Öyle de canım teste gğvenemiyorun yanlış olursa diyeEee çıkmışta işteeehayrlı olsun canım darısı bizlere inşaALLAH
Öyle de canım teste gğvenemiyorun yanlış olursa okEee çıkmışta işteeehayrlı olsun canım darısı bizlere inşaALLAH
Evet kan vermeye gidiyoruz şimdi15 güne etkisi kalmaz zaten 12. Gün en fazla süreryarın mı kan vercen
Kan testi bu şekilde 283 çıktı pozitif mi
İnşallah canım herkese dua ediyorumHayırlı olsun bebiş tutunmuş annesine. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah pozitifi ben de pazartesi görürüm inşallah dua edin benim için de
Tüp bebekte iyi mi şehir hastanesi bide ücretli miTüp bebek canım. Şimdi kardeş embriyo transferi olacağım inşallah
Maşallah çok sevindim Allah kucagına almayı da nasip etsinKan testi bu şekilde 283 çıktı pozitif mi
İnşallah canımMaşallah çok sevindim Allah kucagına almayı da nasip etsin
Çok iyi canım. Hiç çocuğun yoksa rapor çıkarıyorlar. İlaçlara çok az ödüyorsun. Transfer ücreti de bir buçuk olmuş .benim bebeğim olduğu için bu sefer ücret ödücem. Transfer 10 bin . Muayene kan tahlili 700 . Vitamin . Coraspirin, femara ya da bin küsür ödedim. Bu hafta estroferm, progestan, kan sulandırıcı eklenecek onlar sanırım 5-6 bin tutacak. Tabi içinde bunların on günlük var . Aylık ilaç ücreti de 10 bin civarı tutar. Ama sigortanız varsa muayene , kan tahlili ücretsiz olur. İlaçlar da çok daha uyguna denk gelir. Şuan benim sigortam olmadığı için bu fiyatTüp bebekte iyi mi şehir hastanesi bide ücretli mi
Canım sen bu 3 günü değerlendir. Sonra bir gün ara bir gün birliktelik olsun. 24-36 saatler içinde çatlıyor yumurta. Sen garantile bugun. Sperm 72 saat canlı kalabiliyorKızlar herkese merhaba bişey soracağımben bugün ovritelle vuruldum öğlen saat 11 de doktor 36 saat sonra ilişki olsun dedi yarın geceye denk geliyor. Bu iğneyi olan varsa aranızda ilişki planlamasını nasıl yaptınız iğneden olumlu sonuç alan oldu mu bana dedi sağda iki tane döllenebilir kaliteli yumurta var inşallah olur hepimizin
Doktor 36 saat dedi canım o da yarın gece oluyor şimdi ben bugünüde değerlendirsem bir zararı olur muCanım sen bu 3 günü değerlendir. Sonra bir gün ara bir gün birliktelik olsun. 24-36 saatler içinde çatlıyor yumurta. Sen garantile bugun. Sperm 72 saat canlı kalabiliyor
Olmaz. İçerde sperm olsun ki , erken çatlarsa döllensinDoktor 36 saat dedi canım o da yarın gece oluyor şimdi ben bugünüde değerlendirsem bir zararı olur mu
Çok güzel sonuç inşallah ben de pazartesi,Kan testi bu şekilde 283 çıktı pozitif mi
Canım doktor 2 günlük spremle tam 36. Saat öneriyor. Ama bunu yanlış yere sordun çatlatma iğnesine hamile kalsak tüp bebek yaptırmayızKızlar herkese merhaba bişey soracağımben bugün ovritelle vuruldum öğlen saat 11 de doktor 36 saat sonra ilişki olsun dedi yarın geceye denk geliyor. Bu iğneyi olan varsa aranızda ilişki planlamasını nasıl yaptınız iğneden olumlu sonuç alan oldu mu bana dedi sağda iki tane döllenebilir kaliteli yumurta var inşallah olur hepimizin
Merhaba ben verdim negatif. Pozitif olan arkadaşlar Dr ismi verebilir mi rica etsem çünkü ben 2 transferimi de aynı yerde aynı Dr a yaptırdım 2 Side hüsran. Pozitif olan arkadaşların Dr larını denemek isterim. Mümkünse İstanbul’da olan arkadaşlar söylerseKızlar bugun kan verecekler , ne yaptınız?
Keşke iğneyi vuruş saatini ona göre planlasaydın canım . Ben aynı iğneyi vuruldum tüp bebekten önce çatlatma denedim mesela iğne saatini ayarladım ki ilişki saati vaktinde olsun diye. Sağlık olsun artık ama aklında bulunsun bence bir daha saati ayarlayarak vurul derim.Kızlar herkese merhaba bişey soracağımben bugün ovritelle vuruldum öğlen saat 11 de doktor 36 saat sonra ilişki olsun dedi yarın geceye denk geliyor. Bu iğneyi olan varsa aranızda ilişki planlamasını nasıl yaptınız iğneden olumlu sonuç alan oldu mu bana dedi sağda iki tane döllenebilir kaliteli yumurta var inşallah olur hepimizin
Canım rabbim tez vakitte nasip etsinMerhaba ben verdim negatif. Pozitif olan arkadaşlar Dr ismi verebilir mi rica etsem çünkü ben 2 transferimi de aynı yerde aynı Dr a yaptırdım 2 Side hüsran. Pozitif olan arkadaşların Dr larını denemek isterim. Mümkünse İstanbul’da olan arkadaşlar söylerse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?