OCAK 2025 TRANSFER OLACAKLAR🙏🏻

Cnm geçmiş olsun. Bende daha birşey yok. Seher düştü ilacı keseli 3 gün oldu regli de başlamadı. Ama ağrı vs yok. Doktorunla görüştün mü
Cnm geçmiş olsun. Bende daha birşey yok. Seher düştü ilacı keseli 3 gün oldu regli de başlamadı. Ama ağrı vs yok. Doktorunla görüştün mü
Evet canım. kusma devam ederse acile gel enfeksiyona bakılsın dedi. Çarşamba veya cuma da muayeneye gel dedi

Farklı doktorlardan da 2. Görüş alsaydın keşke

Evet canım. kusma devam ederse acile gel enfeksiyona bakılsın dedi. Çarşamba veya cuma da muayeneye gel dedi
Bende reglimi oldum. Yarın doktora giderim artık. Baş ağrısı var sadece. Birde tabi kanama daha fazla. Hiç böyle olmamıştım 1. Gün hafifi lekelenme olurdu baya baya geliyor şimdi. Bakalım yarın doktor ne diyecek

Allah yardımcımız olsun canım. Doğum ağrısı çektim resmen. Hatta sancılarım bile bu kadar kötü değildi

Sonucum negatif. Kimyasal gebelik bile değil…o kadar bile yok değeri. Hayatımda bir kez olsun hamilelik duygusunu tatmadım hiç…çok stres yaptım ve tutmadı. 10-20 bile değil değeri
Benim de ilk negatifim. İnanılmaz bir sancı çekiyorum. Bundan sonra süreç nasıl ilerlemeli bilemiyorum

Sona geldiğini hissediyorsan demek ki bebeğine kavuşmana az kaldı ne zaman son desek hayat yeşermeye başlar. darısı başına inşallah canım

Canım GulizAli Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebislerini aslında yıllardır o kadar yoruldum bunaldım ki hemşire aradı şimdi eksozom prp için bilgi verdi ama artık maddi olarak karsilayamiyoruz. Eşim evi satalim diyor bilmiyorum ne yapicaz Allah'ım yardım etsin tez nasip etsin

RABBİM yar ve yardımcınız olsun canım aminn inan insan söyleyecek bişey bulamıyor söz konusu çocuk olunca evinizi satmaya gerek kalmadan nasip etsin RABBİM aminnn

Sona geldiğini hissediyorsan demek ki bebeğine kavuşmana az kaldı ne zaman son desek hayat yeşermeye başlar. darısı başına inşallah canım
Ayy ağzınız bal yesin inşallah Amin inşallah gerçekten bir yıldır kafam allak bullak hiçbirşey yok ama olmaması gerçekten insanı bunaltıyor Ama tabi ki herşey Rabbimin takdiri gerçekten yoruldum artık bazen diyorum keşke hiç tüp bebeğe girişmeseydim ondan önce çünkü bir umudum vardı birde hiç kafaya takmadan yaşıyordum şimdi tam tersi niye olmuyor ne zaman olucak yada hiç olmuyacak mı vs diye diye kafam çok karışık sanki eskisi gibi tadım tuzum kalmadı artık dilerim Rabbim tez zamanda cümlemizin kucağını hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun bizi pişman etmeyen evlatlar olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…