahmimiz almıştır onu malesefff zaman geçmiyor ben evde yapmayacağım bekleyeceğim doktorum kesinlikle yapma idrar da çıkmaz boşuna stres yaşama dedi

Ben yavrumla konuşuyorum
Zaten benimle olduğunu düşünüyorum tutundu mu sorusunu bile sormuyorum kendime sende sorma :)) sevgili rahmimiz almıştır onu malesefff zaman geçmiyor ben evde yapmayacağım bekleyeceğim doktorum kesinlikle yapma idrar da çıkmaz boşuna stres yaşama dedi
Tutundu inşaallah bn de hissediyorum ama o testi bi an önce pozitif görmek istiyorum. Geçecek zaman göreceğiz inşallah snn kaçıncı günün kaç embriyo konuldu

Herkese merhabalar bende 9 Ocak tarihinde transfer oldum. 3. Transferim inşallah son olur test günüm 21 Ocak zaman nasıl geçecek bilmiyorum. 2 adet 5. Gün embriyosu transfer edildi 5Aa -5ab kalitede inşallah hepimiz pozitif haberleri alırız 😊
Hayırlı olsun cnm inşallah hepimiz birbirimizin mutlu haberlerini alırız 🤲🏻

Ben de bugün transfer oldum. 6.gün embriyosu 4ba Pgtli sağlıklı bir embriyo.
Kasım ayında da yine 6.gün embriyosu kalitesi 6ba olan Pgtli bir embriyo transfer ettiler ama olmadı. Doktorum embriyonun sağlıklı olmasına rağmen 6.gün ve kalitesine bağladı. Şimdi de benzer bir embriyo yine. İnşallah tutunur.
Sizlerin embriyo kalitesi nasıl benim gibi geç blast olan 6.gün embriyo transferi olan var mı? Herkesin rabbim bebeklerini kucaklarına almasını nasip etsin.

Ben de bugün transfer oldum. 6.gün embriyosu 4ba Pgtli sağlıklı bir embriyo.
Kasım ayında da yine 6.gün embriyosu kalitesi 6ba olan Pgtli bir embriyo transfer ettiler ama olmadı. Doktorum embriyonun sağlıklı olmasına rağmen 6.gün ve kalitesine bağladı. Şimdi de benzer bir embriyo yine. İnşallah tutunur.
Sizlerin embriyo kalitesi nasıl benim gibi geç blast olan 6.gün embriyo transferi olan var mı? Herkesin rabbim bebeklerini kucaklarına almasını nasip etsin.
Benim bı önceki transferim 6. Gün iki embrio koyulmuştu tutmadı .belli olmuyor hiç gerçekten nasip

Merhaba kızlar saat itibari ile 4. günündeyim transferin. 2. Günü yoğun bel ağrısı vardı geçti bugün. Ama bu akşam dan beri de kasığıma bıçak saplar gibi anı kramp gibi sızı gibi şeyler oluyor başına gelen oldu mu ? Sizce belirti olabilir mi ?

Nasıl besleniyorsunuz acaba
Pırasa,kabak, kuru fasülye,nohut yoğurt akşam ve öğle yemeklerinde transferden beri sırayla bunları pişirdim
Hergün aklıma geldikçe meyve ve ceviz yoğurt
Tabiki en az 2,3 litre su
Sabahları mutlaka yumurta ve avakado peynir standart kahvaltı ve kendimi yormuyorum az az harekrt edip az az yatıyorum oturuyorum

Merhaba kızlar saat itibari ile 4. günündeyim transferin. 2. Günü yoğun bel ağrısı vardı geçti bugün. Ama bu akşam dan beri de kasığıma bıçak saplar gibi anı kramp gibi sızı gibi şeyler oluyor başına gelen oldu mu ? Sizce belirti olabilir mi ?
Belirti olabilir ben hiç bişey hissetmiyorum. 4. Gün gittikçe yerleşirmiş derine ondan olabilir

Back