• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2025 Aşılama Olacaklar Toplaşalım mııı🌸

Rapor çıkarma falan bilmiyorum özelde yaptırırım diye düşündüm şu an ki güncel fiyat çok yüksek mi acaba
Fiyatlar cok ucuk. Su anda 120-150 arasi ilaclarla birlikte raporsuz tup bebek. En son gecen ay raporsuz 110 bindi. Su an zam da geldi muhtemelen yeni yilla.
Bahsettigim ozel bu arada
Devlette de raporlu raporsuz secenegi var ama ozelden cok daha az oduyorsunuz. En son raporlu 13 bindi sanirim ilaclarla dondurma gerekirse vs bulsun bulsub hadi 30 bini bulsun. Ozelle ucurum var arada maalesef
Ben devlette raporlu deneyecegim. Rapor almak istedigim icin mecbur 2 igneli asilama oldum. Adet olunca simdi rapor icin gidicem.
Devlette sonuc alamazsam ozele gecmeyi dusunuyorum kredi cekecegiz mecburen

Evraklar hazir kuzum. Zaten her asilamada surekli istediklerinden fazla fazla cikariyorum hep. Adet olunca gidicem bakalim baslarsa baslar ya da belki bi rahmi dinlendirelim der, ilaclarimin bir kismi bile var duruyor
İnan ki rahim dinlendirilmesini bile istemiyorum . Benim aşılamanın 5. Günü aşılama olduğum günden itibaren hiçbir değişiklik yok sanki hiç aşılama olmamışım gibi

Senin kaçıncı aşılamaydı birdahakine ne zaman yapılacak? Bana doktor bir ay ara vererek yapacam demişti. Kilo vermem lazım galiba biraz 83 kg olmuşum 170 boya fazla
Benim 2. Asilamaydi. Tup bebege gececegim ben regli bekliyorum. Bana da ara verelim demisti ama sonra elimde ilac olsugunu ogrenince ara vermeden yapti 2. Asilama ust uste. Sorma ben de kilo aldim ilaclardan mi ne beslenmeme de cok dikkat etmiyorum 58 olmusum boy 160. Biraz spor diyet yapayim bu ay ben 5 kg falan vermem lazim

Benim 2. Asilamaydi. Tup bebege gececegim ben regli bekliyorum. Bana da ara verelim demisti ama sonra elimde ilac olsugunu ogrenince ara vermeden yapti 2. Asilama ust uste. Sorma ben de kilo aldim ilaclardan mi ne beslenmeme de cok dikkat etmiyorum 58 olmusum boy 160. Biraz spor diyet yapayim bu ay ben 5 kg falan vermem lazim
Umarım olur hepimizin sağlıklı birşekilde gelsin

Aaa cok sacma. Benim gittigim hastanede igneliyse sayiliyor demisti. Bosuna vakit kaybettiriyorlar ya
Adet olduğumda gidersem tekrar sorayım. Ben geçen sene klomenle+çatlatma iğnedi kullandım ama aşılama yapılmadı normal değirlendirin dedi. O zaman hamile kaldım ama kalp atışı durunca gtti. Ondan sonra da hiç kalamadım

Evraklar hazir kuzum. Zaten her asilamada surekli istediklerinden fazla fazla cikariyorum hep. Adet olunca gidicem bakalim baslarsa baslar ya da belki bi rahmi dinlendirelim der, ilaclarimin bir kismi bile var duruyor
Kuzu ben aşılama için kuruş ödemedim ve hiç evrak falan da vermedim biliyo musun? Mesela her asılamada tekrar tekrar istiyorlar yazınca şaşırıyorum şuan mesela. Sadece gonal f için işte rapor cıkardılar ne kimlik fotokopisi be nüfus Kayıt sgk dökümü hiçbir şey vermedim

Adet olduğumda gidersem tekrar sorayım. Ben geçen sene klomenle+çatlatma iğnedi kullandım ama aşılama yapılmadı normal değirlendirin dedi. O zaman hamile kaldım ama kalp atışı durunca gtti. Ondan sonra da hiç kalamadım
En azindan kalmissin ama ban bu da guzel bir sey. Yani ozelde hic asilama olmamis miydin

Kuzu ben aşılama için kuruş ödemedim ve hiç evrak falan da vermedim biliyo musun? Mesela her asılamada tekrar tekrar istiyorlar yazınca şaşırıyorum şuan mesela. Sadece gonal f için işte rapor cıkardılar ne kimlik fotokopisi be nüfus Kayıt sgk dökümü hiçbir şey vermedim
Bizim hastane bi degisik o zaman ya. Ben de hem de her asilamada 2 kez aldilar evrak ay valla yildim. Copy centerdan cikamiyorum resmen 🤣 e devlette gorunen seyi neden benden istiyorsunuz yaaa

Back