- 3 Ocak 2025
- 10
- 2
- 1
- 30
- Konu Sahibi kimyonkokusu
Hmm çok teşekkürler canım o zaman ben Pazartesi doktorumla görüşeyim.Canım ben Progestan kullanıyorum. 14. Günü test yapacağız negatifse bana haber ver ilacı bırakacağız dedi.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hmm çok teşekkürler canım o zaman ben Pazartesi doktorumla görüşeyim.Canım ben Progestan kullanıyorum. 14. Günü test yapacağız negatifse bana haber ver ilacı bırakacağız dedi.
Aşılamadan sonraki kaçıncı gün canımHmm çok teşekkürler canım o zaman ben Pazartesi doktorumla görüşeyim.![]()
22 ocakta aşılama oldum canım ben 11.günüm bugün senin kaçıncı günAşılamadan sonraki kaçıncı gün canım
Yaaa kıyamam22 ocakta aşılama oldum canım ben 11.günüm bugün senin kaçıncı günişin kötüsü ağır grip oldum ilaçta kullanamıyorum
![]()
Teşekkür ederim canım bence de en doğrusu doktor kontrolünde hareket etmek kafama göre ilaç almıyımYaaa kıyamambenim daha çok yeni 2 gün oldu bakalım. Duphason bana yazmadı doktor ama bittiyse mutlaka sor doktoruna belki devam etmen gerekiyordur. Offf senin şuan çok heyecanlıdır az kalmış test gününe. Var mı bi belirti falan? Gerçi artık belirtide aramıyor insan..
Benim de sancım var alt karnımda ara ara hatta fena vuruyor geldiğinde adet olacakmışım gibi hayırlısı olsun canım, kırmızı renkte mi yoksa pembe yada kahverengi miHayır canım ilk defa tedavi görüyorum 1 yıl bekledim belki olur diye ondan sonra doktora gittim ama hiç sorun yok her şey olması gerektiği gibi falan diyorlardı ama olmadı oyuzden bizde aşılama deneyelim dedik ama oda olmadı hatta erken adet oluyorum gibi biraz kanamam var bugün niye öyle oldu bilmiyorum
Aynı gün aşılama olmuşuz seninle de22 ocakta aşılama oldum canım ben 11.günüm bugün senin kaçıncı günişin kötüsü ağır grip oldum ilaçta kullanamıyorum
![]()
EvetAynı gün aşılama olmuşuz seninle debende hasta olacakmışım gibi hissediyorum bugün önlem olsun diye ilaç da içemiyorum napcam bilmiyorum
eşimden bana geçiyor gibi
![]()
İlk aşılamam ve umudum çok bu yönde umarım benimledirEvetAy yok ilaç içme canım sakın dayan bende regl olucak gibi hissediyorum sivilcelerim fln da çıktı inşallah senin tutar ya
İnşallah bekleyen herkes güzel haberi alır hayırlısıyla sağlıkla gelsin miniklerimizİlk aşılamam ve umudum çok bu yönde umarım benimledirSende güzel haberler alırsın inşallah bebeğin seninledir
![]()
beklemek gerçekten stresli
![]()
Evet canım erken daha çok bekle mutlaka. Ya çatlatma iğnesi bende hiç belirti yapmadı. Yani vurduktan sonra 2 gün bekleyip aşılama olduk ya 0 belirti yaptı mesela. Sonradan belirti yapabiliyor mu bu çatlama iğnesi?Teşekkür ederim canım bence de en doğrusu doktor kontrolünde hareket etmek kafama göre ilaç almıyımBelirtilerim var ama çatlatma iğnesinden olabilir diye umutlanmak istemedim göğüste dolgunluk hassasiyet karıncalanma kasık ağrısı karında baloncuklar oluşma gaz gibi klasik belirtilerim var grip biraz şüpheye soktu çünkü gebelerde vücut direnci düşermiş ama yine de ümitlenmiyorum ben dayanamadım erken gebelik testi yaptım negatifti ama adetim gecikmeden yaptığım için doğru sonuç olmayabilir .Kan testimi beklicem
beklemek çok zor
Evet herkesin vücudunda tesiri farklı büyük ihtimal progesteron düzeyin arttıkça göğüste ağrı hassasiyet yaşamaya başlarsın.Ayrıca bazı hamileler sıfır belirtiyle öğreniyor senin daha çok yeni zaten inşallah güzel sonuçlanıcakEvet canım erken daha çok bekle mutlaka. Ya çatlatma iğnesi bende hiç belirti yapmadı. Yani vurduktan sonra 2 gün bekleyip aşılama olduk ya 0 belirti yaptı mesela. Sonradan belirti yapabiliyor mu bu çatlama iğnesi?
Kırmızı canm ya yarında tam sökülür artık inşallah sen olmazsınBenim de sancım var alt karnımda ara ara hatta fena vuruyor geldiğinde adet olacakmışım gibi hayırlısı olsun canım, kırmızı renkte mi yoksa pembe yada kahverengi mi
Hakkında hayırlısı olsun canım üzülme denemeye devam, umudu kaybetmek yok hiçbir zamanKırmızı canm ya yarında tam sökülür artık inşallah sen olmazsın
Aminİnşallah bekleyen herkes güzel haberi alır hayırlısıyla sağlıkla gelsin miniklerimizevet günler geçmek bilmiyor.
![]()
Doktor aşılamanın 17.günü yani 8 şubat cumartesi kan vermemi istedi zaten o zamana kadar adetim gecikmiş oluyor.Gecikirse kan veririm ama idrarda negatif şuan olsaydı erken gebelik testinde çıkardı diye düşünüyorum.İnşallah bekleyen tüm arkadaşlarımın olumlu sonuçlanır güzel haberlerinizi bekliyorumAminNe zaman kan verecektin
Kırmızı canm ya yarında tam sökülür artık inşallah sen olmBenim de sancım var alt karnımda ara ara hatta fena vuruyor geldiğinde adet olacakmışım gibi hayırlısı olsun canım, kırmızı renkte mi yoksa pembe yada kahverengi mi
Amin hepimizede canımHakkında hayırlısı olsun canım üzülme denemeye devam, umudu kaybetmek yok hiçbir zamanRabbim sana hayırlı evlatlar nasip etsin sağlıklı sıhhatli salihli
![]()
![]()
Hepimiz güzel haberler alalım inşallahDoktor aşılamanın 17.günü yani 8 şubat cumartesi kan vermemi istedi zaten o zamana kadar adetim gecikmiş oluyor.Gecikirse kan veririm ama idrarda negatif şuan olsaydı erken gebelik testinde çıkardı diye düşünüyorum.İnşallah bekleyen tüm arkadaşlarımın olumlu sonuçlanır güzel haberlerinizi bekliyorum![]()