Aminn inşallahTeşekkür ederimbenimde ilk transferimdi. Özellikle beni 3 saat hastanede hiç hareket ettirmeden yatırdılar. Transfer olur olmaz ayağa kalma. 2 günde sadece uzan dediler elimden geldiğince yaptım. Gebelik testine kadar da eğilme, uzanma, ağır iş spor gibi şeyler yapmadım. Konserve gıda , hazır yemek, hazır yoğurt tüketmememi istedikler. protein ve mevsim sebzelerinden yemeye çalıştım. Bi de kabız olmamak çok önemli. Hergün kuru incir veya kayısıyı zeytinyağında bekletip yedim. Bol su içmeye çalıştım. Hormonlardan dolayı kabız olunuyormuş ve ıkınmamak gerekiyormuş. Genel olarak böyle. Umarım yardımcı olur ve pozitif olur seninde
MerhabaSelam, dahil etmedim. Sayılmıyormuş transfer günü. 1şubatta transfer oldum, 13 şubat ve 15 şubatta test yaptım. İki günde üç katına yakın artmış oldu. Salı günü kese görmeye gidicem. O zaman anlaşılır belki
9.gün 340Selam canım, 12. Gün de test yaptım pozitif çıktı çok şükürdarısı sizlerinde başına
Ama aklıma bir konu takıldı. Tüp bebekle ikizleri olan arkadaşım bhcg değerin ikiz gibi dedi.
12. Testinde 838 çıktı
14. Gün testinde 2151 çıktı.
İkiz bebeği olan var mıdır? Tek transferden ikiz sahibi olan oldu mu ? Çok merak ettim
9.gün 340Selam canım, 12. Gün de test yaptım pozitif çıktı çok şükürdarısı sizlerinde başına
Ama aklıma bir konu takıldı. Tüp bebekle ikizleri olan arkadaşım bhcg değerin ikiz gibi dedi.
12. Testinde 838 çıktı
İkiz bebeği olan var mıdır? Tek transferden ikiz sahibi olan oldu mu ? Çok merak ettim
Sağ kasık tarafımda ağrı başlamıştı. Hala var, yerleşme ağrısıymış. Ancak herkeste bu ağrı olmayabiliyormuş tabi, bu bir gösterge midir emin değilim …Aminn inşallahbunlara dikkat edeceğim belirti olarak bir şey yaşadın mı teste kadar
Selam, sizin kaçıncı gün embriyosuydu? Bende 5. Gün kullanılmıştı. Sizinki 3. Günse de etkileyebilir. Önemli olan iki günde en az %60 artışmış. Sizde de bu olmuş, inşallah güzel sonuç alırsınızMerhaba
1 subat ikiz tranfer oldum bende. Rabbil saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.
12 subat 32.50
14 subat 57.66 cikti.
Doktorum 24 subat ultrosan gel dedi.
Sanki cok dusuk artis . Tedirginim
Yaa çok yakın değerlerimiz9.gün 340
11.gün 830
14.gün 2600 ve çok şükür ikizsizinde ikiz olabilir, sağlıcakla gelsinnn aminnnn
12. Testinde 838 çıktı
ALLAH sağ salim kucağına almayıda nasip etsin aminnYaa çok yakın değerlerimiztek yumurta ikizi olmuş olacak, riskli bir süreç inşallah sağlıkla olsun salı günü kese görücez,5 haftalık olacak . umarım belli olur
İnşallah9.gün 340
11.gün 830
14.gün 2600 ve çok şükür ikizsizinde ikiz olabilir, sağlıcakla gelsinnn aminnnn
ALLAH sağ salim kucağına almayıda nasip etsin aminnbenim 3 embriyo tranaferiydi 2si tuttu çok şükür bugün ikinci kez kese görmeye gitcem yolk ve sac için, inşaALLAH görülür ultrasonda
Kurban olurum vereneeİnşallahArkadaşımın da benzer değerlerle çift yumurta ikiz oldu. Çok tatlılar bir yaşlarını doldurdular. Sağlıkla doğsun sizinkiler de
Canım nedir durumlar?Kurban olurum vereneetam 3 saat sonra yolk ve saç oluşumu olup olmadığını görcem inşaALLAH, çok heyecanlıyımm belki kalp atışlarınıda duyarımm
Hala bekleme odasındayım hastanenin, heyecandan bayılcam resmenCanım nedir durumlar?
OyyyHala bekleme odasındayım hastanenin, heyecandan bayılcam resmen
Keseler büyümüş ama içini yine göremediOyyysakin ciğerim her şey yolunda gidecek Allah ın izniyle
Bekliyoruz güzel haberlerini inşallah.Hala bekleme odasındayım hastanenin, heyecandan bayılcam resmen
Canım sakin, ben 24. Günde gittim görünmedi. Sana da erken olabilir demiştim hatırlarsan. Dr 2 hafta sonrasına gün verdi bana stres yapmayım diye ama belki ertesi gün oluştu bilemiyorum. Yolk sac göründü mü?Keseler büyümüş ama içini yine göremedikorkmaya başladım haftaya tekrar randevu verdi yine beklicem nilmiyorum normalmi görünmemesi transferin 21.gününde
Bilmem bence hiçbişey görünmediCanım sakin, ben 24. Günde gittim görünmedi. Sana da erken olabilir demiştim hatırlarsan. Dr 2 hafta sonrasına gün verdi bana stres yapmayım diye ama belki ertesi gün oluştu bilemiyorum. Yolk sac göründü mü?
Ölçüleri iyi görünüyor telaş etme lütfen. Bu bölüm çok zor geçiyo işte yaKeseler böyle göründü ama içini göremesik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?