- Konu Sahibi kimyonkokusu
-
İyot ve balık yapı için bu ay bende onu yapacağımBir buçuk sene oldu benim de ilk aşılamam 3 kez ilaç tedavisi gördüm hiçbir sonuç yok sadece tiroid biraz yüksekti oda ilaçla normale döndü. Artık yoruldum ama her ay yanlış ne yapıyorum diye kendime yüklenmekten
Fiyatlar cok ucuk. Su anda 120-150 arasi ilaclarla birlikte raporsuz tup bebek. En son gecen ay raporsuz 110 bindi. Su an zam da geldi muhtemelen yeni yilla.Rapor çıkarma falan bilmiyorum özelde yaptırırım diye düşündüm şu an ki güncel fiyat çok yüksek mi acaba
İnan ki rahim dinlendirilmesini bile istemiyorum . Benim aşılamanın 5. Günü aşılama olduğum günden itibaren hiçbir değişiklik yok sanki hiç aşılama olmamışım gibiEvraklar hazir kuzum. Zaten her asilamada surekli istediklerinden fazla fazla cikariyorum hep. Adet olunca gidicem bakalim baslarsa baslar ya da belki bi rahmi dinlendirelim der, ilaclarimin bir kismi bile var duruyor
Benim de oyleydi bu ay. Sifir belirti. Senin kacinci asilamandi unuttum?İnan ki rahim dinlendirilmesini bile istemiyorum . Benim aşılamanın 5. Günü aşılama olduğum günden itibaren hiçbir değişiklik yok sanki hiç aşılama olmamışım gibi
İnşallah. Şu an için sadece peçeteye geldi, ama göğüs şişliğim indi tamamenDur bakalim belki sokulmez belli mi olur
Haber et durumdanİnşallah. Şu an için sadece peçeteye geldi, ama göğüs şişliğim indi tamamen
Özelde 1 kere oldum temuuz ayında devlette bu ilk ama özeldekini saymadılarBenim de oyleydi bu ay. Sifir belirti. Senin kacinci asilamandi unuttum?
Senin kaçıncı aşılamaydı birdahakine ne zaman yapılacak? Bana doktor bir ay ara vererek yapacam demişti. Kilo vermem lazım galiba biraz 83 kg olmuşum 170 boya fazlaDur bakalim belki sokulmez belli mi olur
Igneli degilse saymiyorlar evet, belki de tutmustur bu ay dur bakalimÖzelde 1 kere oldum temuuz ayında devlette bu ilk ama özeldekini saymadılar
Benim 2. Asilamaydi. Tup bebege gececegim ben regli bekliyorum. Bana da ara verelim demisti ama sonra elimde ilac olsugunu ogrenince ara vermeden yapti 2. Asilama ust uste. Sorma ben de kilo aldim ilaclardan mi ne beslenmeme de cok dikkat etmiyorum 58 olmusum boy 160. Biraz spor diyet yapayim bu ay ben 5 kg falan vermem lazimSenin kaçıncı aşılamaydı birdahakine ne zaman yapılacak? Bana doktor bir ay ara vererek yapacam demişti. Kilo vermem lazım galiba biraz 83 kg olmuşum 170 boya fazla
Umarım olur hepimizin sağlıklı birşekilde gelsinBenim 2. Asilamaydi. Tup bebege gececegim ben regli bekliyorum. Bana da ara verelim demisti ama sonra elimde ilac olsugunu ogrenince ara vermeden yapti 2. Asilama ust uste. Sorma ben de kilo aldim ilaclardan mi ne beslenmeme de cok dikkat etmiyorum 58 olmusum boy 160. Biraz spor diyet yapayim bu ay ben 5 kg falan vermem lazim
Oda iğneliydi canım ama saymadı tüp raporu çıkmaz dediIgneli degilse saymiyorlar evet, belki de tutmustur bu ay dur bakalim
Aaa cok sacma. Benim gittigim hastanede igneliyse sayiliyor demisti. Bosuna vakit kaybettiriyorlar yaOda iğneliydi canım ama saymadı tüp raporu çıkmaz dedi
Aaa devlete mi karar verdinSagol canim insaallah cok yipranmadan gecer. Uni hastanesinde yaptiricam rapor cikarip. Olumsuz olursa ozel deneyecegim. Ozeller cok pahali malum
Bi devlet deneyeyim dedim
Adet olduğumda gidersem tekrar sorayım. Ben geçen sene klomenle+çatlatma iğnedi kullandım ama aşılama yapılmadı normal değirlendirin dedi. O zaman hamile kaldım ama kalp atışı durunca gtti. Ondan sonra da hiç kalamadımAaa cok sacma. Benim gittigim hastanede igneliyse sayiliyor demisti. Bosuna vakit kaybettiriyorlar ya
Evet bi devlet deneyecegiz ya. Arabayi degistirmeye karar verdik. Tup bebek icin kredi cekecektik ozelde yaptirmaya ama devleti bi deneyeyim diyorum raporlu sekilde. Sonuc alamazsam ozele gidicem ilk etapta direkt 100 bin cikarmak korkutucu geldiAaa devlete mi karar verdin
Kuzu ben aşılama için kuruş ödemedim ve hiç evrak falan da vermedim biliyo musun? Mesela her asılamada tekrar tekrar istiyorlar yazınca şaşırıyorum şuan mesela. Sadece gonal f için işte rapor cıkardılar ne kimlik fotokopisi be nüfus Kayıt sgk dökümü hiçbir şey vermedimEvraklar hazir kuzum. Zaten her asilamada surekli istediklerinden fazla fazla cikariyorum hep. Adet olunca gidicem bakalim baslarsa baslar ya da belki bi rahmi dinlendirelim der, ilaclarimin bir kismi bile var duruyor
En azindan kalmissin ama ban bu da guzel bir sey. Yani ozelde hic asilama olmamis miydinAdet olduğumda gidersem tekrar sorayım. Ben geçen sene klomenle+çatlatma iğnedi kullandım ama aşılama yapılmadı normal değirlendirin dedi. O zaman hamile kaldım ama kalp atışı durunca gtti. Ondan sonra da hiç kalamadım
Aaa niye saymadı anlamadımOda iğneliydi canım ama saymadı tüp raporu çıkmaz dedi
Bizim hastane bi degisik o zaman ya. Ben de hem de her asilamada 2 kez aldilar evrak ay valla yildim. Copy centerdan cikamiyorum resmenKuzu ben aşılama için kuruş ödemedim ve hiç evrak falan da vermedim biliyo musun? Mesela her asılamada tekrar tekrar istiyorlar yazınca şaşırıyorum şuan mesela. Sadece gonal f için işte rapor cıkardılar ne kimlik fotokopisi be nüfus Kayıt sgk dökümü hiçbir şey vermedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?