- 4 Nisan 2019
- 5.910
- 6.337
- 198
Çok geçmiş olsun canım. Bugünü atlattın mı diğer günler daha rahat geçiyorDün çok şiddetli adet sancısı çektim ben de. Bütün gün sabahtan geceye kadar, hatta bir önceki geceden itibaren ağrıdan çıkamadım yataktaydım. Tansiyonum düştü. Kendime gelemedim. Regl dönemim genelde sancılı olur ancak bu kadarını da yaşamamıştım. Buscopan evde yoktu, eczane reçetesiz vermedi :). Parol hiçbir işe yaramadı. Gece biraz hafifler gibi oldu, sonra ponstan forte aldım şimdi kesildi ağrım çok şükür..
Selam canım, 12. Gün de test yaptım pozitif çıktı çok şükürcanım ne yaptın merak ettim 13 şubatta test yapıcam diyordun
Tek transfer de bölünebilir tabi ki. Benim makul hatta bazen evham yapacak kadar az arttı ve iki kese gördük. Çok artıp yüksek başlayan tek olan da çok. Beta teorisi yanlış bence ikizlerde. Hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde devam etsin gebeliğiniz inşallahSelam canım, 12. Gün de test yaptım pozitif çıktı çok şükürdarısı sizlerinde başına
Ama aklıma bir konu takıldı. Tüp bebekle ikizleri olan arkadaşım bhcg değerin ikiz gibi dedi.
12. Testinde 838 çıktı
14. Gün testinde 2151 çıktı.
İkiz bebeği olan var mıdır? Tek transferden ikiz sahibi olan oldu mu ? Çok merak ettim
Selam canım, 12. Gün de test yaptım pozitif çıktı çok şükürdarısı sizlerinde başına
Ama aklıma bir konu takıldı. Tüp bebekle ikizleri olan arkadaşım bhcg değerin ikiz gibi dedi.
12. Testinde 838 çıktı
İkiz bebeği olan var mıdır? Tek transferden ikiz sahibi olan oldu mu ? Çok merak ettim
Teşekkürler sağlıklı olsunda , ikiz olması önemli değilTek transfer de bölünebilir tabi ki. Benim makul hatta bazen evham yapacak kadar az arttı ve iki kese gördük. Çok artıp yüksek başlayan tek olan da çok. Beta teorisi yanlış bence ikizlerde. Hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde devam etsin gebeliğiniz inşallah
Selam, dahil etmedim. Sayılmıyormuş transfer günü. 1şubatta transfer oldum, 13 şubat ve 15 şubatta test yaptım. İki günde üç katına yakın artmış oldu. Salı günü kese görmeye gidicem. O zaman anlaşılır belkiMerhaba transfer günü dahil mi hesapladınız
Daha artacak sancılarınız. Yumurta toplamaya yakın daha dolgun daha şişkin rahatsız edici bir ağrı olacak. Girerken bir an önce toplayın da kurtulayım moduna gireceksinizArkadaşlar yumurta büyütme tedavisindeyim şuan 6. Günün bugün gonalf yanına cetrotide başladım yumurtların çatlamaması için ama iğneden yaklaşık 3 saat sonra kasıklarımda adet olucakmışım gibi ara ara ağrı giriyor bununyaşayan oldumu neden olur acaba ?
Ayy bende yanlış giden bişeyler var diye düşündüm böyle oluncaa.. banada yumurta çok toplanabilir taze transfer olmayabilir dediler ozamam ağrılar çoğalıcakmı kaçıncı gün toplandı aizinkilerDaha artacak sancılarınız. Yumurta toplamaya yakın daha dolgun daha şişkin rahatsız edici bir ağrı olacak. Girerken bir an önce toplayın da kurtulayım moduna gireceksinizkorkutmak için demiyorum hiç biri katlabılmaz şeyler değil. Bilin normal diye anlattım. Pcos vardı ben de çarpı iki olmuştu hatta bunlar hep.
Adetimin 12. Günü idi. Evet çok yumurta olunca bekletiyorlar. Opudan hemen sonra da ağrı şikayetleriniz azalmıyor 2 3 güne rahatlıyorsunuz. Tatlı güzel bi ağrı foliküllerin arttığına işaretAyy bende yanlış giden bişeyler var diye düşündüm böyle oluncaa.. banada yumurta çok toplanabilir taze transfer olmayabilir dediler ozamam ağrılar çoğalıcakmı kaçıncı gün toplandı aizinkiler
İnşallah canımm hayırlısıyla. Normalse sıkıntı yok birde iğne ilaçlardan sanırım ben isalim hep sizdede olmuşmuydu ?Adetimin 12. Günü idi. Evet çok yumurta olunca bekletiyorlar. Opudan hemen sonra da ağrı şikayetleriniz azalmıyor 2 3 güne rahatlıyorsunuz. Tatlı güzel bi ağrı foliküllerin arttığına işarethayırla tamamlansın süreciniz inşallah
İshal hatırlamadım olduysam da ama sindirim bozuluyor. Bir sorun onu bence. Bol su için.İnşallah canımm hayırlısıyla. Normalse sıkıntı yok birde iğne ilaçlardan sanırım ben isalim hep sizdede olmuşmuydu ?
Anladım canm ben bi sorayım bakalım neden.. siz hangi süreçtesinizzİshal hatırlamadım olduysam da ama sindirim bozuluyor. Bir sorun onu bence. Bol su için.
Ayy çok sevindim canım valla hayırlı olsun inşallah sağlıcakla kucağına alirsinSelam canım, 12. Gün de test yaptım pozitif çıktı çok şükürdarısı sizlerinde başına
12. Testinde 838 çıktı
Teşekkür ederimAyy çok sevindim canım valla hayırlı olsun inşallah sağlıcakla kucağına alirsintavsiye edeceğin biseyler var mi transfer ve sonrasıyla alakalı ilk denemem olacak bekliyorum
Canım merhaba belirtin varmıydı acaba benim transfer gününüre sayarsak 4 günüm 2 embriyo transferi oldum ama hiç belirtim yok sende varmıydı acaba5.gun embriyosu 2 adet yerleştirdiler. Biri iyi kalite diğeri orta kalite. Yani 2.çizgi var diyorum ama benden başkası baksa görmez o kadar hayalet bazen kendim mi uyduruyorum diyorum. O yuzden yarin 6.gun kan vereceğim.bende surekli kafamda kuruyorum.bu 3.denememdenim kaçıncı gun embriyosu.saliya kadar iyi dayanacaksın umarim pozitifleri goruruz
Ben Eylül de onu ile başladım sonra histereskopi, kendim hastalandım falan derken ocakta transfer oldum. Kalp duyumu için gün bekliyoruz inşallahAnladım canm ben bi sorayım bakalım neden.. siz hangi süreçtesinizz
Aaa çok sevindimmm hayırlı olsun canmBen Eylül de onu ile başladım sonra histereskopi, kendim hastalandım falan derken ocakta transfer oldum. Kalp duyumu için gün bekliyoruz inşallahdarısı istryen herkese olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?