- Konu Sahibi memurhanim
-
Ne güzel bir haber rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim senin adinaCnm degerlerimde yükselme olmuş şükürcuma günü tekrar kan istediler
Hiç bir fikrim yokKızlar merhaba ovitrelle ve gonapeptyl arasındaki fark nedir biliyor musunuz? E2 değerine göre mi yazılıyo bunlar ?
Canım evet bence değere göre yazılıyor.ben ve arkadaşım aynı gün olduk birimiz pcos diğeri düşük yumurta rezervi doktor ikimize ayrı ayrı verdiHiç bir fikrim yok
Canım evet bence değere göre yazılıyor.ben ve arkadaşım aynı gün olduk birimiz pcos diğeri düşük yumurta rezervi doktor ikimize ayrı ayrı verdi doktorlarımız aynı kişi.bizde düşündük hatta bu durumu
İlk kaç çıktı DeğerinCnm degerlerimde yükselme olmuş şükürcuma günü tekrar kan istediler
bana da 12. Gün dediler test günü.aşırı kabızlık oldu sizler nasılsınızİlk kaç çıktı Değerin
Sonra kaça yükseldi düşük öğrenenlere umut olsun diye soruyorum cnm
Sen kaçıncı günündesinbana da 12. Gün dediler test günü.aşırı kabızlık oldu sizler nasılsınız
Cnm ilk degerim 31 di 2.degerim 60 çıktıİlk kaç çıktı Değerin
Sonra kaça yükseldi düşük öğrenenlere umut olsun diye soruyorum cnm
5ml içiyorum az mı ya daha mı arttırsam acaba etki olmadı sanırım ama asla zorlamıyorum.Kabızlık olmamasına dikkat et dediler cnm böyle bi durumda duphalac diye bi şurup var onu al kullan dediler sen de alıp kullanabilirsin
8i Çarşamba oldum. 5.gündeyim şuan.Sen kaçıncı günündesin
5 ml çok az cnm 30 ml içiyorum bn anında ekti ediyor. Sn de 20 iç cnm5ml içiyorum az mı ya daha mı arttırsam acaba etki olmadı sanırım ama asla zorlamıyorum.
Sen de mi bahçeci Altunizade ?Sen kaçıncı günündesin
Bn de aynı Çarşamba günü transfer oldum zaman geçmek bilmiyor8i Çarşamba oldum. 5.gündeyim şuan.
Yok cnm Acıbadem MaslakSen de mi bahçeci Altunizade ?
Sen test yaptın mı hiç ya da belirtin var mıSen de mi bahçeci Altunizade ?
Maşallah cnm sağlıkla ilerlesin bebişini sağlıkla al kucağına inşallahCnm ilk degerim 31 di 2.degerim 60 çıktı
Yapmadım. Doktor idrar testi yanıltıcı kesinlikle yapmayın dedi eşimde bu yüzden yapmamı istemiyor. Bekleyelim ama hep konuşuyorum elim hep karnımda salavat çekiyorum.Sen test yaptın mı hiç ya da belirtin var mı
Canım sonucun ne olduSelam kızlar transfer günü hariç bugün benim 6. Günüm zaman yaklaştıkça heyecan da artıyor. 4 günüm de çok bel ağrım vardı arada sağ kasığıma doğru sancılar giriyor böyle bı an oluyor ve geçiyor size de oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?