- 17 Mart 2012
- 5.584
- 1.569
- 448
- Konu Sahibi kimyonkokusu
-
Ben Kocaeli Umuttepe Universite hastanesine gidiyorum canim. Ozel tup bebekler cidden fena. Devlette sonuc alamazsak ozele gececegiz oyle karar verdik esimleinanmıyorum nasıl bir fark o öyle çok çok iyiymiş ya. benim bulunduğum ilde devlette aşılama yok. yakın illere bakacağım. ertelemeyi düşünmüştüm maddi açıdan. sen hangi il hangi hastane düşünüyorsun? bende krediye başvuracağım zaten hali hazırda ödediğim araba borcu var. zorluyoruz kendimizi
Aynen canim cok haklisin. Neler neler cekiliyor saglik boyutunun yaninda bir de maddi kulfet. Ha evlat sahibi olabilelim gerisi bos ama dedigin cok dogru. Mesela tup bebek tedavilerini daha fazla destekleseler, ozelde katki payinj daha fazla karsilasalr herkes faydalanabilse. Ama nerdee.. krediye gerek kalmadan cozulur insallah hepimizin.Allah yardımcınız olsun. Bu işler o kadar masrafli ki ticarete cevirdiler cok üzülüyorum bu duruma
Evlat sahibi olmak icin verilen psikolojik savas ayri ama birde isin maddi boyutu var ki kredi cekmek durumunda kalınıyor. İnşallah hic ihtiyaciniz kalmaz da olur kendiliğinden..
Bende uğraşıyorum bebis için Allah kimsenin kucagini boş bırakmasın
Hepimize anne baba olmayi nasip etsin inşallah...
Nüfus artmiyor diye hayiflanmak yerine keske hastanelerin infertilite ve tüp bebek bölümlerine bir ugrasalar...
Bana kurumun sgk ile anlasmasi varsa ve igneliyse kabul ediyoruz dediler devlette. Bir sorman lazim belki hastaneden hastaneye degisirBen aşılamayı iğneli ama özelde yaptırdım yine de devlete geçince bir aşılama gibi gözükecek mi bilgin var mı
Istenirse verilir canim zaten sistemde asilama raporlarin gorunuyordur bi kontrol et e devlette onlarin ciktisini bile kullanabilirsin bencePeki mesela aşılamalar yapıldı bitti olumsuz olunca tüp bebek raporu için o doktora gidip asılama yapıldığına dair rapor isteyince veriyorlar mı? Yoksa mesela aşılama yapınca hemen mi almak lazımdı. Ben suan hiç umursamıyorum hiç sormadım zaten bulunduğum yerde yok olursa başka ile gitcem
Aynen öyle haber veririmBakalım öğreniriz elbet
Raporsuz fiyatini vermislerdir canim. Eslerden biri sgk kapsamindaysa rapor cikarilabiliyor. Ve raporlu ucreti bile o kadar degil. Hangi il?kızlar birşey soracam devlette tüp bebek yapmak istiyordum geçen sene bana o dönemde 110 bin kadar fiyat çıkardı tabi içinde ilaçlar, sperm testi hormon testi hepsi beraber sigortamın olmasına rağmen çoğu kişi herşey dahil 30-40 arası öderken bana bu fiyatı söylediler eşimden yararlandığım için mi acaba?
Antalya. Peki rapor nasıl ve nereden alınır ?Raporsuz fiyatini vermislerdir canim. Eslerden biri sgk kapsamindaysa rapor cikarilabiliyor. Ve raporlu ucreti bile o kadar degil. Hangi il?
Canım hastanede tüp bebek merkezi varsa oraya gidiyorsun 2-3 başarız aşılama varsa tüp bebek işin gerekli evrakları söylüyolar o şekilde rapor çıkıyorAntalya. Peki rapor nasıl ve nereden alınır ?
Yaa hastane öğreneyim bunu inşallah gerek kalmaz hepimiz mutlu sona ulaşırızBana kurumun sgk ile anlasmasi varsa ve igneliyse kabul ediyoruz dediler devlette. Bir sorman lazim belki hastaneden hastaneye degisir
Göremedim kuzu ben . Daha erken zatenSelam kızlar iğnenin 11. Aşılamanın 10. Günü 9 günde negatifti iğne etkisi geçmişti. Sizce silik çizgi varmı görüyor musunuz
Sen asilamayi devlette oldun dimi? Igneli miydi? 2 igneli asilama, 3 yillik evlilik ve eslerden birinin en az 5 yil sgkli olma sarti var. Bunlari sagliyorsan rapor icin basvurabilirsinAntalya. Peki rapor nasıl ve nereden alınır ?
Ben göremedim maalesef ama bi 14 gün geçmesi lazım en az diye biliyorumSelam kızlar iğnenin 11. Aşılamanın 10. Günü 9 günde negatifti iğne etkisi geçmişti. Sizce silik çizgi varmı görüyor musunuz
Amin canim amin inşallahAynen canim cok haklisin. Neler neler cekiliyor saglik boyutunun yaninda bir de maddi kulfet. Ha evlat sahibi olabilelim gerisi bos ama dedigin cok dogru. Mesela tup bebek tedavilerini daha fazla destekleseler, ozelde katki payinj daha fazla karsilasalr herkes faydalanabilse. Ama nerdee.. krediye gerek kalmadan cozulur insallah hepimizin.
geçen sene özellerde o fiyatı çekiyordu hepten saçmalıyorlarkızlar birşey soracam devlette tüp bebek yapmak istiyordum geçen sene bana o dönemde 110 bin kadar fiyat çıkardı tabi içinde ilaçlar, sperm testi hormon testi hepsi beraber sigortamın olmasına rağmen çoğu kişi herşey dahil 30-40 arası öderken bana bu fiyatı söylediler eşimden yararlandığım için mi acaba?
çok erken canım test için bekle moralini bozmaSelam kızlar iğnenin 11. Aşılamanın 10. Günü 9 günde negatifti iğne etkisi geçmişti. Sizce silik çizgi varmı görüyor musunuz
Yok özelde oldum iğneli, 3 yıla daha yeni girdik eşimde geçenlerde SGK kapanmıştı daha açtırmadık da o zaman yine de çok pahalı olurSen asilamayi devlette oldun dimi? Igneli miydi? 2 igneli asilama, 3 yillik evlilik ve eslerden birinin en az 5 yil sgkli olma sarti var. Bunlari sagliyorsan rapor icin basvurabilirsin
Ben de o kadar kötü durumdayım ki Allah var mı gerçekten diye sorgulamaya başladım. Töbe diyorum gerçekten hiç iyi değilim artık psikolojik olarak çökmüş durumdayım. Etrafımda da herkes sorunsuz bir şekilde doğurup duruyorBenim bu aşılama olmazsa elimde femara kaldı kendim bir sonraki hazır hissettiğimde adetin 3.gününden başlayarak içicem ya, nasıl olsa hep aynı tedavi. Artık uzmanı olduk. Bi problem olacağını da düşünmüyorum ovulasyonla takip ederim ona göre ilişki denerim hatta elimde çatlatma iğnesi bile kaldı onu bile yapabilirim iyice kafayı kırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?