• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2025 Aşılama Olacaklar Toplaşalım mııı🌸

Selam kızlar, umarım hepimiz bebişlerimize tez vakitte kavuşuruz.
Bende bu ay ilk defa aşımala yaptıracağım bugün görüştüğüm doktorlar kararlaştırdık biraz üzüldüm hiç beklemiyordum eşimde ufak bi problem vardı konu çözer yine normal yolla denerdik diye düşünüyordum aşılama ve tüp bebeği önerince çok üzüldüm :( . Korkuyorum süreç çok karışık gözüküyor. Henüz adet olmama 4 5 gün var

Merhaba kızlar fikrinize ihtiyacım var ben 4 gündür Gonal f 150 ml kullandım amh değerim düşük .4 günde en büyüğü 7 ve 6 mm olmuş doktor meriofert 150 doz gonal f 25 doz toplam 175 yapalım dedi sizce aşılamam iptal mi edilir ?Ben direkt tüp bebeğe mi geçsem aşılamayla vakit mi kaybediyorum bilmiyorum.Normalde kendiliğinden çatlıyor yumurtam adetim düzenli.Ne önerirsiniz bana .Hepimiz inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.🌸

Merhaba kızlar fikrinize ihtiyacım var ben 4 gündür Gonal f 150 ml kullandım amh değerim düşük .4 günde en büyüğü 7 ve 6 mm olmuş doktor meriofert 150 doz gonal f 25 doz toplam 175 yapalım dedi sizce aşılamam iptal mi edilir ?Ben direkt tüp bebeğe mi geçsem aşılamayla vakit mi kaybediyorum bilmiyorum.Normalde kendiliğinden çatlıyor yumurtam adetim düzenli.Ne önerirsiniz bana .Hepimiz inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.🌸
Valla canim imkanin varsa tup bebek en iyisi gibi. Ben rapor cikarabilmek icin mecburen asilama oldum 2 adet. Tutmadi. Adetlerim duzenli yumurtam da buyuyor ve catliyor durduk yere asilamayla vakit kaybediyoruz dogal yolla denemekten pek bi farki yok sans olarak. Tup bebegi raporlu yaptirabilmek icin zorunluluk oldugu icin yaptirmak zorunda kaldim asilamayi

Valla canim imkanin varsa tup bebek en iyisi gibi. Ben rapor cikarabilmek icin mecburen asilama oldum 2 adet. Tutmadi. Adetlerim duzenli yumurtam da buyuyor ve catliyor durduk yere asilamayla vakit kaybediyoruz dogal yolla denemekten pek bi farki yok sans olarak. Tup bebegi raporlu yaptirabilmek icin zorunluluk oldugu icin yaptirmak zorunda kaldim asilamayi
İnşallah tüp bebek ile kucağına alırsın bebeğini canım.Küçük bir yerde yaşadığım için tüp bebek için şehir dışına seyahat etmek zorundayım çalıştığım izin almam ve git gel yapmam çok zor olucak o yüzden ilk etapta asılama ile başlamak istedim.Aşılama mikroçipli denenecek.Şimdi büyümeyen yumurta tüp ile nasıl büyüyecek onu bilmiyorum.Ya da benim gibi yavaş yavaş yumurtası büyüyen arkadaşlar var mı? Teşekkür ederim 🌸

Ben de o kadar kötü durumdayım ki Allah var mı gerçekten diye sorgulamaya başladım. Töbe diyorum gerçekten hiç iyi değilim artık psikolojik olarak çökmüş durumdayım. Etrafımda da herkes sorunsuz bir şekilde doğurup duruyor
Öyle deme isyan etme. Ancak Allah verirse olur ve kimine vermez bu gerçeği bilmek ve o kabulleniş şart.
İstediğimiz kadar hırpalayalım kendimizi ol demezse olmaz. Tedbir bizden takdir Allahtan değil mi? Eğer olmazsa da bizim imtihanımız buymuş diyeceğiz.

Ben
75x7 gün yaptığımda 13,5 olmuştu.
Bir 75 daha yaptım 14 oldu.
Peşinden iki gün 100 yaptım. 17 oldu

Bende bu ay ilk defa aşımala yaptıracağım bugün görüştüğüm doktorlar kararlaştırdık biraz üzüldüm hiç beklemiyordum eşimde ufak bi problem vardı konu çözer yine normal yolla denerdik diye düşünüyordum aşılama ve tüp bebeği önerince çok üzüldüm :( . Korkuyorum süreç çok karışık gözüküyor. Henüz adet olmama 4 5 gün var
Süreç yorucu ama doğal yolla olup olmayacağını bilmeden bir belirsizlikle devam etmektense en azından bir süreç içinde ilerlemek daha mantıklı geliyor bana. O yüzden tüp bebeğe baslayacağım. Bize hiçbir doktor sizin doğal yolla çocugunuz olmaz tüp bebek şart demedi. Ama doğal yolla hamile kalamadım 14 aydır

Ben
75x7 gün yaptığımda 13,5 olmuştu.
Bir 75 daha yaptım 14 oldu.
Peşinden iki gün 100 yaptım. 17 oldu
O halde benimde 1 hafta tamamlandıktan sonra net anlaşılmış olur daha 4 doz yapılmıştı .Şimdi dozu da yükselttik büyüme ihtimali var öyleyse.Çok teşekkür ederim bana moral oldu.

Arkadaslar aşılama sonrası duphaston kullanan var mı aranızda? Aşılamadan beri sürekli mide bulantısı yaşıyorum. İlacın böyle bi etkisi oluyor mu sizde de? Çözüm için ne yapabilirim?

Arkadaslar aşılama sonrası duphaston kullanan var mı aranızda? Aşılamadan beri sürekli mide bulantısı yaşıyorum. İlacın böyle bi etkisi oluyor mu sizde de? Çözüm için ne yapabilirim?
Ben kullandim iki seferde de. Bende oyle bir etkisi olmadi :/

Kızlar 10 ocakta aşilama oldum ve o günden belli gecmiyen hafif kasik ve bel ağrım var bu normalmi kizlar

İnan ki rahim dinlendirilmesini bile istemiyorum . Benim aşılamanın 5. Günü aşılama olduğum günden itibaren hiçbir değişiklik yok sanki hiç aşılama olmamışım gibi
Hadi ya ben de dün aşılama oldum çok ağrılı geçti. Dün kanamam oldu bugün de ağrım var bel ve kasık

Selam kızlar bende dün aşılamamı oldum. Benim çok zor geçti enjekte etmeden önce doktor birşeyler yaptı kanamam oldu dün. Bugün kanamam yok fakat adet ağrısı gibi karın kaslarım belim ağrıyor. Dün aşılama bugün yine birlikte olduk bu şekilde ağrı çekmem normal mi sizce ?

Back