- 26 Nisan 2024
- 1.136
- 946
- 38
- Konu Sahibi kimyonkokusu
Ayyy evet dur seni etiketliyorumSabredecez mecbuuurrr sen naptın haberi verdin mi eşine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy evet dur seni etiketliyorumSabredecez mecbuuurrr sen naptın haberi verdin mi eşine
Gördüm gördüm çok güzel süpriz olmuşAyyy evet dur seni etiketliyorum
Doğru diyorsun bu doktorlar insanı panik yaptırıyor yaAbartma istersen
ben görmedimmmmmmmAyyy evet dur seni etiketliyorum
Zaten doktor yapabileceğimiz şuan bir şey yok dedi canım. Nasip artık akşam çatlatmayı yapacağım. Sana çoookkk sevindim senin çatlatmayı vuramadan kendiliğinden çatlamıştı dimi öyle hatırlıyorum takip ettiğim kadarıyla. Olacak olan her türlü oluyor zaten bak, rahatlattım kendimi hayırlısı artıkÇok problem olacağını düşünmüyorum canım üzülme, kendini strese sokarsan kötü olur 4 saat geç yaptın diye değil
Ay aynen öyle oldu ya, yaşadığım şey aklıma gelince gülesm geliyor üç şehirde Ovitrelle aradım zar zor buldum, raporum olmasına rağmen önden bulayım hazır olsun diye parasını verip aldım ilaca gerek kalmadı resmenZaten doktor yapabileceğimiz şuan bir şey yok dedi canım. Nasip artık akşam çatlatmayı yapacağım. Sana çoookkk sevindim senin çatlatmayı vuramadan kendiliğinden çatlamıştı dimi öyle hatırlıyorum takip ettiğim kadarıyla. Olacak olan her türlü oluyor zaten bak, rahatlattım kendimi hayırlısı artık
Kaç mm de çatladı biliyor musun peki? Çok sevindim gerçekten burada böyle görünce uğraşan insanların pozitif sonuç aldığını kendim pozitif gibi seviniyorum az emek vermiyoruz ya, sağlıkla gelsin yarın mı tekrar beta vereceksinAy aynen öyle oldu ya, yaşadığım şey aklıma gelince gülesm geliyor üç şehirde Ovitrelle aradım zar zor buldum, raporum olmasına rağmen önden bulayım hazır olsun diye parasını verip aldım ilaca gerek kalmadı resmen
Evet tekrar vericem canım. Perşembe sabah gittiğimizde 17 ve 15mm iki yumurta vardı. Cuma sabah gittim çatlamışlarKaç mm de çatladı biliyor musun peki? Çok sevindim gerçekten burada böyle görünce uğraşan insanların pozitif sonuç aldığını kendim pozitif gibi seviniyorum az emek vermiyoruz ya, sağlıkla gelsin yarın mı tekrar beta vereceksin
İçini ferah tutDoğru diyorsun bu doktorlar insanı panik yaptırıyor ya
Çatladıklarını yaptıkları muayene sonucu mu söylüyorlar? Benim gittiğim hastanede böyle bi uygulama yok mesela. Sadece bi kere kontrol ediyorlar sonra aşılama günü geliyoruz o kadar.Evet tekrar vericem canım. Perşembe sabah gittiğimizde 17 ve 15mm iki yumurta vardı. Cuma sabah gittim çatlamışlar
Aşılamayla yumurta çatlatma ayrı şey mi kızlarCanım benim aşılamam yapıldı bekliyorum bugün 10. Günüm
Evet. Önce yumurtaları büyütüyorlar sonra çatlatıyorlar sonrada aşılıyorlarAşılamayla yumurta çatlatma ayrı şey mi kızlar
Canım çok tebrikler Sağlıkla kucağına almakta nasip olsun inşallah :) bizede umut oldunKızlaaaar içimde bebek vaaaarrrr
@CinnamonQueen @Puxhu @puvased @polyannanin_gunlugu @babemm34 B Biravucmutlulukk @selfhappy
ayyy herkesi etiketleyemedim hatırlayamıyorum malummm
Beni deeAyyy evet dur seni etiketliyorum
İlaçlarınızı raporlu olarak almadınız mı? Ben bir kutu gonal-f’e 1200 küsür verdim raporlu olarak. Aynı şekilde aslında ovitrelle için de raporum vardı ama eczanelerin çoğu kotaları olmasına rağmen dolu diyip parasını istiyorlar. Ona da 1200 küsür verdim. Neden toplam 11 bin tl tutmuş sizin anlayamadım. Raporlu almadınız sanırım.Kızlar bizim aşılama en iyi ihtimal 45 bini bulacak.
2 kutu Gonalf 450 + 1 kutu ovittrela 10.900
Hocanın aşılama takibine 8.000 tl
Aşılama günü de 25.000 tl ama %30 zam olmuş olabilir dedi. Yani zamsız haliyle bile 44.000 vermiş olacağız. Normal mi bu fiyatlar sizce?
45bin tl bandında tuttu bizimde.Kızlar bizim aşılama en iyi ihtimal 45 bini bulacak.
2 kutu Gonalf 450 + 1 kutu ovittrela 10.900
Hocanın aşılama takibine 8.000 tl
Aşılama günü de 25.000 tl ama %30 zam olmuş olabilir dedi. Yani zamsız haliyle bile 44.000 vermiş olacağız. Normal mi bu fiyatlar sizce?
Yok canım raporlu almadık. Devlette tedavi görmeyince raporlu alabiliyor muyuz acaba ilaçları? Var mı ki bi prosedürüİlaçlarınızı raporlu olarak almadınız mı? Ben bir kutu gonal-f’e 1200 küsür verdim raporlu olarak. Aynı şekilde aslında ovitrelle için de raporum vardı ama eczanelerin çoğu kotaları olmasına rağmen dolu diyip parasını istiyorlar. Ona da 1200 küsür verdim. Neden toplam 11 bin tl tutmuş sizin anlayamadım. Raporlu almadınız sanırım.
Ay inş bu aşılamada tutar da maddi olarak yıpratmaz. Tüp bebekte her deneyişte 150-200 mü veriliyor acaba? Can mı dayanır ona :/45bin tl bandında tuttu bizimde.