• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2025 Aşılama Olacaklar Toplaşalım mııı🌸

Çatladıklarını yaptıkları muayene sonucu mu söylüyorlar? Benim gittiğim hastanede böyle bi uygulama yok mesela. Sadece bi kere kontrol ediyorlar sonra aşılama günü geliyoruz o kadar.
Tabiki. O nasıl bir hastaneymiş hiç anlayamadım, yumurta boyutunuzu görmeden aşılama için nasıl önceden tarih verebiliyorlar?

İlaçlarınızı raporlu olarak almadınız mı? Ben bir kutu gonal-f’e 1200 küsür verdim raporlu olarak. Aynı şekilde aslında ovitrelle için de raporum vardı ama eczanelerin çoğu kotaları olmasına rağmen dolu diyip parasını istiyorlar. Ona da 1200 küsür verdim. Neden toplam 11 bin tl tutmuş sizin anlayamadım. Raporlu almadınız sanırım.
Ovitrelleyi ben hiç raporlu alamadım, o raporun şartını sağlamıyormuşum doktorum da yazamıyormuş. Siz nasıl raporlu alıyorsunuz özel yada devlet mi fark ediyor acaba

Kızlar bizim aşılama en iyi ihtimal 45 bini bulacak.
2 kutu Gonalf 450 + 1 kutu ovittrela 10.900
Hocanın aşılama takibine 8.000 tl
Aşılama günü de 25.000 tl ama %30 zam olmuş olabilir dedi. Yani zamsız haliyle bile 44.000 vermiş olacağız. Normal mi bu fiyatlar sizce?
hocanın aşılama takibine 8000 TL derken ? Bide ekstra ona mı para alıyorlar. Ben üniversite araştırma hastanesinde yaptırdım ama öyle bir para ödemedim sadece aşılama ücreti ödedim birde verdiği takviyeler ve çatlatma iğnesine para gitti

hocanın aşılama takibine 8000 TL derken ? Bide ekstra ona mı para alıyorlar. Ben üniversite araştırma hastanesinde yaptırdım ama öyle bir para ödemedim sadece aşılama ücreti ödedim birde verdiği takviyeler ve çatlatma iğnesine para gitti
Ben devlette değilim canım o yüzden devletteki prosedürü hiç bilmiyorum. Yani özelde tedavi görüp en azından ilaçları raporlu alabiliyor muyuz bunu öğrenmek istiyorum bi

Ben devlette değilim canım o yüzden devletteki prosedürü hiç bilmiyorum. Yani özelde tedavi görüp en azından ilaçları raporlu alabiliyor muyuz bunu öğrenmek istiyorum bi
Bende özelde yaptırdım o yüzden rapor yazamadılar iğneyi de raporlu alamadım, gonalf kullanmadım hiç onu bilmiyorum femarayla geliştirdik

Tabiki. O nasıl bir hastaneymiş hiç anlayamadım, yumurta boyutunuzu görmeden aşılama için nasıl önceden tarih verebiliyorlar?
Ara bi kontrol oluyor. Onda genelde yumurta çatlamadan önce istenilen boyuta geldiği için bir sonraki kontrolü gereksiz buluyorlar herhalde. Bi ilk gün bi ara bi de en son aşılama günü gittim sadece. Ara kontrol tedavinin 8. Günüydü. Onda da 14 mm’yi görünce cumartesi çatlatma iğnesi, pazartesi günü de aşılama yapalım dedi. Sizin prosedür gibi tekrar bakmadı çatlayıp çatlamadığına.

Son düzenleme:
Ovitrelleyi ben hiç raporlu alamadım, o raporun şartını sağlamıyormuşum doktorum da yazamıyormuş. Siz nasıl raporlu alıyorsunuz özel yada devlet mi fark ediyor acaba
Şartlar nedir ben de hiç bilmiyorum inanın. Ben sadece bilgilerimi verdim onlara. Ne kadar süredir evli olduğum, çocuk istemi sürem gibi sorular sordular. Üniversite hastanesinde tedavi görüyorum, yani yarı devlet diyebiliriz.

