• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OCAK 2025 TRANSFER OLACAKLAR🙏🏻

Canım burda görmüştüm kızın değeri 20 lerde bişeydi iki gün sonra 200 olmuş. Çok şaşırmıştım. Bu bhcg illa iki kata yakın artmıyor, belli olmuyor. Bi bakmışsın çok düşük değer birden yükseliyor.
Sorunda o canım ya. Benim iki gün sonra 30 oldu. %35 artış oldu. Normali en az %66mış. Yarın 3. test günü. Bakalım ne çıkacak.

Kızlar benim estrofem bitti. Bu akşam ki dozu almadım. İlk test beta hcg 22 ikinci 30. O yüzden moralim bozuldu. Yarın akşam tekrar test vereceğim. O değeri görünce ilaç alayım diyorum. O yüzden yarın içmeyeceğim. Sorun olur mu? Boşuna gidip yazdırmayayım yarın. Değerim güzel çıkarsa alırım.
Ben olsam şimdiki dozumu da almak için nöbetçi eczaneye giderdim. O kadar emek verdin bir iki doz aklında soru işareti bırakmasın.

İşte senin ki gibi düşük düşük gidip birden yükselmiş
Ay hadi inşallah. Moralim çok bozuldu. Halbuki ben hep iyi hissettim. Daha tüp bebek tedavisine başlarken bile ilkte pozitifi alacağımı hissediyordum. Umarım hislerim yanıltmaz beni her şey yoluna girer. Yarın akşam ki test sanırım belli edecek. Mutlaka yazarım size de.

Ay hadi inşallah. Moralim çok bozuldu. Halbuki ben hep iyi hissettim. Daha tüp bebek tedavisine başlarken bile ilkte pozitifi alacağımı hissediyordum. Umarım hislerim yanıltmaz beni her şey yoluna girer. Yarın akşam ki test sanırım belli edecek. Mutlaka yazarım size de.
Çok iyi olacak canım. İyi düşünelim iyi olsun 🥰

Canım bana hemşire dalgalanma olabileceğini söylemişti önceki transferim de O dönem bir arkadaş vardı burada ikinci testi o kadar ilkinden düşük çıkmıştı ki ne kadar üzülmüştü ama üçte katlanmıştı değeri hatta ikiz olduğunu öğrendi. inşaAllah senin de öyle olur 🤲

Arkadaşlar kasıklarımda çok ağrı var normal mi acaba :( bugün tam regli günüm. Transferden sonra 13.günüm

Arkadaşlar kasıklarımda çok ağrı var normal mi acaba :( bugün tam regli günüm. Transferden sonra 13.günüm
Normal canım adet vakti yaklaştıgı için aynı ağrılar olur gebelik olsa da aynı adet gibi kramplar oluyor onun için gönlünü ferah tut inşallah pozitif olur 🤲☺️

Normal canım adet vakti yaklaştıgı için aynı ağrılar olur gebelik olsa da aynı adet gibi kramplar oluyor onun için gönlünü ferah tut inşallah pozitif olur 🤲☺️
Pozitif benimki o yüzden endişelendim :( normal reglilerim ağrısız geçer anlamam bile olup bittiğini bugün yaşadığım çok ciddi ağrılar :(

Estrofem benim de bitmek üzere, bu ilacı aile hekimliği yazıyor mu? İlla kadın doğum doktoru mu olacak?

Pozitif benimki o yüzden endişelendim :( normal reglilerim ağrısız geçer anlamam bile olup bittiğini bugün yaşadığım çok ciddi ağrılar :(
Hayırlı olsun dilerim sağlıcakla ilerler şu an çok normal kramp olması bebek yerleşiyor rahim de ister istemez değişiklikler oluyor birde adet zamanı gelince de sanki adet olucak gibi kramplar olur endişelenmeyin bende yaladım çünkü 🤲❤️

Hayırlı olsun dilerim sağlıcakla ilerler şu an çok normal kramp olması bebek yerleşiyor rahim de ister istemez değişiklikler oluyor birde adet zamanı gelince de sanki adet olucak gibi kramplar olur endişelenmeyin bende yaladım çünkü 🤲❤️
Çok teşekkür ederim çok sağ olun bugün biraz yoruldum istemeden vicdan azabı çektim ağrılar olunca😪😪

Arkadaşlar transferimin yarın 6. günü olacak.. Araba kullanabilir miyim? Sizlerden kullanan var mı?

Yuvarlak kutudan bahsediyoruz değil mi? 2-3 farklı eczaneden aldım hiçbirinde reçetem yoktu. Hatta bi tanesinde ilacı düşürmüştüm acilen içmem gerekiyordu aradım iş yerime kadar getirdiler

Çok teşekkür ederim çok sağ olun bugün biraz yoruldum istemeden vicdan azabı çektim ağrılar olunca😪😪
Kendinizi çok yormayın doktora gittiniz mi peki kese için o Zamana kadar ağır işlerden uzak durun bebeğiniz şu an daha yeni yerleşmiş onun için keseyi görmeden emin olmadan yorucu işler yapmayın dilerim sağlıcakla ilerler sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun 🤲🥰

Back