Avokado havuç çiğ badem kaju çiğ ayçekirdeği kabak çekirdeği Akdeniz mutfağı ağırlıklı temiz yıkanmış yeşil yapraklı sebzeler incir kayısı kabız olmamak için tüketebilirsin nohut fasulye mutlaka ve tam pişmiş kırmızı et balık bildiklerim bunlar benimdeArkadaşlar transferden önce ve sonra şunlar yenmeli içilmeli dediğiniz şeyler var mı doktoru bir tavsiyede bulundu mu
Merhaba iyi akşamlar bende 4 Ocak transfer oldum dünü saymazsak bugün 1. GünümMerhaba arkadaşlar zorlu bir sürecin ardından ben de 3 ocak yani dün transfer oldum. 5A kalitede embriyo ile taze transfer yapıldı.
Test gününüz ne zaman 9. Gün mü yoksa 12. Gün mü inşallah güzel sonuçlar alırızAynısı bende de oluyor yerleşme mi, adet ağrısı mı, psikolojik mi anlamadım transferimin 3.günü
Ben de dün transfer oldum 4 OcakKızlar herkese selam ben de dün transfer oldum. İlk transferimdi. Hayırlısıysa ilk transferde pozitifi görelim inşallah
29 çıktıKızlar transfer günü progestan değeriniz kaç çıktı
Bununla ilgili bişey dediler mi size29 çıktı
Hayır cumartesi günü oldum transfer saat 11 gibi kanıda o saatlerde vermiştim pazartesi günü bilgi verirler muhtemelen az mı ?Bununla ilgili bişey dediler mi size
11 ocakta kan vericez 9.gün inşallah :)Test gününüz ne zaman 9. Gün mü yoksa 12. Gün mü inşallah güzel sonuçlar alırız
Transfer günüm yine ertelenecek sanırımİnşaALLAH canımbugün transfer tarihim neyleştirildi bi sorun çıkmazsa 25 ocakta transfer hayrlısıyla
İnşaALLAH güzel sonucu burda bizimle paylaşmak nasip olsun sana11 ocakta kan vericez 9.gün inşallah :)
Yo az değil benimki bi tık yüksek acaba sorun olur mu dşye merak etmiştimHayır cumartesi günü oldum transfer saat 11 gibi kanıda o saatlerde vermiştim pazartesi günü bilgi verirler muhtemelen az mı ?
Ay amiinnn inşallahhhhİnşaALLAH güzel sonucu burda bizimle paylaşmak nasip olsun sana
Bilmiyor ki E2 değerin kaç acabaYo az değil benimki bi tık yüksek acaba sorun olur mu dşye merak etmiştim
Elazığ şehir Hastanesi'nde yaptırdımMerhaba hangi hastaneydi sizin
Amin inşallah güzel haberler alacağız. Sizin taze mi doldurmuş mu? Bir de ilaç ne kullanıyorsunuz acaba?Merhaba iyi akşamlar bende 4 Ocak transfer oldum dünü saymazsak bugün 1. Günümrabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
İlk transferim ve 5. Günün sonunda embriyo transferi yapıldı. 3 tane yumurtamı da dondurduk . Şuanda ecoprin, folik asit , progesteron fitil ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorumAmin inşallah güzel haberler alacağız. Sizin taze mi doldurmuş mu? Bir de ilaç ne kullanıyorsunuz acaba?
Doktorumla şimdi konuştum bu değerlerin yüksek olması gerekiyormuş zaten embriyo nun tutunabilmesi için ve kullanılan ilaçlarında etkisi var dedi kısaca sorun yokYo az değil benimki bi tık yüksek acaba sorun olur mu dşye merak etmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?