- 28 Ağustos 2024
- 71
- 19
- 3
- 30
- Konu Sahibi kimyonkokusu
Bugun asilama oldum bende.Hic hissetmedim.Görenler olur diye editliyorum.Insallah + goruruz 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test tarıhın ne zamandı canımEşimi bekliyorum aslında cuma gidecektik ama dayanamadım idrar testi yaptım şuan çok sevindim ama kan sonucumu inşallah + olarak alabilirim bu surecleri yaşayan herkesin duasını kabul etsin rabbim su mübarek aylarda hepimize nasip etsin
AminEşimi bekliyorum aslında cuma gidecektik ama dayanamadım idrar testi yaptım şuan çok sevindim ama kan sonucumu inşallah + olarak alabilirim bu surecleri yaşayan herkesin duasını kabul etsin rabbim su mübarek aylarda hepimize nasip etsin
Test yaptınız mıBu gece çok sıkıntılıydı ya dün akşam açayip bir şekilde kemiklerim, baldırlarım sızladı heralde dedim regli oluyorum ama hiçte erken olmam zamanında olurum aslında keşke bunlar belirti olsa![]()
Canım bende aksam 5 de yaptım negatıf cıktı sımdı gıdıp baktım yanında cızgı belırıyor acaba kuruma cızgısı mıdırArkadaşlar merhaba, dün içime güzel hisler doğmuştu, evde ovilasyon testi vardı onu yapıp bir deniyim diye düşündüm hamilelik olduğunda ondada çift çizgi çıkıyormuş diye biliyordum arkadaşlarımda öyle olmuştu. İki çizgi çıktı. Heyecanlanıp 2 farklı hamilelik testi aldım ve ikiside negatif.. adetime 2 gün var. Yanılma payı umarım yüksektir… görüşü olan var mı? Çok fazla düştüm ben çünkü
Testini ne zaman yaptın canım eger duruyorsa bı bakabilirmisin yanında cızgı gösteriyor mu bende celıskıde kaldımArkadaşlar merhaba, dün içime güzel hisler doğmuştu, evde ovilasyon testi vardı onu yapıp bir deniyim diye düşündüm hamilelik olduğunda ondada çift çizgi çıkıyormuş diye biliyordum arkadaşlarımda öyle olmuştu. İki çizgi çıktı. Heyecanlanıp 2 farklı hamilelik testi aldım ve ikiside negatif.. adetime 2 gün var. Yanılma payı umarım yüksektir… görüşü olan var mı? Çok fazla düştüm ben çünkü
Ben 2 gibi yaptım. Şimdi tekrar baktım ama malesef tek bir değişiklik yok. Ovilasyon testim neden çift çıktı onu da anlayamadım. Seninkini anlayamadım kuruma çizgisi gibi ama inşallah olumludur belki yarın veya diğer gün çift çizgiyi görürsün inşallah.. ben göremiycem sanırım yineTestini ne zaman yaptın canım eger duruyorsa bı bakabilirmisin yanında cızgı gösteriyor mu bende celıskıde kaldım
2. Çizgi Belirmis gibiCanım bende aksam 5 de yaptım negatıf cıktı sımdı gıdıp baktım yanında cızgı belırıyor acaba kuruma cızgısı mıdır
Test tarihi olarak bu cuma gel demişti bana doktorTest tarıhın ne zamandı canım
Ama aradan 4 bucuk saat gectı2. Çizgi Belirmis gibi
Ben test yapmamakta israrliydim bı tane almış arkadaşım onda da silik bir çizgi cikti canm ama aradan 10dk gecince çıktı oda umudunuzu kaybetmeyin kan sonucuna kadar umudumuz var benceAma aradan 4 bucuk saat gectısızın ılk negatif cıkan test yanınızda mı acaba bakma sansın var mı canım kurama cızgısı cıkmıs mı dıye
Fotoğraf paylaştım şimdi bu fotoda yok mesela aradan zaman. Geçtikçe biraz belki olduAma aradan 4 bucuk saat gectısızın ılk negatif cıkan test yanınızda mı acaba bakma sansın var mı canım kurama cızgısı cıkmıs mı dıye
Ama sızde var oldugu ıcın cıkmıs olabılır de benımkını artık Allah bılırFotoğraf paylaştım şimdi bu fotoda yok mesela aradan zaman. Geçtikçe biraz belki oldu
Seninle günümüz aynıydı bizim sanırım 29 ocak. Cuma benim adet günüm seninde öyle değil mi?Ama sızde var oldugu ıcın cıkmıs olabılır de benımkını artık Allah bılır![]()
Kan ne zaman vereceksiniz inşallah güzel sonucunuzu duyarızAma sızde var oldugu ıcın cıkmıs olabılır de benımkını artık Allah bılır![]()
31 ocak aşılama 15 şubat cumartesi test günüm canımSeninle günümüz aynıydı bizim sanırım 29 ocak. Cuma benim adet günüm seninde öyle değil mi?
Cumartesı test günüm canım.hastaneden arıyolar sonuc ıcın.eger adet olmazsam pazartesiye bırakırdım testi vermeyi.Kan ne zaman vereceksiniz inşallah güzel sonucunuzu duyarız![]()