• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2025 Aşılama Olacaklar Toplaşalım mııı🌸

Evet bi devlet deneyecegiz ya. Arabayi degistirmeye karar verdik. Tup bebek icin kredi cekecektik ozelde yaptirmaya ama devleti bi deneyeyim diyorum raporlu sekilde. Sonuc alamazsam ozele gidicem ilk etapta direkt 100 bin cikarmak korkutucu geldi
Valla devlet imkanı varken kullanmak gerek zaten, arkadaşım bahcecide yaptırdı tutmadı en son 200bini bulduk demişti yani 200bin boşa gitti resmen. Olmayacaksa da devlette olmasın diye düsünüyo insan yalan yok. Üstelik duyduğum kadarıyla özel tüp bebek merkezleri o kadar kabalık ki öyle süper bi ilgide gören çok yokmuş yani

Benim bu aşılama olmazsa elimde femara kaldı kendim bir sonraki hazır hissettiğimde adetin 3.gününden başlayarak içicem ya, nasıl olsa hep aynı tedavi. Artık uzmanı olduk. Bi problem olacağını da düşünmüyorum ovulasyonla takip ederim ona göre ilişki denerim hatta elimde çatlatma iğnesi bile kaldı onu bile yapabilirim iyice kafayı kırdım 😂😂😂😂

Valla devlet imkanı varken kullanmak gerek zaten, arkadaşım bahcecide yaptırdı tutmadı en son 200bini bulduk demişti yani 200bin boşa gitti resmen. Olmayacaksa da devlette olmasın diye düsünüyo insan yalan yok. Üstelik duyduğum kadarıyla özel tüp bebek merkezleri o kadar kabalık ki öyle süper bi ilgide gören çok yokmuş yani
Oyle yani kotuyu cagirmak istemiyorum ama ya tup de tutmazsa? Hem maddi cokuntumemi yanacagim o zaman hem tutmamasina mi? En azindan maddi sıkıntıya dusmem devlette bı deneyelım bakalım. Hem umuttepenin başarı şansı da yüksekmiş belki olur. Evet biz de ozel merkeze gıttık bılgı almaya acayıp kalabalıktı valla

Benim bu aşılama olmazsa elimde femara kaldı kendim bir sonraki hazır hissettiğimde adetin 3.gününden başlayarak içicem ya, nasıl olsa hep aynı tedavi. Artık uzmanı olduk. Bi problem olacağını da düşünmüyorum ovulasyonla takip ederim ona göre ilişki denerim hatta elimde çatlatma iğnesi bile kaldı onu bile yapabilirim iyice kafayı kırdım 😂😂😂😂
Kendi kendimizin doktoru olduk desene 🤣

Oyle yani kotuyu cagirmak istemiyorum ama ya tup de tutmazsa? Hem maddi cokuntumemi yanacagim o zaman hem tutmamasina mi? En azindan maddi sıkıntıya dusmem devlette bı deneyelım bakalım. Hem umuttepenin başarı şansı da yüksekmiş belki olur. Evet biz de ozel merkeze gıttık bılgı almaya acayıp kalabalıktı valla
Evet kuzu ya katılıyorum sana. Raporlu devlet imkanı varsa değerlendirmek lazım. Sen çalışıyordun dimi, işle beraber süreç nasıl olacak şimdi

Kuzu ben aşılama için kuruş ödemedim ve hiç evrak falan da vermedim biliyo musun? Mesela her asılamada tekrar tekrar istiyorlar yazınca şaşırıyorum şuan mesela. Sadece gonal f için işte rapor cıkardılar ne kimlik fotokopisi be nüfus Kayıt sgk dökümü hiçbir şey vermedim
Eczaneye de mi ödemedin ücret

Fiyatlar cok ucuk. Su anda 120-150 arasi ilaclarla birlikte raporsuz tup bebek. En son gecen ay raporsuz 110 bindi. Su an zam da geldi muhtemelen yeni yilla.
Bahsettigim ozel bu arada
Devlette de raporlu raporsuz secenegi var ama ozelden cok daha az oduyorsunuz. En son raporlu 13 bindi sanirim ilaclarla dondurma gerekirse vs bulsun bulsub hadi 30 bini bulsun. Ozelle ucurum var arada maalesef
Ben devlette raporlu deneyecegim. Rapor almak istedigim icin mecbur 2 igneli asilama oldum. Adet olunca simdi rapor icin gidicem.
Devlette sonuc alamazsam ozele gecmeyi dusunuyorum kredi cekecegiz mecburen
inanmıyorum nasıl bir fark o öyle çok çok iyiymiş ya. benim bulunduğum ilde devlette aşılama yok. yakın illere bakacağım. ertelemeyi düşünmüştüm maddi açıdan. sen hangi il hangi hastane düşünüyorsun? bende krediye başvuracağım zaten hali hazırda ödediğim araba borcu var. zorluyoruz kendimizi

