- 9 Ekim 2024
- 172
- 152
- 18
- 43
İnşaALLAH canım ALLAH kerimsüper ya . Hem olumluyu da çağırmış olursun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşaALLAH canım ALLAH kerimsüper ya . Hem olumluyu da çağırmış olursun.
Evet bencede çünki daha 4 gün var testimizeAşkım tam gününde bir daha yap
7. Gündü canımAma çok erken değil mi?
Allahtan ümit kesilmezEvet bencede çünki daha 4 gün var testimize
Erken canım. O zaman 7. Gün test yapın derdi merkezler neden 12. Gün istiyorlar? Bir bildikleri vardır.7. Gündü canım
Kalbin o kadar temizki senin Allahım hayırlısıyla nasip etsin inşallahKızlar cumartesi test günüm. Dün acile gidince yaptılar ama ben umudumu kesmedim. Allah tan Ümit kesilmez. Rabbimin verdiğine de vermediğine de razıyım
İnşallah yükselir canım benim Olumlu düşün. İçini ferah tut.Kızlar 28inde transfer oldum transfer günümü sayarsam pazartesi günü 7.gününde kan verdim 1.2 çıktı cuma kan günüm normalde değer yükselir mi acaba bu 4.son transferimdi
Allah razı olsun canım. AminnnRabbim sağlıcakla hepimize nasip etsin canımKalbin o kadar temizki senin Allahım hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Evet ya dün çıkan çatlama etkisiymiş koca bir bomboş çıktıYaptınızmı testtt 27 ocaklılar
Bence testlerle kafanızı hiç yormayın ben silik değil baya baya net iki çizgi ile hamile olmadığımı öğrendim kanda bunlar sadece kafanızı karıştırır kan testine kadar bekleyin üzülmeyinEvet ya dün çıkan çatlama etkisiymiş koca bir bomboş çıktı
Canım transferin kaçıncı günü idi? Beş on dakika bekledin mi hiç gelmedi mi? Ben de transferin 6. Günü sabah idrar testi yaptım yineEvet ya dün çıkan çatlama etkisiymiş koca bir bomboş çıktı
8.gun bugün kuzu 3.gun embriyosu bekledim evet sanırım yok yaCanım transferin kaçıncı günü idi? Beş on dakika bekledin mi hiç gelmedi mi? Ben de transferin 6. Günü sabah idrar testi yaptım yine
3. Gün embriyosu ise normal canım burda idrarda görmeyip kanda görenler oldu. Bir de erken galiba bazen geç tutunuyor8.gun bugün kuzu 3.gun embriyosu bekledim evet sanırım yok ya
Insallah öyledir3. Gün embriyosu ise normal canım burda idrarda görmeyip kanda görenler oldu. Bir de erken galiba bazen geç tutunuyor