• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OCAK 2025 TRANSFER OLACAKLAR🙏🏻

Ben bugün 2. Kanımı vericem akşam 7-8 gibi. İlki 37.40 dı. 3. Gün embriyosu. İnşallah katlanarak artmıştır. Göğüslerim biraz daha rahat.ilk zamanlar daha sert ve hassastı o yüzden korkuyorum da hcg artmadı mı diye. Vardır bir hayr bakalım. Dua ediyorum.sağlıkla artmış olsun diye 🤲
Bekliyoruz sonucunu eğer tutarsa bize de umut olursun…benimki de 3. Gün embriyosu

Ya böyle durumlarda adet ağrısına benzer belirtiler yaşanıyor. Kötüyü düşünme. Hatta bu ağrılardan sonra regl olmazsam olumlu bile düşünebilirsin.
İnşallah beklemek çok zor tedavinin en zor kısmı bide orta kalite dedi doktorum o yüzden sürekli tutmadı mı acaba diyorum

Teşekkür ederim hepimize kucaklamak nasip olsun inşallah♥️ transferden sonra şekeri kestim. Ben doğumhanede çalıştığım için çok koşturmalı ve stresli oluyor o yüzden işe gitmedim. Ama evde de yatmadım bir gün Üsküdar’a indim bir gün Caddebostan’a bir gün Ümraniye derken yürüyüş yapıp hava aldım. Sürekli yatmadım. Bir kere gece eşimin bacağı güm diye rahmimin üstüne geldi gitti bebekler diye çok üzülmüştüm. Benim doğala yakın oldu transferim bu sefer. İlkinde çok ilaç kullanıp çok yatmıştım herşeye dikkat etmiştim tutmadı. Bu sefer sadece progesteron ve coraspirin alıyorum. Medipol mega da yaptırdım doktoruma resmen aşığım. Hiç belirtim olmadı hala daha belirtim yok sadece dün kasık ağrım başladı
Çok teşekkürler yanıtın için. Tam da yerinde çalışıyormuşsun :). Ben de çok az dışarı çıktım dediğin gibi yapmak lazım sanırım. Şimdi de kar yağdı, kayıp düşmekten korkarım. Çok kolay dengesini kaybeden biriyim. Sakarlığım da çoktur. Kapıya çarptım, ayağıma birşey takıldı hep sendeledim 🤣

Çok teşekkürler yanıtın için. Tam da yerinde çalışıyormuşsun :). Ben de çok az dışarı çıktım dediğin gibi yapmak lazım sanırım. Şimdi de kar yağdı, kayıp düşmekten korkarım. Çok kolay dengesini kaybeden biriyim. Sakarlığım da çoktur. Kapıya çarptım, ayağıma birşey takıldı hep sendeledim 🤣
Kar işi bozdu. Karda bende korkuyorum 😂 sen hangi hastane♥️

Back