- Konu Sahibi kimyonkokusu
Ben geç kaldım gidemedim evde test yaptım negatif çıktı bügünKan verdim ben ama evdeki testler negatif oldugu icin bi beklentim yok canim. Doktor kan ver dedigi icin verdim sadece
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben geç kaldım gidemedim evde test yaptım negatif çıktı bügünKan verdim ben ama evdeki testler negatif oldugu icin bi beklentim yok canim. Doktor kan ver dedigi icin verdim sadece
Benimki de negatif cikmisti sabah. Sen takip et yine de benden sonra senin asilaman belki yukselirBen geç kaldım gidemedim evde test yaptım negatif çıktı bügün
Üzüldüm, hayırlısı olsun. İnşallah tüp bebek süreci kolaylıkla geçer sizin için canımNegatif kizlar benim , tup bebege baslayacagim nasipse
Inşallah pozitif görürsün sen bu ay canım. Aşılamadan umutlu değildim ama tüp bebekten umutluyum canım inşallah olur bakalım bir regl olayım da gideceğim doktora rapor süreci icinBenim de hiç umudum yok, yumurtam zaten saçma sapan bi zamanda çatladı. Aşılama bile yapılmak için yapıldı diyebilirim. Cidden yorucu ve olumsuzu görürsem 2.aşılama için bir süre kalkışmam gibi duruyor bu son ay çok yoruldum yıprandım
amiiin inşallah doktorunu iyi araştırdın mı canım çok önemli bu konularda. İnşallah tez vakitte hemen hayırlısıyla pozitifi cümleten görürüz allah maddi manevi istikrar versinAy kızlar mesajlarınızı okudum inşallah herkes evladına tez zamanda kavuşsun yarın doktora aşılama için gidicem adetimin 3 günü 3 yıldır uğraşıyorum doğal yolla malisef artık aşılama karar verdim inşallah tutar bu yıldan dileğim artık kavuşmak
Sonuç ne kadar çabuk çıkmış. Hayırlısıyla bir sonraki ay pozitif olurNegatif kizlar benim , tup bebege baslayacagim nasipse
inşallah tekte pozitifi görürsün canım umarım senin için kolay basit bir süreç olurnerede yaptırmayı düşünüyorsunNegatif kizlar benim , tup bebege baslayacagim nasipse
bende geçen aralıkta bi süre ara vericem yıprandım negatifi görmekten dedim 1 yıl hiç oralı olmadım şimdi bu aralıkta yeniden başladım ama o kadar pişman oldum ki keşke bu kadar çok ara vermeseydim 1-2 ay kafamı bedenimi dinlendirip devam etseydim belki şimdiye doğum bile yapmıştım diyorum kendi psikiyatristimiz kendimiz olmalıyıztabi bunlar benim için geçerli ben kimseyle paylaşmıyorum sadece eşim ve ben. öyle her kafadan bi ses fikir acıma vs vsBenim de hiç umudum yok, yumurtam zaten saçma sapan bi zamanda çatladı. Aşılama bile yapılmak için yapıldı diyebilirim. Cidden yorucu ve olumsuzu görürsem 2.aşılama için bir süre kalkışmam gibi duruyor bu son ay çok yoruldum yıprandım
Canım regl olmadan rapor için evrak toplasaydın ki regl olunca direk başlardın iğneyeInşallah pozitif görürsün sen bu ay canım. Aşılamadan umutlu değildim ama tüp bebekten umutluyum canım inşallah olur bakalım bir regl olayım da gideceğim doktora rapor süreci icin
Hocan kaçıncı aşılama bir sorun var mı sizde ben de bu ay olmazsa bir kaç ay ara verip tüp bebek düşünüyorum ama erken mi diye düşünüyorumNegatif kizlar benim , tup bebege baslayacagim nasipse
inşallah yükselir, teşekkür ederimBenimki de negatif cikmisti sabah. Sen takip et yine de benden sonra senin asilaman belki yukselir
ne için erken mi canimHocan kaçıncı aşılama bir sorun var mı sizde ben de bu ay olmazsa bir kaç ay ara verip tüp bebek düşünüyorum ama erken mi diye düşünüyorum
Aldığımız ilaçlardan oluyor canım fitil kullanıyormuydunAnlamadım normalde 28 günde bir ama bu ay 24 gün oldum. Daha önce öyle olan var mı?