• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2025 Aşılama Olacaklar Toplaşalım mııı🌸

inanmıyorum nasıl bir fark o öyle çok çok iyiymiş ya. benim bulunduğum ilde devlette aşılama yok. yakın illere bakacağım. ertelemeyi düşünmüştüm maddi açıdan. sen hangi il hangi hastane düşünüyorsun? bende krediye başvuracağım zaten hali hazırda ödediğim araba borcu var. zorluyoruz kendimizi
Ben Kocaeli Umuttepe Universite hastanesine gidiyorum canim. Ozel tup bebekler cidden fena. Devlette sonuc alamazsak ozele gececegiz oyle karar verdik esimle

Allah yardımcınız olsun. Bu işler o kadar masrafli ki ticarete cevirdiler cok üzülüyorum bu duruma 🙁
Evlat sahibi olmak icin verilen psikolojik savas ayri ama birde isin maddi boyutu var ki kredi cekmek durumunda kalınıyor. İnşallah hic ihtiyaciniz kalmaz da olur kendiliğinden..
Bende uğraşıyorum bebis için Allah kimsenin kucagini boş bırakmasın 🙏
Hepimize anne baba olmayi nasip etsin inşallah...
Nüfus artmiyor diye hayiflanmak yerine keske hastanelerin infertilite ve tüp bebek bölümlerine bir ugrasalar...
Aynen canim cok haklisin. Neler neler cekiliyor saglik boyutunun yaninda bir de maddi kulfet. Ha evlat sahibi olabilelim gerisi bos ama dedigin cok dogru. Mesela tup bebek tedavilerini daha fazla destekleseler, ozelde katki payinj daha fazla karsilasalr herkes faydalanabilse. Ama nerdee.. krediye gerek kalmadan cozulur insallah hepimizin.

Peki mesela aşılamalar yapıldı bitti olumsuz olunca tüp bebek raporu için o doktora gidip asılama yapıldığına dair rapor isteyince veriyorlar mı? Yoksa mesela aşılama yapınca hemen mi almak lazımdı. Ben suan hiç umursamıyorum hiç sormadım zaten bulunduğum yerde yok olursa başka ile gitcem 😏
Istenirse verilir canim zaten sistemde asilama raporlarin gorunuyordur bi kontrol et e devlette onlarin ciktisini bile kullanabilirsin bence

kızlar birşey soracam devlette tüp bebek yapmak istiyordum geçen sene bana o dönemde 110 bin kadar fiyat çıkardı tabi içinde ilaçlar, sperm testi hormon testi hepsi beraber sigortamın olmasına rağmen çoğu kişi herşey dahil 30-40 arası öderken bana bu fiyatı söylediler eşimden yararlandığım için mi acaba?

kızlar birşey soracam devlette tüp bebek yapmak istiyordum geçen sene bana o dönemde 110 bin kadar fiyat çıkardı tabi içinde ilaçlar, sperm testi hormon testi hepsi beraber sigortamın olmasına rağmen çoğu kişi herşey dahil 30-40 arası öderken bana bu fiyatı söylediler eşimden yararlandığım için mi acaba?
Raporsuz fiyatini vermislerdir canim. Eslerden biri sgk kapsamindaysa rapor cikarilabiliyor. Ve raporlu ucreti bile o kadar degil. Hangi il?

Kızlar selam bende bu ay aşılama yaptıracağım özelde doktor adetin 3 günü gel başlayalım dedi bu süreçte nelere dikkat ettiniz ne yaptınız? İğneyi kaç gün kullandınız yan etki vs oldu mu çok merak ediyorum. Sigara kullanıyorum, alkolde sosyal içiciyim ama süreçte her şeyi bırakmak lazım sanırım. Bende doğuştan sağ tüp yok yarım rahimliyim eşimde de sayı iyi ama morfoloji ve ileri hız sorunlu. Direk tüpe mi geçsem diye çok düşündüm ama doktorum 1 aşılama deneyelim diyor :/

Selam kızlar iğnenin 11. Aşılamanın 10. Günü 9 günde negatifti iğne etkisi geçmişti. Sizce silik çizgi varmı görüyor musunuz

Eklentiler

• IMG_1867.jpeg
    IMG_1867.jpeg
    143,3 KB · Görüntüleme: 19
Aynen canim cok haklisin. Neler neler cekiliyor saglik boyutunun yaninda bir de maddi kulfet. Ha evlat sahibi olabilelim gerisi bos ama dedigin cok dogru. Mesela tup bebek tedavilerini daha fazla destekleseler, ozelde katki payinj daha fazla karsilasalr herkes faydalanabilse. Ama nerdee.. krediye gerek kalmadan cozulur insallah hepimizin.
Amin canim amin inşallah 🙏
Gercekten öyle, bir yandan saglik boyutu bir yandan psikolojik boyutu bir de maddi kısmı girince icine iyice zorlaniyor insanlar bu konuda. Yeter ki olsun evlatlarimiz herseye deger ama iste keske biraz daha kolaylastirsalar herkes faydalansa ama yok kimsenin bu kısmı ile ilgilendigi yok malesef .
Saglikla kavuşalım kuzularimiza inşallah 🙏

geçen sene özellerde o fiyatı çekiyordu hepten saçmalıyorlar🥴

Sen asilamayi devlette oldun dimi? Igneli miydi? 2 igneli asilama, 3 yillik evlilik ve eslerden birinin en az 5 yil sgkli olma sarti var. Bunlari sagliyorsan rapor icin basvurabilirsin
Yok özelde oldum iğneli, 3 yıla daha yeni girdik eşimde geçenlerde SGK kapanmıştı daha açtırmadık da o zaman yine de çok pahalı olur

Benim bu aşılama olmazsa elimde femara kaldı kendim bir sonraki hazır hissettiğimde adetin 3.gününden başlayarak içicem ya, nasıl olsa hep aynı tedavi. Artık uzmanı olduk. Bi problem olacağını da düşünmüyorum ovulasyonla takip ederim ona göre ilişki denerim hatta elimde çatlatma iğnesi bile kaldı onu bile yapabilirim iyice kafayı kırdım 😂😂😂😂
Ben de o kadar kötü durumdayım ki Allah var mı gerçekten diye sorgulamaya başladım. Töbe diyorum gerçekten hiç iyi değilim artık psikolojik olarak çökmüş durumdayım. Etrafımda da herkes sorunsuz bir şekilde doğurup duruyor

Back