- 8 Ağustos 2024
- 23
- 10
- 3
- 30
- Konu Sahibi kimyonkokusu
Benim ilk aşılamam bir iki kere daha mı aşılama denemeliyim yoksa daha çok yıpranmadan tüp bebek mi yapmalıyım bilmiyorumne için erken mi canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim ilk aşılamam bir iki kere daha mı aşılama denemeliyim yoksa daha çok yıpranmadan tüp bebek mi yapmalıyım bilmiyorumne için erken mi canim
Evet 1 sene de uzun bi ara olmuş cidden. Ben de geçen şubattan beri bi gittim bi gitmedim doktora sonra bi baktım resmen 1 yıl olacak ben ilk doktora gittiğimden beri. Ve bu süreçte gebelik elde edemediğime üzüldüm kendi kendime. Belki o kadar ara vermem ama birkaç ay verebilirim. O sırada ovulasyonla falan takip ederim işte bilmiyorum ki. Nasipten öte köy yok..bende geçen aralıkta bi süre ara vericem yıprandım negatifi görmekten dedim 1 yıl hiç oralı olmadım şimdi bu aralıkta yeniden başladım ama o kadar pişman oldum ki keşke bu kadar çok ara vermeseydim 1-2 ay kafamı bedenimi dinlendirip devam etseydim belki şimdiye doğum bile yapmıştım diyorum kendi psikiyatristimiz kendimiz olmalıyıztabi bunlar benim için geçerli ben kimseyle paylaşmıyorum sadece eşim ve ben. öyle her kafadan bi ses fikir acıma vs vs
Ah yaa.. bu topikten daha güzel haberimiz çıkmadı üzülüyorum. Aşılamadan sonra kaçıncı günündü canım?Bende elendim adet olmuşum
Prosesten vermişti doktor çocuk tutunsun diyeAldığımız ilaçlardan oluyor canım fitil kullanıyormuydun
Yok hiç hissetmedim bile. Dün sadece sanki bir ara oldum sandım bitti ama göğüslerimin ağrısı halen var. İyi ki kan vermeye gitmemişimBirde adet belirtin varmıydı
Evet cikiyor hemen. Kismet artik bakalim yaSonuç ne kadar çabuk çıkmış. Hayırlısıyla bir sonraki ay pozitif olur
Daha 13 gündüAh yaa.. bu topikten daha güzel haberimiz çıkmadı üzülüyorum. Aşılamadan sonra kaçıncı günündü canım?
Evet kullandığımız ilaçlardan dolayı adeti öne geri atabilir bence de
Sagol canim insaallah cok yipranmadan gecer. Uni hastanesinde yaptiricam rapor cikarip. Olumsuz olursa ozel deneyecegim. Ozeller cok pahali maluminşallah tekte pozitifi görürsün canım umarım senin için kolay basit bir süreç olurnerede yaptırmayı düşünüyorsun
Keske ben de olsam. Ilac yuzunden geciktirdi beni deBende elendim adet olmuşum
Beni bu son bir kaç aydır hep 4-5 gün öne atıyor ilaç da kullanmadım amaKeske ben de olsam. Ilac yuzunden geciktirdi beni de
Bana duphaston vermisti 15 gun kullan diye. Daha yeni bitti o yuzden olmadim. Senin kirmizi mi Peki? Yerlesme olabilir gecen bir arkadasta oyle olmustu asilama sonrasiBeni bu son bir kaç aydır hep 4-5 gün öne atıyor ilaç da kullanmadım ama
Aşılama tutma oranı çok düşük zaten birde normal ilişkiden farkı yok ya . Boşu boşuna yoruyolar biziAh yaa.. bu topikten daha güzel haberimiz çıkmadı üzülüyorum. Aşılamadan sonra kaçıncı günündü canım?
Evet kullandığımız ilaçlardan dolayı adeti öne geri atabilir bence de
2. Asilama, 14 aydir deniyoruz. Acikcasi negatif gormekten takatim kalmadi. Yaptiricam tup bebek. Olmazsa kaderim buymus derim napim.Hocan kaçıncı aşılama bir sorun var mı sizde ben de bu ay olmazsa bir kaç ay ara verip tüp bebek düşünüyorum ama erken mi diye düşünüyorum
Evet gercekten ya. Tutma yuzdesi dusuk bir islemler oyalanmasak keske. Dogalla neredeyse ayniAşılama tutma oranı çok düşük zaten birde normal ilişkiden farkı yok ya . Boşu boşuna yoruyolar bizi
Evraklar hazir kuzum. Zaten her asilamada surekli istediklerinden fazla fazla cikariyorum hep. Adet olunca gidicem bakalim baslarsa baslar ya da belki bi rahmi dinlendirelim der, ilaclarimin bir kismi bile var duruyorCanım regl olmadan rapor için evrak toplasaydın ki regl olunca direk başlardın iğneye
Bir asilama daha dene sonrasinda rapor cikarirsin. Tabi rapor istiyorsan . Cok beklentide olmadan dene canim asilamayiBenim ilk aşılamam bir iki kere daha mı aşılama denemeliyim yoksa daha çok yıpranmadan tüp bebek mi yapmalıyım bilmiyorum
Beyaz akıntı ile beraber pembemsi birşey geldi ağrım falan da yok şu an için bu ay sülük ve hacamat tedavisi yaptıracağım tüm pis kanlar gitsin diyeBana duphaston vermisti 15 gun kullan diye. Daha yeni bitti o yuzden olmadim. Senin kirmizi mi Peki? Yerlesme olabilir gecen bir arkadasta oyle olmustu asilama sonrasi
Dur bakalim belki sokulmez belli mi olurBeyaz akıntı ile beraber pembemsi birşey geldi ağrım falan da yok şu an için bu ay sülük ve hacamat tedavisi yaptıracağım tüm pis kanlar gitsin diye
Bir buçuk sene oldu benim de ilk aşılamam 3 kez ilaç tedavisi gördüm hiçbir sonuç yok sadece tiroid biraz yüksekti oda ilaçla normale döndü. Artık yoruldum ama her ay yanlış ne yapıyorum diye kendime yüklenmekten2. Asilama, 14 aydir deniyoruz. Acikcasi negatif gormekten takatim kalmadi. Yaptiricam tup bebek. Olmazsa kaderim buymus derim napim.
Esimde harekette biraz sorun var ama doktorlar gebelige engel degil diyor, siz ne kadardir deniyosunuz?
Rapor çıkarma falan bilmiyorum özelde yaptırırım diye düşündüm şu an ki güncel fiyat çok yüksek mi acabaBir asilama daha dene sonrasinda rapor cikarirsin. Tabi rapor istiyorsan . Cok beklentide olmadan dene canim asilamayi