- 21 Mart 2018
- 3.820
- 13.933
- 208
Allah allah ya tüp bebek doktoruna sorsana birYok canım fitil geliyor ama ondan farklı bişey geliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah allah ya tüp bebek doktoruna sorsana birYok canım fitil geliyor ama ondan farklı bişey geliyor
İlaçların etkisiyle akıntı fazlalığı olabilir iyi düşünün iyi olsun inşallahYok canım fitil geliyor ama ondan farklı bişey geliyor
Doktor ilaçlara devam sonuç değişebilir dedi.kanama olsa anlıcam . Kırmızı falan da değil. Ya da leke değilAllah allah ya tüp bebek doktoruna sorsana bir
Belki de bilmiyorum ki canım bir parmağın boğumu kadar bişey yapışkan . Yumurtlama dönemin yapışkan uzayan bi akıntı olur ya böyle kopmaz. Onun gibi yapışkan ama krem rengine göre biraz daha şeffafımsı ama şeffaf da değilİlaçların etkisiyle akıntı fazlalığı olabilir iyi düşünün iyi olsun inşallah
Canım doktorunla görüş . Bol bol dinlen . Progestanı ihmal etme. Benim öyle olduğunda proluton a da başlamıştı doktorum. İş yapma yat. WC dışında kalkmaKızlar slm keseyi gördükten sonra kahverengi lekelenmem var 3 gündür normal mi sizce ?
Doktora muayene olmakta fayda var yani düşük tehlikesi olabilir yada kese dışı kanama alanı olabilir bunun için doktora görünün dilerim bebeğinizi sağ sağlim kucağınıza alırsınız inşallahKızlar slm keseyi gördükten sonra kahverengi lekelenmem var 3 gündür normal mi sizce ?
Hayır progestan regl olmamızı engelliyor zaten. Negatif haberi alıp ilaçları bırakınca regl oluyorsunuz bir kaç güne.Şimdi normalde ben 3-4 gün önce regl olmalıydım ama olmadım.. tutmamış olsaydı kanamammı olurmuş ozaman 3-4 gün önce?
Hımm anladım canım dilerim gebelik oluşmuş olsun AminBelki de bilmiyorum ki canım bir parmağın boğumu kadar bişey yapışkan . Yumurtlama dönemin yapışkan uzayan bi akıntı olur ya böyle kopmaz. Onun gibi yapışkan ama krem rengine göre biraz daha şeffafımsı ama şeffaf da değil
Benim doğal gebeliğimde 7.hafta kahve lekelenmem oldu. 8.hafta kalbi durdu. Korkutmak için söylemiyorum. Mutlaka görün doktora.Doktor ilaçlara devam sonuç değişebilir dedi.kanama olsa anlıcam . Kırmızı falan da değil. Ya da leke değil
Aminnnn canım. Ben de öyle düşünüyorum. Belki de yeni yeni gebelik oluşuyordur. Oğlumda da hep düşük riskim vardı. Erken doğum riskim vardıHımm anladım canım dilerim gebelik oluşmuş olsun Amin
Dilerim bunda olmaz sağlıklı güzel bir gebelik geçirirsiniz Allah’ın izniyle sonuç aldınız mı inşallahAminnnn canım. Ben de öyle düşünüyorum. Belki de yeni yeni gebelik oluşuyordur. Oğlumda da hep düşük riskim vardı. Erken doğum riskim vardı
Ama ben regl oldum negatif olduğunda herkeste aynı olmuyor nadir de olsa adet kanaması başlıyor negatif oluncaHayır progestan regl olmamızı engelliyor zaten. Negatif haberi alıp ilaçları bırakınca regl oluyorsunuz bir kaç güne.
Cumartesi kan ver dedi canım doktorum. Amin inşallah. Diğer gebeliğimde protein kaçağı, böbrek büyümesi, erken doğum riski , kalp atımı yavaşlaması, gebelik zehirlenmesi hepsini yaşadımtek bi gebelikte başıma herşey geldi9 ay midem bulantım geçmedi. 6. Ay doğum başlayınca sık sık hastanede yattım 36+2 de 4 kiloya yakın doğum yaptım inşallah bu nasip olsun. Bence geze toza geçecek buna bişey kalmadıDilerim bunda olmaz sağlıklı güzel bir gebelik geçirirsiniz Allah’ın izniyle sonuç aldınız mı inşallah
Oy oy çok zor bir gebelik geçirmişsiniz çok şükür bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almışsınız amin amin bunda rahat güzel geçsin bu sefer başka çocuk da var ilkte olmayınca yat kalk iş yapma sıkıntı yokta başka çocuk olunca sıkıntılı dilerim sağlıklı güzel bir gebeliğiniz olsun Amin ❤Cumartesi kan ver dedi canım doktorum. Amin inşallah. Diğer gebeliğimde protein kaçağı, böbrek büyümesi, erken doğum riski , kalp atımı yavaşlaması, gebelik zehirlenmesi hepsini yaşadımtek bi gebelikte başıma herşey geldi9 ay midem bulantım geçmedi. 6. Ay doğum başlayınca sık sık hastanede yattım 36+2 de 4 kiloya yakın doğum yaptım inşallah bu nasip olsun. Bence geze toza geçecek buna bişey kalmadı
Hadi bakalım inşallah Cumartesi günü güzel haber alırsınız Allah’ın izniyleCumartesi kan ver dedi canım doktorum. Amin inşallah. Diğer gebeliğimde protein kaçağı, böbrek büyümesi, erken doğum riski , kalp atımı yavaşlaması, gebelik zehirlenmesi hepsini yaşadımtek bi gebelikte başıma herşey geldi9 ay midem bulantım geçmedi. 6. Ay doğum başlayınca sık sık hastanede yattım 36+2 de 4 kiloya yakın doğum yaptım inşallah bu nasip olsun. Bence geze toza geçecek buna bişey kalmadı
Amin canım. Valla şuan yakalamaca oynuyoruzağrım var ama oynamak istiyor. Ben de yavaş hareket ederek gönlünü yapmaya çalışıyorumOy oy çok zor bir gebelik geçirmişsiniz çok şükür bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almışsınız amin amin bunda rahat güzel geçsin bu sefer başka çocuk da var ilkte olmayınca yat kalk iş yapma sıkıntı yokta başka çocuk olunca sıkıntılı dilerim sağlıklı güzel bir gebeliğiniz olsun Amin ❤
Aminn canım. İnşallahHadi bakalım inşallah Cumartesi günü güzel haber alırsınız Allah’ın izniyle
2,5 yaşında daha annemlerin haberi yok canım. Çoğunlukla eşim bakıyor, ara da ben ilgileniyorum. Eşim git gel yapıyor gündüzleri. Durmazsa arıyorum gelip oynuyor sakinleşince geri gidiyor. Birazdan uyur . Sonra da eşim gelir . Şimdiden kimseyi sıkmak istemiyorumKaç yaşında oğlunuz yardımcı birileri olsaydı sizde en azından sonuç alana kadar çok efor sarf edecek işler yapmazsınız