• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2025 Aşılama Olacaklar Toplaşalım mııı🌸

Selam kızlar bende dün aşılamamı oldum. Benim çok zor geçti enjekte etmeden önce doktor birşeyler yaptı kanamam oldu dün. Bugün kanamam yok fakat adet ağrısı gibi karın kaslarım belim ağrıyor. Dün aşılama bugün yine birlikte olduk bu şekilde ağrı çekmem normal mi sizce ?
Benimde öyle oldu canım bugün 5 günüm ve hala ağrılarım devam ediyor adet ağrısı mı diye düşünüyorum ama adet ağrılarım bu kadar erkenden başlamazdı bilemiyorum

Bizimde 2 seneye yaklaştı daha vakit kaybetmeyelim önce aşılamayı deneyelim dedi

Heloo😂
Akşam akşam kendi kendime tribe girdim ya olmadı muhtemelen kendini yükseltme hiç kızım diye. Üffff vallahi billahi üf

Peki mesela aşılamalar yapıldı bitti olumsuz olunca tüp bebek raporu için o doktora gidip asılama yapıldığına dair rapor isteyince veriyorlar mı? Yoksa mesela aşılama yapınca hemen mi almak lazımdı. Ben suan hiç umursamıyorum hiç sormadım zaten bulunduğum yerde yok olursa başka ile gitcem 😏

Belirti varmıydı peki
Bel agrısı karın agrısı gogus hassasıyetı ıdrara bıle sık cıkıyodum gebelık belırtılerıyle aynı

Yok özelde oldum iğneli, 3 yıla daha yeni girdik eşimde geçenlerde SGK kapanmıştı daha açtırmadık da o zaman yine de çok pahalı olur
Bende bugün gonal f verdi saat kaç gibi vuruluyorsuniz doktor genelde akşam 10 gibi vurguluyorlar dedi öyle mi yapsam bende birde bu iğneyi kullanırken eşinizle beraberlik oldumu

Back