- 17 Mart 2012
- 5.584
- 1.569
- 448
- Konu Sahibi kimyonkokusu
Benim reglim basladi cok sukur persembe doktora gidiyorum tup bebek sureci icinKızlar nasılsınız nasıl gidiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim reglim basladi cok sukur persembe doktora gidiyorum tup bebek sureci icinKızlar nasılsınız nasıl gidiyor
Hadi bakalım hayırlı haberle inşallah . Zaten tüp bebek süreci daha kısa sürüyor bence yumurta daha kısa sürede büyüyorBenim reglim basladi cok sukur persembe doktora gidiyorum tup bebek sureci icin
Aynen, Doz fazla ya muhtemelen oyledirHadi bakalım hayırlı haberle inşallah . Zaten tüp bebek süreci daha kısa sürüyor bence yumurta daha kısa sürede büyüyor
Benimde öyle oldu canım bugün 5 günüm ve hala ağrılarım devam ediyor adet ağrısı mı diye düşünüyorum ama adet ağrılarım bu kadar erkenden başlamazdı bilemiyorumSelam kızlar bende dün aşılamamı oldum. Benim çok zor geçti enjekte etmeden önce doktor birşeyler yaptı kanamam oldu dün. Bugün kanamam yok fakat adet ağrısı gibi karın kaslarım belim ağrıyor. Dün aşılama bugün yine birlikte olduk bu şekilde ağrı çekmem normal mi sizce ?
Aynen sürecinle ilgili bize de bilgi ver kuzuAynen, Doz fazla ya muhtemelen oyledir
Benden bir tane dahaHeloo
Akşam akşam kendi kendime tribe girdim ya olmadı muhtemelen kendini yükseltme hiç kızım diye. Üffff vallahi billahi üf
Yazarim canim mutlakaAynen sürecinle ilgili bize de bilgi ver kuzu
BennBu gonalf yüzünden sivilcelenme yaşayan oldu mu
Benımde bugun test gunumdu adet oldum.1.aşılamamdı nasip olmadıYok hiç hissetmedim bile. Dün sadece sanki bir ara oldum sandım bitti ama göğüslerimin ağrısı halen var. İyi ki kan vermeye gitmemişim
Belirti varmıydı pekiBenımde bugun test gunumdu adet oldum.1.aşılamamdı nasip olmadı
Peki mesela aşılamalar yapıldı bitti olumsuz olunca tüp bebek raporu için o doktora gidip asılama yapıldığına dair rapor isteyince veriyorlar mı? Yoksa mesela aşılama yapınca hemen mi almak lazımdı. Ben suan hiç umursamıyorum hiç sormadım zaten bulunduğum yerde yok olursa başka ile gitcem
Bel agrısı karın agrısı gogus hassasıyetı ıdrara bıle sık cıkıyodum gebelık belırtılerıyle aynıBelirti varmıydı peki
Fitil kullanıyormuydun peki , inşallah diğer aşılamada tutarBel agrısı karın agrısı gogus hassasıyetı ıdrara bıle sık cıkıyodum gebelık belırtılerıyle aynı
Evet progestan kullanıyordum ıkı gundur bırakmıstımFitil kullanıyormuydun peki , inşallah diğer aşılamada tutar
Hayırlısı olsun canım , bende tutacağını düşünmüyorumEvet progestan kullanıyordum ıkı gundur bırakmıstım
İnşAllah sizin tutarHayırlısı olsun canım , bende tutacağını düşünmüyorum
Bende bugün gonal f verdi saat kaç gibi vuruluyorsuniz doktor genelde akşam 10 gibi vurguluyorlar dedi öyle mi yapsam bende birde bu iğneyi kullanırken eşinizle beraberlik oldumuYok özelde oldum iğneli, 3 yıla daha yeni girdik eşimde geçenlerde SGK kapanmıştı daha açtırmadık da o zaman yine de çok pahalı olur