- Emoji Skoru
- 6.335
- Puanlar
- 198
Cnm geçmiş olsun. Bende daha birşey yok. Seher düştü ilacı keseli 3 gün oldu regli de başlamadı. Ama ağrı vs yok. Doktorunla görüştün mü
Evet canım. kusma devam ederse acile gel enfeksiyona bakılsın dedi. Çarşamba veya cuma da muayeneye gel dediCnm geçmiş olsun. Bende daha birşey yok. Seher düştü ilacı keseli 3 gün oldu regli de başlamadı. Ama ağrı vs yok. Doktorunla görüştün mü
İnşallah benim gibi olmazsın canım. Hafif geçer. Bulantı kusma da 5. Günüm, kanamam dün başladıDaha önceki negatiflerimde hiç böyle olmadım..bu sefer ne olur bilemedim. İlaçlar fazlaydı bu sefer..
Farklı doktorlardan da 2. Görüş alsaydın keşkeAmh mı hiç bilmiyorum desemyok canım ya sadece folik asit içtim doktorum dedi senin vücudun bu kadar üretiyor yoksa üçüncü tüp bebeğim de ilacın markasını dozunu da arttırdı yine aynı oldu 1. Tüp bebekte transfer olamadım embriyo hiç oluşmadı 2. Tüp bebekte sadece iki adet embriyom oldu ikisini de transfer oldum gebelik oluştu ilk transferimde ama dış gebelik geçirdim sevincimiz yarım kalmıştı 3. Tüp bebekte transfer oldum onlar da tutunmadı maalesef geride embriyom yok başlarsam yine sil baştan başlayacağım ama bir yanım da korku var ya güzel ilerlemezse belki de son şansım olabilir bilmiyorum inanki beynim artık çok yorgun yine de Rabbimden ümit kesmiyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah sizin durumunuz nasıl peki bir sonuç alabildiniz mi
Bende reglimi oldum. Yarın doktora giderim artık. Baş ağrısı var sadece. Birde tabi kanama daha fazla. Hiç böyle olmamıştımEvet canım. kusma devam ederse acile gel enfeksiyona bakılsın dedi. Çarşamba veya cuma da muayeneye gel dedi
Allah yardımcımız olsun canım. Doğum ağrısı çektim resmen. Hatta sancılarım bile bu kadar kötü değildiBende reglimi oldum. Yarın doktora giderim artık. Baş ağrısı var sadece. Birde tabi kanama daha fazla. Hiç böyle olmamıştım1. Gün hafifi lekelenme olurdu baya baya geliyor şimdi. Bakalım yarın doktor ne diyecek
Benim de ilk negatifim. İnanılmaz bir sancı çekiyorum. Bundan sonra süreç nasıl ilerlemeli bilemiyorumSonucum negatif. Kimyasal gebelik bile değil…o kadar bile yok değeri. Hayatımda bir kez olsun hamilelik duygusunu tatmadım hiç…çok stres yaptım ve tutmadı. 10-20 bile değil değeri
Ben resmen doğum sancısı çektim. Alerjiniz yoksa buscopan plus iyi geliyornegatiften sonra bu kadar ağrı normal mi ?
Sona geldiğini hissediyorsan demek ki bebeğine kavuşmana az kaldıAmh mı hiç bilmiyorum desemyok canım ya sadece folik asit içtim doktorum dedi senin vücudun bu kadar üretiyor yoksa üçüncü tüp bebeğim de ilacın markasını dozunu da arttırdı yine aynı oldu 1. Tüp bebekte transfer olamadım embriyo hiç oluşmadı 2. Tüp bebekte sadece iki adet embriyom oldu ikisini de transfer oldum gebelik oluştu ilk transferimde ama dış gebelik geçirdim sevincimiz yarım kalmıştı 3. Tüp bebekte transfer oldum onlar da tutunmadı maalesef geride embriyom yok başlarsam yine sil baştan başlayacağım ama bir yanım da korku var ya güzel ilerlemezse belki de son şansım olabilir bilmiyorum inanki beynim artık çok yorgun yine de Rabbimden ümit kesmiyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah sizin durumunuz nasıl peki bir sonuç alabildiniz mi
Kızlar ben çok kötüyüm. Bulantı , kusma, kanama . Ağrıdan ölüyorum. Sizde deBenimde olmuyordu yıllardır uğraşıyoruz, yaşımdan dolayı (43) yumurta rezervim az ve kalitesizdi, aşılamalar ve tüp bebek denemelerinden ve sayısız ameliyatlardan sonra yumurta donasyonu yaptırdık.. 27 ocakta transfer oldum ve şuan çok şükür RABBİMe hamileyimCanım eşim düşünmüyor birisi bunu söylemiş çok eskiden bir kez konuşmuştuk üstün körü çok da bilgimiz de yok şuan için bilmiyorum ne derRABBİM sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin aminnnn
RABBİM yar ve yardımcınız olsun canım aminnCanımGulizAli Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebislerini aslında yıllardır o kadar yoruldum bunaldım ki hemşire aradı şimdi eksozom prp için bilgi verdi ama artık maddi olarak karsilayamiyoruz. Eşim evi satalim diyor bilmiyorum ne yapicaz Allah'ım yardım etsin tez nasip etsin
2 kese gördük dün ama icini göremedik henüz cok erkenmis, pazartesi tekrar gitcemCanım tekrar kan verdin mi? Kese için ne zaman gitcen
Çok şükür canım . On gün sonra belli olur2 kese gördük dün ama icini göremedik henüz cok erkenmis, pazartesi tekrar gitcem
Evet canim cuma gunu geri döndüm belcikayaÇok şükür canım . On gün sonra belli olurdönüş yaptın mı?
Ayy ağzınız bal yesin inşallah Amin inşallah gerçekten bir yıldır kafam allak bullak hiçbirşey yok ama olmaması gerçekten insanı bunaltıyor Ama tabi ki herşey Rabbimin takdiri gerçekten yoruldum artık bazen diyorum keşke hiç tüp bebeğe girişmeseydim ondan önce çünkü bir umudum vardı birde hiç kafaya takmadan yaşıyordum şimdi tam tersi niye olmuyor ne zaman olucak yada hiç olmuyacak mı vs diye diye kafam çok karışık sanki eskisi gibi tadım tuzum kalmadı artık dilerim Rabbim tez zamanda cümlemizin kucağını hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun bizi pişman etmeyen evlatlar olsun inşallahSona geldiğini hissediyorsan demek ki bebeğine kavuşmana az kaldıne zaman son desek hayat yeşermeye başlar. darısı başına inşallah canım
Kaçıncı gün embriyosuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?