OCAK 2025 TRANSFER OLACAKLAR🙏🏻

Ah duydum kızlar diğer miniğimi de ay moral bozulmasın diye yazıyorum birini 7+6 birini 8+ 5 te duydum. Normal bir gebelik e göre bi tık geç. İkiz ve tüpte olabilirmiş böyle. 7+6 da birini duyduğumda diğeri için çok da olumlu konuşulmamıştı aslında. Çok şükür

Ya hayırlı olsun çok sevindim valla insan bir panik oluyor ama gerçekten çok sevindim Ben de yarın duyarım inşallah

Canımm binlerce MaşaAllah Allah'ım korusun kollasın sizi sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşaAllah ,
Amin ecmainn canımm dilerim RABBİM hiçkimsenin kucağını boş bırakmasın, çok bekletmeden sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin hep beraber aminnnn

Amin ecmainn canımm dilerim RABBİM hiçkimsenin kucağını boş bırakmasın, çok bekletmeden sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin hep beraber aminnnn
Amin inşallah son durumun nasıl bebişler iyidir inşallah kaç haftalık oldunuz Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin inşallah

Canımm binlerce MaşaAllah Allah'ım korusun kollasın sizi sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşaAllah ,
Amin inşallah son durumun nasıl bebişler iyidir inşallah kaç haftalık oldunuz Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin inşallah
Amin canım RABBiM hepimizede kucağımıza sağ salim almayı nasip etsin yavrularımızı 7+2 olduk canım bugün

Amin amin maşallah sübhanallah dilerim sağlıklı güzel bir gebelik geçirirsin sağlıcakla gelsinler minnoşlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…