Evet bulantı aşırı oluyor heleki sabah bulantıları zehir sanki kusuyordum bana bulantı ılacı verdı gece yatmadan ıkı tane ıcıyorum mukemmel kestı bulantımı tabı arada bırden gelıyor ama buna şükür vanada dedı ilerleeyen zamanlarda perınatolojı doktoruna yonlendırıcem dye iyce evham yaptım hicmı lekelenme gecmes agrı anlamadm herkezz garıp bı durum dyor benı daha cok strese sokuyorlar bi kesem gayet iyi dıgerı onun yarısından bıle kucuk ınsallah dıgerını yakalar benımde carsamba tekrar kontrolum var bakalım neler neler olmus olusmus ögrenıcrm kalp atısını 6+3 de 10 gun once duydum cok degısik bir his mucıze gıbı sennde duycaksın ve emın oll cok iyi gelıcek inş bebişlerımızı saglıcakla kucagımıza alırız gelişmelerı oaylasalımSelamlar sağlıkla devam etsin gebeliğiniz. Benim başta o büyük kanama olmadı ama arada pembe kahve geliyor. Adet ağrım da hep oldu geçmedi ama azaldı sanki. Beizde keseleri 6+4 te gördük yolk ile beraber ama kalp duyulmadı. İki hafta sonra ya tarih vermişti umarım her şey yolundadır ama dr dan sonra da bulantılarım başladı. Kalpler de atmaya başladı diye umuyorum. Gerçekten çok heyecanlı ama stresi biraz fazla fazla sanırım bu ikiz mevzuun![]()