• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2025 Aşılama Olacaklar Toplaşalım mııı🌸

Benim de hiç umudum yok, yumurtam zaten saçma sapan bi zamanda çatladı. Aşılama bile yapılmak için yapıldı diyebilirim. Cidden yorucu ve olumsuzu görürsem 2.aşılama için bir süre kalkışmam gibi duruyor bu son ay çok yoruldum yıprandım

Benim de hiç umudum yok, yumurtam zaten saçma sapan bi zamanda çatladı. Aşılama bile yapılmak için yapıldı diyebilirim. Cidden yorucu ve olumsuzu görürsem 2.aşılama için bir süre kalkışmam gibi duruyor bu son ay çok yoruldum yıprandım
Inşallah pozitif görürsün sen bu ay canım. Aşılamadan umutlu değildim ama tüp bebekten umutluyum canım inşallah olur bakalım bir regl olayım da gideceğim doktora rapor süreci icin

Ay kızlar mesajlarınızı okudum inşallah herkes evladına tez zamanda kavuşsun yarın doktora aşılama için gidicem adetimin 3 günü 3 yıldır uğraşıyorum doğal yolla malisef artık aşılama karar verdim inşallah tutar bu yıldan dileğim artık kavuşmak
amiiin inşallah❤️‍🩹 doktorunu iyi araştırdın mı canım çok önemli bu konularda. İnşallah tez vakitte hemen hayırlısıyla pozitifi cümleten görürüz allah maddi manevi istikrar versin🕊️💕

bende geçen aralıkta bi süre ara vericem yıprandım negatifi görmekten dedim 1 yıl hiç oralı olmadım şimdi bu aralıkta yeniden başladım ama o kadar pişman oldum ki keşke bu kadar çok ara vermeseydim 1-2 ay kafamı bedenimi dinlendirip devam etseydim belki şimdiye doğum bile yapmıştım diyorum kendi psikiyatristimiz kendimiz olmalıyız❤️‍🩹tabi bunlar benim için geçerli ben kimseyle paylaşmıyorum sadece eşim ve ben. öyle her kafadan bi ses fikir acıma vs vs

Bende sırf tüp bebek için aşılama yapıyorum ama hormanlar bitirdi beni hele bu fitil varya mide bulantısı uyku yapıyor

keşke anlayabilsem adet olacak mıyım olmayacak mıyım ona göre hareket etmek istiyorum artık. İki gündür zaten başım ağrıyor halsizim grip de oluyorum evde kaynım ben eşimde başladı sanki o kadar zor ki yemek, ev, çamaşır, ütü bulaşık derken çok zor gerçekten çok uykum var birde adet öncesi mide bulantısı. Bekarken hiç böyle olmazdım evlenince adet öncesi türlü türlü semptomlar çıktı

Back