Aaa cok sacma. Benim gittigim hastanede igneliyse sayiliyor demisti. Bosuna vakit kaybettiriyorlar ya
banada özeş bi klinikte 2 iğneli aşılama raporlu sayılıyor dedi sonra üni hastanesine geldim dedim böyle böyle yok dediler bana iğne şartı yok yaptırdığın her aşılamanın aşılama olduğuna dair aldığın kağıt rapor dediler. hiçbir şey anlamadım ben ya sinirleniyorum

Kuzu ben aşılama için kuruş ödemedim ve hiç evrak falan da vermedim biliyo musun? Mesela her asılamada tekrar tekrar istiyorlar yazınca şaşırıyorum şuan mesela. Sadece gonal f için işte rapor cıkardılar ne kimlik fotokopisi be nüfus Kayıt sgk dökümü hiçbir şey vermedim
bende bu ay aşılama yapılmasada 3. oldu ama hiç evrak istenmedi acaba üni hastanesi diye mi. hiçbir şey istemiyorlar. sadece ilaç raporunu kendileri yazıyorlar eczaneye ilaç ücreti o kadar

Peki mesela aşılamalar yapıldı bitti olumsuz olunca tüp bebek raporu için o doktora gidip asılama yapıldığına dair rapor isteyince veriyorlar mı? Yoksa mesela aşılama yapınca hemen mi almak lazımdı. Ben suan hiç umursamıyorum hiç sormadım zaten bulunduğum yerde yok olursa başka ile gitcem 😏

Peki mesela aşılamalar yapıldı bitti olumsuz olunca tüp bebek raporu için o doktora gidip asılama yapıldığına dair rapor isteyince veriyorlar mı? Yoksa mesela aşılama yapınca hemen mi almak lazımdı. Ben suan hiç umursamıyorum hiç sormadım zaten bulunduğum yerde yok olursa başka ile gitcem 😏
İlk defa devlette yaptırdığım için bilmiyorum 🤷‍♀️ 22 ocakta gelip kan ver dedi sadece

Fiyatlar cok ucuk. Su anda 120-150 arasi ilaclarla birlikte raporsuz tup bebek. En son gecen ay raporsuz 110 bindi. Su an zam da geldi muhtemelen yeni yilla.
Devlette de raporlu raporsuz secenegi var ama ozelden cok daha az oduyorsunuz. En son raporlu 13 bindi sanirim ilaclarla dondurma gerekirse vs bulsun bulsub hadi 30 bini bulsun. Ozelle ucurum var arada maalesef
Ben devlette raporlu deneyecegim. Rapor almak istedigim icin mecbur 2 igneli asilama oldum. Adet olunca simdi rapor icin gidicem.
Allah yardımcınız olsun. Bu işler o kadar masrafli ki ticarete cevirdiler cok üzülüyorum bu duruma 🙁
Evlat sahibi olmak icin verilen psikolojik savas ayri ama birde isin maddi boyutu var ki kredi cekmek durumunda kalınıyor. İnşallah hic ihtiyaciniz kalmaz da olur kendiliğinden..
Bende uğraşıyorum bebis için Allah kimsenin kucagini boş bırakmasın 🙏
Hepimize anne baba olmayi nasip etsin inşallah...
Nüfus artmiyor diye hayiflanmak yerine keske hastanelerin infertilite ve tüp bebek bölümlerine bir ugrasalar...

Ben aşılamayı iğneli ama özelde yaptırdım yine de devlete geçince bir aşılama gibi gözükecek mi bilgin var mı

Evet kuzu ya katılıyorum sana. Raporlu devlet imkanı varsa değerlendirmek lazım. Sen çalışıyordun dimi, işle beraber süreç nasıl olacak şimdi
Isim rahat o konuda, hallederim, universitede calisiyorum zaten, universitenin hastanesine gidip gelmek kolay calisma saatlerim esnek
Bakalim nasil olacak surec neler bekliyor bizi 🫠

Back