Merhaba bizde bu ay aşılama yaptıracağız ama istedikleri evrak listesinde “ilaç dökğm ve raporları” var rapor getirilmediği taktirde işlemler ücretli devam edecek yazıyor. Eşim de, ben de raporlu ilaç kullanmadığımız için çıkmıyor ne yapmalıyız bilginiz var mı acaba

Kızlar yine ben ve yine iğne vurma saati sdfdf 😅 doktorum Salı 23:00 de vurul çatlatmayı dedi. Ben bildiğiniz vuramadım iğneyi heyecan yaptım 23:20 de vurmuş oldum. Perşembe günü 11:00 de aşılama yapacağız demişti. Şimdi 10:30 a çekti. Ben 20 dk geç vuruldum demedim bir şey olmaz heralde ya. Demeye de çekiniyorum adam salak mı bu dicek ahshsdff

Merhaba kızlar hamile olanlar için sormak istiyorum benim bu son birkaç gündür sol kasığımda açayıp bir ağrı var ilk gün gaz sancısıdır diye geçtim ama birkaç gün sürünce artık endişelenmeye başladım sizde de öyle oldu mu hiç doktora gitsem de şimdi hamilelik görünmez daha adetime nerden baksam 10-13 gün var sanırım

Kızlar yine ben ve yine iğne vurma saati sdfdf 😅 doktorum Salı 23:00 de vurul çatlatmayı dedi. Ben bildiğiniz vuramadım iğneyi heyecan yaptım 23:20 de vurmuş oldum. Perşembe günü 11:00 de aşılama yapacağız demişti. Şimdi 10:30 a çekti. Ben 20 dk geç vuruldum demedim bir şey olmaz heralde ya. Demeye de çekiniyorum adam salak mı bu dicek ahshsdff
Merhaba bende çatlatma iğnesini 11 vurmam gerekirken yılbaşı heyecanı ile 40dk falan geç vurmuştum öyle hatırlıyorum zaten aşılamada bir kaç saat geç yapılmıştı ki tutmadı da onca yumurtam boşa gitti resmen

Ben sanmıyorum bi sorun olacağını. Zaten o saati de belli bi süre dilimini içinde barındıracak şekilde düşündükleri için öyle diyorlardır. Öncelikle sizin bu psikolojiden çıkmanız lazım ama. Bi şey olmasa da o psikolojiyle yaşadığınız için vücut ona göre tepki verebilir. Nacizane önerim.

Merhaba bende çatlatma iğnesini 11 vurmam gerekirken yılbaşı heyecanı ile 40dk falan geç vurmuştum öyle hatırlıyorum zaten aşılamada bir kaç saat geç yapılmıştı ki tutmadı da onca yumurtam boşa gitti resmen
Benim 20 dk geçmişti. Resmen vuramadım ya 20 dk cebelleştim. Neyse yazdım yine hocaya. Adam çattık diyecek 😀 nasipte yoksa şuan hiçbir türlü olmaz zaten canım, varsa da her türlü oluyor. Biz elimizden geleni yapalım da.

Ben sanmıyorum bi sorun olacağını. Zaten o saati de belli bi süre dilimini içinde barındıracak şekilde düşündükleri için öyle diyorlardır. Öncelikle sizin bu psikolojiden çıkmanız lazım ama. Bi şey olmasa da o psikolojiyle yaşadığınız için vücut ona göre tepki verebilir. Nacizane önerim.
Doğru diyorsunuz. Yine de yazdım hocaya adam çattık diyecek 😀 olsa da bitse de hiç stresli bir tip değilimdir normalde ama stres yaptım galiba gece rüyamda aşılamaya geç kaldığımızı uyuyakaldığımızı falan gördüm doktordan özür diliyorum falan kendimi rahatlatmam lazım bi aktivite planlayacağım bugün fazla stres yaptım sanırım bir de canım çok tatlıdır onun da stresi var

Doğru diyorsunuz. Yine de yazdım hocaya adam çattık diyecek 😀 olsa da bitse de hiç stresli bir tip değilimdir normalde ama stres yaptım galiba gece rüyamda aşılamaya geç kaldığımızı uyuyakaldığımızı falan gördüm doktordan özür diliyorum falan kendimi rahatlatmam lazım bi aktivite planlayacağım bugün fazla stres yaptım sanırım bir de canım çok tatlıdır onun da stresi var
İlk aşılama sanırım değil mi? Güzel şeyler düşünün ki öyle olsun. Sonucunu pozitif aldığınızı bunların da bu yolda çektiğiniz ufak bedeller olduğunu düşünün :)

Selam canım gittim ama veremedim 1000üstü cıkmıs betan, yine versen yine aynı cıkacak dedi hastaneye gidin orda kadın doğumda baksınlar dedi yarın gidicem. Belki kese de görünür bilmiyorum ki
Gözükür belki kese yaaa dur bakalım betan çok yüksek çünkü maşallah 🧿 bizde beklemedeyiz halen bekliyorum cumayı 🤭🤭🤭🙏🫶🥰🧿

Back