• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OCAK 2025 TRANSFER OLACAKLAR🙏🏻

Kızlar slm keseyi gördükten sonra kahverengi lekelenmem var 3 gündür normal mi sizce ?

İlaçların etkisiyle akıntı fazlalığı olabilir iyi düşünün iyi olsun inşallah 🤲
Belki de bilmiyorum ki canım bir parmağın boğumu kadar bişey yapışkan . Yumurtlama dönemin yapışkan uzayan bi akıntı olur ya böyle kopmaz. Onun gibi yapışkan ama krem rengine göre biraz daha şeffafımsı ama şeffaf da değil

Kızlar slm keseyi gördükten sonra kahverengi lekelenmem var 3 gündür normal mi sizce ?
Doktora muayene olmakta fayda var yani düşük tehlikesi olabilir yada kese dışı kanama alanı olabilir bunun için doktora görünün dilerim bebeğinizi sağ sağlim kucağınıza alırsınız inşallah 🤲❤️

Hayır progestan regl olmamızı engelliyor zaten. Negatif haberi alıp ilaçları bırakınca regl oluyorsunuz bir kaç güne.
Ama ben regl oldum negatif olduğunda herkeste aynı olmuyor nadir de olsa adet kanaması başlıyor negatif olunca ☺️

Dilerim bunda olmaz sağlıklı güzel bir gebelik geçirirsiniz Allah’ın izniyle sonuç aldınız mı inşallah
Cumartesi kan ver dedi canım doktorum. Amin inşallah. Diğer gebeliğimde protein kaçağı, böbrek büyümesi, erken doğum riski , kalp atımı yavaşlaması, gebelik zehirlenmesi hepsini yaşadım🤣🤣tek bi gebelikte başıma herşey geldi🤣🤣🤣9 ay midem bulantım geçmedi. 6. Ay doğum başlayınca sık sık hastanede yattım 🤣🤣36+2 de 4 kiloya yakın doğum yaptım🤣🤣🤣 inşallah bu nasip olsun. Bence geze toza geçecek buna bişey kalmadı🤣🤣🤣

Cumartesi kan ver dedi canım doktorum. Amin inşallah. Diğer gebeliğimde protein kaçağı, böbrek büyümesi, erken doğum riski , kalp atımı yavaşlaması, gebelik zehirlenmesi hepsini yaşadım🤣🤣tek bi gebelikte başıma herşey geldi🤣🤣🤣9 ay midem bulantım geçmedi. 6. Ay doğum başlayınca sık sık hastanede yattım 🤣🤣36+2 de 4 kiloya yakın doğum yaptım🤣🤣🤣 inşallah bu nasip olsun. Bence geze toza geçecek buna bişey kalmadı🤣🤣🤣
Oy oy çok zor bir gebelik geçirmişsiniz çok şükür bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almışsınız amin amin bunda rahat güzel geçsin bu sefer başka çocuk da var ilkte olmayınca yat kalk iş yapma sıkıntı yokta başka çocuk olunca sıkıntılı 😅 dilerim sağlıklı güzel bir gebeliğiniz olsun Amin 🤲

Hadi bakalım inşallah Cumartesi günü güzel haber alırsınız Allah’ın izniyle 🤲💕

Oy oy çok zor bir gebelik geçirmişsiniz çok şükür bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almışsınız amin amin bunda rahat güzel geçsin bu sefer başka çocuk da var ilkte olmayınca yat kalk iş yapma sıkıntı yokta başka çocuk olunca sıkıntılı 😅 dilerim sağlıklı güzel bir gebeliğiniz olsun Amin 🤲
Amin canım. Valla şuan yakalamaca oynuyoruz😅ağrım var ama oynamak istiyor. Ben de yavaş hareket ederek gönlünü yapmaya çalışıyorum 🥰🥰

Kaç yaşında oğlunuz yardımcı birileri olsaydı sizde en azından sonuç alana kadar çok efor sarf edecek işler yapmazsınız 🌸

Kaç yaşında oğlunuz yardımcı birileri olsaydı sizde en azından sonuç alana kadar çok efor sarf edecek işler yapmazsınız 🌸
2,5 yaşında daha annemlerin haberi yok canım. Çoğunlukla eşim bakıyor, ara da ben ilgileniyorum. Eşim git gel yapıyor gündüzleri. Durmazsa arıyorum gelip oynuyor sakinleşince geri gidiyor. Birazdan uyur . Sonra da eşim gelir . Şimdiden kimseyi sıkmak istemiyorum 🥰

Back